Леле, яка им дУша на децата 
Мъжът ми все се кани да записва бисерите ми
Не си склери, споко! Или сме повечко склерита 

(то 1 парче,колкото 1 кг месо,братко).Ходих в СкайЛайн,много беше мило момичето,оттам съм се спряла на торта за бебешкото парти,което съм замислила-3.50 лв беше цената на парче
Вега ги отсвирих,те дават оферта на парче,но не обясняват,че на много модели не правят под 15 парчета ,пък и за всяко надписче и буква си взимат пари,хайде няма нужда,то бебето и без това няма да разбере нищо от тортата тази година,другата ще я мислим по-задълбочено.Накрая отидох в Неделя и си поръчах торта.За мен техните торти си остават най-вкусни и това е.За 24 парчета ми взеха 70 лв,което за мен си е добра цена
Оле и аз харесвам пчела,но и там бая са надули ценичките
И едни недоправени ми изглеждаха ........(детските фигурални говорим) Поръчах много тематична торта,нищо чак пък специално,но оригинално
Охххх,ама какъв разказ му теглих
Ти си хипер-емоционално и нежно същество
Не се притеснявай ,всичко ще мине,като поотрасне малко бебока и отново живота започне да си тече с пълна пара 
Да са ни здравички и весели!

Оттам ни изпратиха в Инфекциозна болница , където дежурната лекарка искаше да я приеме, но ни каза, ако искаме първо да се приберем и да изчакаме да видим дали няма да се оправи, тъй като й чу корема и каза, че е активен. Прибрахме се, сложих й Вомитусхил, изкъпах я и заспа. 

Препоръчани теми