Отговори
# 435
  • София
Понеже рождените дни вече започнаха, предлагам да направим албумче за РД със снимки на рожденици и торти  PraynigУжасно любопитство ме гони за тортите, като дете пред сладкарска витрина се чувствам  hahaha Joy
Аз вече съм споделяла тук, че тортата на Ева ще е мамино производство и ще е бисквитена - важно ми е тя да може да си хапне. Не съм измислила украсата, но все ще ми хрумне нещичко.
Иначе ми е много интересно да чета кой какво ще поръчва и от коя сладкарница.

Ноел, ужас!  ooooh! Rolling Eyes Сигурно и други деца са се натровили от тази торта  Twisted Evil Милото, отвратило се е от торти  Sad

Бобче, що не вземеш да ни врътнеш по една тортичка и да ни ги изпратиш групово! Хем ти ще изкараш малко кинти, хем ние ще сме супер доволни  Heart Eyes

# 436
tini_pini хич не се алчнея а?И ние харесваме тортите на Неделя,но на сватбеното изложения преди няколко месеца опитахме една торта на крамер и от тогава само за нея мислим  Laughing но от крамер ни казаха без глазура и окраса 45 лв,готова излизало около 60 лв. за 22 парчета.
Lady V как е организацията там в Невеляшка,притеснявам се от застъпване на рожденни дни,четох че не го изключвали,тортата от там ли трябва да е,колко лв е за 2 часа на дете занималнята....друго друго не се сещам.Все се каня да отидем да питаме на мясно ама неостава време и така ще се търкулят дните..
За подаръци хич незнам като ни питат,те на Никол й дадоха едни приятели колело с род.контрол,кракомобил и колело за по-голямо детенце та незнам друго,но родата искат да й купуват акумулаторна кола,вчера така им се лепеше,само как ще стигаме с нея до морската незнам,ще я слагаме на тавана на колата и така.. Laughing

# 437
  • Сливен
Момичета, аз имам един проблем, който ме безпокои. Когато говоря, ми се случва вече доста често да забравям думите, или да ги да употребявам една вместо друга. Като склеротичка се чувствам.  Cry

Добре дошла в отбора  Confused
Постоянно карам дребния да спре за малко и да ме изчака да си оформя изречението и да му го кажа, защото той бърза като скакалец и като си отворя устата да му кажа "Донеси ми .." и докато се сетя за думата, той седи и изрежда "химикала? тетрадката? чантата?" - което тотално ме побърква и обърква и хептен не мога да кажа каквото искам. Та му казвам спри!млъкни! изчакай ме малко!, давам си минутка пауза и си казвам какво ми е на сърцето.
Ужасно е, не знам на какво се дължи, но е УЖАСНО! Особено за човек като мен, който мнооооого обича да говори.
е успокоих се,че не съм сама  Joy
здравейте

гледам говорите си за торти-70 лв за торта  #Crazy не мога нито да си позволя,нито пък искам да дам толкова,за 70 лв ще си приготвя и торта и сладки и алкохол ,и сокове............
веднъж ядох парче торта на Неделя,но не ми допадна,както казахте въпрос на вкус,сама ще я направя.....
 и аз се включвам в поздравленията на красето
"
Честата последна месечинка на сладкия Нестор! Да е здрав и послушен! И много да радва мама и тати!

Честити месечинки на Марая и Никола! "

ноел мале какво сте преминали,сега как е малката
ВАРНАААА страхотни сте
рали здравей  Hug
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.   Shocked

# 438
Здравей Мимкаа  Hug Как е Дени расте ли,оправихте ли се с яденето  Simple Smile

# 439
  • Сливен
каприз и половина,отсвирваме от всякъде,яде когато и каквото поиска  Shocked
вчера взе на батко си кексчето барни  ooooh! от масата докато му приготвях яденето
и само гледа да ми докопа саксиите

# 440
Така са,Никол ми бие петуниите....или ги гали,само тя си знае,учим се сега да ги мирише  Laughing
Бесотията заспа и аз отивам да готвя-лазаня с патладжан Simple Smile

# 441
  • София
60-70лв за торта за бебешки рожден ден и за мен е безумно.  Naughty
аз торта ще правя у дома, най-вероятно ще е пандишпанови блатове с цедено кис.мляко и плодове, белени праскови от компот, и какао. Украса - както дойде. Това ще е за детската градина, там не им трябва тежка торта.
За вкъщи най-вероятно ще направя един бърз Гараш, имам страхотна рецепта, която ми отнеме 60мин. с печенето и всички много обичаме.
По-сложна ще мие каката тази година, защото вече разбира и от сега ме е заврънкала за розова торта, та ще трябва да потренирам на сухо с разните му там марципани и фондани.  ooooh!

Варненската среща беше супер. Както и вчера им казах на момичетата - Варненската компания винаги е най-многобройна и сериозна   Peace
За съжаление бъзичк осе изнесохме, че на Ида й беше писнало тотално в Морската, ние бяхме излели от 11, спаха на смени, както се бях заканила и се прибрахме в 7  Crazy Луда майка  hahaha

На Джъмборе сме ходили веднъж, на частно парти, с каката. Много ни хареса, но ни е безумно далече.  ooooh!

