Отговори
# 450
облачето хей, имам абсолютно същия проблем с говоренето, отдавам го на умора и това, че мислите ми все около малкия се въртят.
Тини, така е, дЯцата растат, не разбират да стоят на кафенце в някое заведение Simple Smile
Milla Elaine, моя бандюга е с гола главичка и беше с бяло потниче на срещата Simple Smile Готин е, а?  Sunglasses
Арим, много готина идея за албум с рожденниците и тортите Simple Smile
На мен ми се прокрадна и друга идейка - размяна на подаръци, получени от рождениците, ама я повтарящи се, я по някаква друга причина неподходящи за вкуса им. Какво мислите?

# 451
Днес Моника е много добре, все едно нищо не е било. Явно вчера е изхвърлила всичко милата. Днес минах през детската градина, но госпожата им каза, че не е имало други оплаквания. Може би на Мони са й се отразили зле тия 2 много шоколадови парчета с тоя супер чувствителен стомах.  Rolling Eyes

Облаче, аз от това не мога да се оплача, но пък загубихме всякаква връзка с мъжо, нямаме време за нежности, прегръдки, целувки и т.н., защото просто всяка минута се върти около децата. Имам чувството, че постоянно се разминаваме вкъщи.
Имам нужда 2 дни да прекарам само с него, но това просто няма как да стане... Rolling Eyes

# 452
rorrr, хаха, много готин и то. Точно малко бандитче.  Heart Eyes

Ноел, ехее, вие чак сега ли? Ние отдавна се разминаваме.
Сега лятото малко по-добре. И решихме, че трябва само двамата да отидем някъде,
за няколко дни, но как ще стане това и кой ще гледа децата... newsm78

# 453
  • Сливен
и ние да се наредим в групата на падналите,успях да го овардя да не падне от спалнята,но днес се обърна с паяка,поплака си доста,но няма за сега синини и последствия  ooooh!

от нея исках да поръчам тортичка за 40 дена на Дени,като и казах за кога става въпрос каза че може да е в сливен,но може и да не е и ще ми пише
но така и не ми писа,което за мен не е много добра постъпка,можеше да каже че няма възможност ....ама карай
тортата вече съм решила каква ще е  Party имам две идеи и в последствие ще видя коя от двете,че няма да ми е много лесно,каквото съм замислила

# 454
Milla, ами към девет има така нареченото цнуни, което е един панер с плодове за всички деца, не на всяко дават по нещо и определено е виниатюрно количество. После имат обяд, който е пюре, за Ник е само зеленчуково, защото нямал бил зъби и не правели те месо на пюре. Следобяд му дават банан и това е. Аз ги карам да му дават мляко, в крайна сметка защо се трепя да се цедя, а те последния ден му бяха дали 30 мл мляко, но пък две пълни шишета с вода. Аз се вбесих, ама те ми се оправдават, че той не искал мляко и не можели те да го оставят да се обезводни. А пък как не се обезводни досега бе. Днес ми вкарваха приказки, че само на моето дете трябвало да дават мляко, че нещо не съм в ред едва ли не, че се отнасяло само за страните от третия свят това да се дава мляко денем. Като съм искала да го кърмя вкъщи и така. Уж обещаха да му дават и мляко, но не съм много убедена какво ще направят наистина. Много ме вбесиха като казаха, че имали също възпитателна функция, и се отнасяло и за яденето, един вид, аз въобще нямам право на мнение. ИДИОТИ пълни, много се ядосах. Sick
Noel, добре че бързо й е минало на Мони. В крайна сметка има и нещо добро в цялата работа, ще ограничи доброволно сладкото.
Miriams, сподели твоите идейки вкусни  chef

# 455
ЕЕЕ, защо пак има болнички Cry
Дано бързо да се оправят мъничетата. Praynig
Флъфи, ужасно ми звучи това и с градината, и с договора. Три дни Shocked, че тази клауза е писана от човек без деца!!! Ужас!
Относно призовете: Хейли, разчиствам стената че да има място за всичките!
Ей, като чета колко мами сме на Дай ми ....ъъъъъ...това, значи май попиваме от децата ( нъл и наш'то е на ъъъъъ Mr. Green)
За тортите: тук имаме фирма, която прави невероятни торти и рола, ама невероятни ви казвам. Току мина покрай сладкарницат им и забърша нещо сладко. Мился, че цените им са 30 - 40 лв. за 20 и няколко парчета, но не съм сигурна. Ще поръчваме оттам и ще празниваме по семейному, догодина детски РД
miriams28, дано не се е уплашил Дени много. Иначе Гогито често се маркира по главичката - току не уличи дупето като се смъква от високо и хоп - на глава.
И последно за тази вечер, гкпетрова, добре дошла сред нас.  bouquet
Снимки: http://oktomvri2010.snimka.bg/daily/legeo.481865.25036045

Последна редакция: пт, 16 сеп 2011, 22:06 от legeo

# 456
Много идеи за торти, много нещо  Laughing.

Ноел, аз като малка бях изяла две торти и последва такова повръщане, че чак в болница влезнах, но се оказа, че е бил вирус. От тогава не мога да понасям сладка сметана за торти.

miriams28, и Ев има претенции и понякога тотално ми отказва нещо, което по прицип яде.

Ето я моята любов как дивее  Heart Eyes.

# 457
  • Сливен
мале флъфи  #2gunfire #Cussing out абе ужас направо ,как може такова нещо ...нямам думи

едната идея е голям кораб  Flutter а другата е гара с животни и влак,чиито релси към края изписват чрд  Whistling
орхидс Ева е страхотна сладуранка  Hug

# 458
Флъфи, вашата ясла трябва да вземат приз за "най-добра" казарма! #Cussing out #Cussing out
Относно болничните, и тука са така - даже се водят по 2 дена за болничен на родител, но поне може единия 2 дена, другия и той, та да се съберат 4 дена. Лудница тотална #Crazy

Облаче, имаш ли с кой да говориш, не звучиш добре, че било безсмислено и т.н. Не се оставяй на тези мисли, наистина ще мине този период и ще имаш време за много повече неща да вършиш!  Sad spoko

Илка, няма да се разберем така Naughty Бързо тука рецептата за торта Гараж Praynig

Орхидс, браво на малката кукла! Hug

Хора, браво на проходилите бебоци, ама я да питам - останаха ли НЕПРОХОДИЛИ октомврийчета??? #Crazy Mr. Green

# 459
  • Сливен
лурдес дени е непроходил,а още не е и стабилен,така че може да не е скоро   Crazy

# 460
Благодаря ви, момичета!  Hug Успокоих се и сега ми е по-весело, че не съм сама, то не че е много весело де.  Heart Eyes
И като съм тръгнала да споделям проблеми - нямам настроение за нищо. Влача се из къщи без цел и посока, само чакам бебчо да заспи, за да си легна и аз. Все си викам, че като се наспя всичко ще се оправи, ще се организирам да разтребя и т.н. Но не. Много ми е безмислено някакси и без ентусиазъм.

Облак, душо моя сродна  Hug  И за забравянето исках да ти кажа, но.....забравих.  Joy

А, Ева е типична жена. Дай и магазини и я гледай проходила  hahaha

Лурдес, ние сме за твойта статистика. Мой Радо толкова хубаво ми бърше пода, че никак не ми е да го стимулирам да прохожда.

Боли ме глава, ама многооооооо  Tired

Последна редакция: сб, 17 сеп 2011, 09:01 от БебОле

# 461
  • У дома
И ние сме от НЕпроходилите, много е нестабилен и се е хванал здраво за моите две ръце като удавник за сламка. Върви на пръсти и това е, главата нпред, след нея  тумбака и накрая краката.

Нашия РД чука на вратата, а аз съм до никъде с организацията. За деня ще взема една малка тортичка за вкъщи и ще поканя майка ми на вечеря. Нямаме си друг около нас.
Детското парти ще бъде през един от почивните дни. Сега гледам, че го дават да се разваля времето, а исках да е на открито, че си имаме едно заведение с люлки, пързалки, катерушки за по-големите деца и не искат да се прави куверт за всяко дете, се поръчват 'Х" броя пици или сандвичи и т.н. НО ако времето е лошо и сме вътре в заведението се чудя с какво ще ги забавлявам тези деца и бързо ще им омръзне.
Имам още един вариант за детски кът, за който съм на 100% убедена, че на всички ще им хареса, но ще ми излезе малко скъпичко, но пък ще се забавляват страхотно, даже го държи моя приятелка.
Оф, мъжо малко се цупи за този вариант, че сега като застуди и сме все там виснали, децата се събират да играят, а ние лафим на бира и мезета  Mr. Green
Тортата не ми е проблем, взимаме от едно и също място и са хубави, и на приемливи цени. Сега ми хвалят една нова сладкарница, ще видим дали ще имам време да дегустирам, че с малкия да ядеш торта на заведение си е мисия невъзможна - всичко иска да опита.

За забравянето - и аз съм така и много се нервирам като не могат да ме разберат вкъщи какво искам, сякаш са длъжни да знаят какво искам да кажа  Mr. Green

Днес съм тотално изморена, станала съм от 6 - малкия се събуди, въртя се като шило 1 час и реших, че по-добре да не лягам, защото трябваше вече да будя Кари и да ставаме за у-ще. Иначе днес успях да се организирам и преди да излезем сутринта , което при нас е около 11, бях сготвила, изпрах, прострях и поразтребих.

Ами тази вечер юргана е от мен  Blush, който му се чете да се завива и да спинка, аз отивам да се трупясвам.

# 462
Оле, и мен  Tired цяяял ден. намерих някакво прахче и след като накърмих Мая за лека нощ го изпих, че не се траеше. Сега ще приготвям багажа на първолака.

бърди, да мине тая седмица и ще се уговорим да се видим, ще ти покажа и цеха за сладките неща.

облаче, аз пък пелтеча.... когато мислите ми вървят по-бързо от възможностите на устата ми да говори така се омотавам, че... Ще се оправим, ама не се знае кога  Hug

ноел, разбирам те. и ние сме така, само кратки, ясни команди си подаваме по цял ден, за да овардим стоката, и вечер се трупясваме. Мъжа ми казва, че нощем се опитвал да ме буди, ама аз въобще не съм реагирала  hahaha   hahaha всъщност, като се замисля, се будя в позата, в която съм заспала, значи наистина не мърдам цяла нощ  ooooh!

# 463
Лурдес, не само че не е проходил, ами и не го виждам скоро да прохожда. Вървенето хванат само за една ръчичка още е мираж, да не говорим пускането и провървяването. Та, майтап няма, ние за прощъпулник ще мислим идната година  Joy

Флъфи, добре де не мога да си го обясня, защо не им дават да ядат на тези деца, защото само с малко плодче, малко пюренце и водичка дори моя не би издръжал! newsm78 Да ги уморят ли искат?

Мими, уфф случва се то това Tired Нали и ние бяхме катурнали Алтай... оттласна се прекалено силно, колелцето се спъна в ръба на килима и бам назад! Добре, че килимът е мек и облегалката е висока иначе не ми се мисли. Следи го Дени, но не мисля че е нещо сериозно..

# 464
Лурдес, ние сме на опашката за прохождането. Г-цата има желание, но дупето и тежи  Simple Smile. Няма да е скоро, но и не бързаме. Когато си е готова... Засега ми стига любовта и към чекмеджетата.
Много болнички има отново... Бързо да се оправят!
Варненки, страхотни сте! Виждам, че групичката се е разрастнала, а дечицата са прекрасни!
Орхидс, вашата кукла е прекрасна ходеща кукла!
Виждам, вече сте избрали тортите за РД. Нашата ще е домашна. Скоро мисля да репетирам.
 Какви подаръци сте замислили? Аз за това умувам най-много...
Нещо щях да питам, но забравих и то не на шега....
Хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт