Ужасно любопитство ме гони за тортите, като дете пред сладкарска витрина се чувствам

не мога нито да си позволя,нито пък искам да дам толкова,за 70 лв ще си приготвя и торта и сладки и алкохол ,и сокове............

Луда майка 

Често започвам да говоря и на третата дума питам "за какво си говорихме?"
Но се успокоявам, че е от кърменето и хормоните
Успокоих се и сега ми е по-весело, че не съм сама, то не че е много весело де. 
Не че не мия ръце, крака и лице като се приберем, а навън постоянно го гоня с гела за дезинфекция, ама на!

Не бих купила, но бих опитала парченце. Аз дадох 40 лв., но наядохме сума ти и народ.
А друго детенце с такива оплаквания? Горката Моника, дано е по-добре днес!
Пример: "подай ми...ъъъ(чудене).. това" и той почва да се чуди какво точно е трябвало да ми подаде... Понякога се досеща, ама седи и чака да се поправя
, според мен от ежедневието и еднообразието е това. И мен ме мързи и нищо не ми се прави и все по-често съм кисела, ама гледам да сме по-често навън и да се зарждам с положителни емоции. Вкъщи си изградих вече навика за 15 мин. да разтребя играчки, да подредя и оправя де що има. Като цяло гледам са си систематизирам нещата за правене и едно по едно да ги отмятам, а като мноого ме домързи си повратям "мързелът е състояние на духа, което само тялото може да излекува".
. Ако може по-тънко да минем с тортата- няма да откажа, ама толкова съм си я наумила тая торта, че ако трябва и 70лв ще дам

Тортата ни не била 68,а 58 за 24 парчета и то от Неделя ми се струва екстра
Поръчала съм и една мъничка за бебешкото парти,която ще е 16 парчета и струва 26 лева
Пък и аз не съм кулинарен специалист ,както повечето от вас,затова предпочитам така.За мен беше важна и идеята,не цената,така че :само да сме здрави!

, ама като се знам каква съм вързана в ръцете май е по-добре да се въздържа. Тук не са много по сладките неща, пък на вид още по-малко ги докарват, ама ще приверя в една сладкарница в скоро време как е хавата.
чувствам се по абсолютно същия начин, но се успокоявам, че няма да е вечно така.
, в Сряда ни се обадиха да го вземем, че не се чувства добре и аз си останах вкъщи да го гледам. Днес е по-добре, ама тази сутрин ми беше вдигнал 39 и пак реших да си остана. Прочетох в договора си, че имам право на максимум 3 дена за гледане на болно дете и то срещу болничен, направо съм в шок, дано не ми се налага, че не знам как ще се справяме.

Препоръчани теми