А за забравянето на думи, та аз цели изречения забравям  hahaha Често започвам да говоря и на третата дума питам "за какво си говорихме?"  Joy Joy Joy Но се успокоявам, че е от кърменето и хормоните  Whistling

Отивам да се порадвам на тишината и спокойствието. И двамата спят, нямам никакви баби и никакви лели на главата си. Кеф! Ей за това си мечтаех цяла седмица  Party

# 442
Момичета стигнах до коментари с торти и викам чакай да се включа по темата, пък после ще дочитам.
Ако имате наистина кой да ви ги направи мога да ви дам да разгледате много интересни идеи. Аз ще поръчвам от тази жена - всичките и клиенти са мн доволни и мисля че тортите са и доста професионални и всеки би намерил своята торта измежду тези. Наистина питайте във подфорума за готварство, сигурна съм че и в София има такива жени.. Ето линкчето: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150135146068605.297441.829498604

# 443
Благодаря ви, момичета!  Hug Успокоих се и сега ми е по-весело, че не съм сама, то не че е много весело де.  Heart Eyes
И като съм тръгнала да споделям проблеми - нямам настроение за нищо. Влача се из къщи без цел и посока, само чакам бебчо да заспи, за да си легна и аз. Все си викам, че като се наспя всичко ще се оправи, ще се организирам да разтребя и т.н. Но не. Много ми е безмислено някакси и без ентусиазъм.

# 444
Честита месечинка на Нестор!

Варанаааа
, страхотни са бебоците ви! Много сте готини и вие мами, въпреки че нямам идея кой кой е:) Настроение лъха от снимчиците! И аз се успокоих от ядящото гуми сладурче, че нали съм от лижещите биберони и лъжички Blush Не че не мия ръце, крака и лице като се приберем, а навън постоянно го гоня с гела за дезинфекция, ама на! Crazy

Пашик, нани, хайде да се видим и ние докато е хубаво времето! Имам да ви черпя за порасналото дяти Flutter

77 лв. за торта е доста скъпа цена, златният фондан колко ли карата е?  hahaha  Не бих купила, но бих опитала парченце. Аз дадох 40 лв., но наядохме сума ти и народ.

Ноел, разрешено ли е в детските градини да внасят торти? newsm78 А друго детенце с такива оплаквания? Горката Моника, дано е по-добре днес!

облаче, скоро мъжът ми ми проведе един сериозен монолог на тема: "защо не се опиташ да ми говориш с минимално използване на "това" и "онова" " ooooh! Пример: "подай ми...ъъъ(чудене).. това" и той почва да се чуди какво точно е трябвало да ми подаде... Понякога се досеща, ама седи и чака да се поправя Crossing Arms

# 445
Облаче Hug , според мен от ежедневието и еднообразието е това. И мен ме мързи и нищо не ми се прави и все по-често съм кисела, ама гледам да сме по-често навън и да се зарждам с положителни емоции. Вкъщи си изградих вече навика за 15 мин. да разтребя играчки, да подредя и оправя де що има. Като цяло гледам са си систематизирам нещата за правене и едно по едно да ги отмятам, а като мноого ме домързи си повратям "мързелът е състояние на духа, което само тялото може да излекува".

Нечовечка, униналки красоти!

Я дайде линк към тоя готварски... Аз нали в кухнята влизам все едно е ада там ooooh! . Ако може по-тънко да минем с тортата- няма да откажа, ама толкова съм си я наумила тая торта, че ако трябва и 70лв ще дам Whistling

# 446
Нечовечка,жестоко Simple Smile  Heart Eyes

Така,да си кажа и аз Simple Smile Тортата ни не била 68,а 58 за 24 парчета и то от Неделя ми се струва екстра Simple Smile Поръчала съм и една мъничка за бебешкото парти,която ще е 16 парчета и струва 26 лева Simple Smile
Ами нормално,бутиковите торти са над 60-70 лв,ама поне си струват  Hug Пък и аз не съм кулинарен специалист ,както повечето от вас,затова предпочитам така.За мен беше важна и идеята,не цената,така че :само да сме здрави!  Hug

# 447
Здравейте Stop
Честити последни месечинки и специално на Неси! newsm67
Nechovechka, страхотни торти прави тая жена, чудесен избор.
Аз по едно време се бях навила да правя торта newsm38, ама като се знам каква съм вързана в ръцете май е по-добре да се въздържа. Тук не са много по сладките неща, пък на вид още по-малко ги докарват, ама ще приверя в една сладкарница в скоро време как е хавата.
ОблачеHugчувствам се по абсолютно същия начин, но се успокоявам, че няма да е вечно така.
Ние сме болни Sad, в Сряда ни се обадиха да го вземем, че не се чувства добре и аз си останах вкъщи да го гледам. Днес е по-добре, ама тази сутрин ми беше вдигнал 39 и пак реших да си остана. Прочетох в договора си, че имам право на максимум 3 дена за гледане на болно дете и то срещу болничен, направо съм в шок, дано не ми се налага, че не знам как ще се справяме.
Днес бяхме в градината да разговаряме, че аз никак не съм доволна от храненето там, та да видим как ще е нататък.

# 448
Флъфи, защо така не потръгнаха нещата с градината.
Обясни ли им, че Ник се нуждае от повече внимание при храненето,
че яде трудно и пр.? А какво е менюто в градината?
Ако е като тукашното - сутрин са на крекъри, на обяд - филии, следобяд ядат плодове.
Много чужденци са потресени и те от този хранителен режим,
ама за холандците е супер.

Ох, днес съм цял ден на крак. Много ми е уморено.
Мисля да си легна рано, ама дали ще успея...

# 449
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Добър вечер, дами!  Hug

Честити месечинки на имащите!   bouquet

Да се запишем и ние при температурковците!  Crazy
Дадох нурофен и сега дивее с брат си и чакам да видим какво ще излезе.  Crazy

За тортите- на мен 70лв за торта на бебе е ужасно много, ние ще вземем от един цех в квартала на Гаврош, от там взехме и на Георги, тортата беше и мн красива и мн вкусна и ни излезе 40лв. На бебето ще вземем нещо подходящо, което да може и той да опита и мисля и да е по-евтина, той няма как да си поиска 3д торта гарфийлд като брат си.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт