Отговори
# 405
Здравейте, да попиша докато Ани още спииии...

Честити месечинки, да растат здрави и палави децата!

За тортите не мога да дам съвет за фирма в София, но поне аз нямам този проблем- нали това работя- та ще се отбия до работа да им обясня какво съм намислила за РД-то. Не че не мога да я направя и сама в къщи, но като нямам необходимите инструменти няма да се получи така добре.

Пашик, страхотна ти е ученичката, много хубави снимки Heart Eyes

Бобинка, не съм наясно с детските, че аз не взимам- с цели 10 лв. надхвърляме минимума, но си спомням, че искаха доходите на двамата родители 12 месеца назад.
Петрова[/b], това, което разказваш звучи супер Peace

БебОле, смях се много на вица hahaha Joy

Варна- отново сте имали невероятна среща- страхотни сладури си отглеждате!
И ние преди 2 дни имахме мини-старозагорска-среща- така де, само аз и ДSS Данимира и беше много хубаво, но ме е яд, че не направихме снимки. Следващият път...

На Йоана й избиват 4 зъбчета отгоре- 2 се показаха и още 2 на път и е много кисела, а снощи и много плака- мислех да махам някои среднощни кърмения, но явно ще го оставя за по-нататък, сега просто е невъзможно.

Лейди
- за колажа и  имената аз нямам претенции, както мислиш, че ще стане по-добре така го прави. Сигурна съм, че ще е страхотен!   bouquet

# 406
  • В сърцето на моите съкровища...:)
 Mr. Green hahaha
http://worldspam.net/wp-content/gallery/fun_1/evolution_0.jpg

# 407
Здравейте и от нас!
Влизам набързо само да ви поздравя - месечинките и всички с поводи - и на учениците! Много здраве и късмет, една много ползотворна година на всички първолаци! Hug
Ние от снощи сме с едни гадни сополи - изведнъж откъде дойдоха незнам. Но се мъчи отгоре четвъртото зъбче да ни избие и вероятно от това ни е спаднали имунитета. Отделно, че намали доста яденето и това съвсем е преляло чашата. Ох тежка нощ изкарахме, спи и се , а задади сополките нослето запушено и само хленца. Tired
Оставям ви и отивам да се погрижа за закуската. Hug
А, да не забравя - Аник, благодаря ти мила за линка - страхотна е подложката! Peace Peace Hug

# 408
Момичета, аз имам един проблем, който ме безпокои. Когато говоря, ми се случва вече доста често да забравям думите, или да ги да употребявам една вместо друга. Като склеротичка се чувствам.  Cry

# 409
  • София
Момичета, аз имам един проблем, който ме безпокои. Когато говоря, ми се случва вече доста често да забравям думите, или да ги да употребявам една вместо друга. Като склеротичка се чувствам.  Cry

Добре дошла в отбора  Confused
Постоянно карам дребния да спре за малко и да ме изчака да си оформя изречението и да му го кажа, защото той бърза като скакалец и като си отворя устата да му кажа "Донеси ми .." и докато се сетя за думата, той седи и изрежда "химикала? тетрадката? чантата?" - което тотално ме побърква и обърква и хептен не мога да кажа каквото искам. Та му казвам спри!млъкни! изчакай ме малко!, давам си минутка пауза и си казвам какво ми е на сърцето.
Ужасно е, не знам на какво се дължи, но е УЖАСНО! Особено за човек като мен, който мнооооого обича да говори.

# 410
Бърди, аз имам усещане, че е следствие от раждането, някакъв вид следродилна депресия, която засяга тази част от ума, дето е речника.  Confused Имам спомен, че и с Мая ми беше нещо такова, ама тогава беше в по-силна степен и тогава много забравях всичко.
Много е неприятно и притеснително.

# 411
  • София
И аз с бебешките истории го свързвам - но по-скоро с това, че ми е закърнял мозъка от целодневно ежедневно контактуване с бебе.
На работа мозъка ми ако работи на 50%, у нас с Мая е на около 10 сигурно. Няма как да не ми се отрази това.
Или поне така ми се иска, че като тръгна на работа да се оправя  Laughing

# 412
  • София
Мишанка, честита последна месечинка на твоето слънчице  newsm38

Варненки, страхотни сте - и вие и бебчетата! Така ми стана мъчно че не мога да съм там и едно такова носталгично по лятото.... Много ви се радвам  Hug

Ели-ст, какво домашно на първия учебен ден???  ooooh! Леле, яка им дУша на децата  doh

Облаче, и аз редовно говоря глупости през последната година, даже у нас го удряме на смях и самоирония  hahaha Joy Мъжът ми все се кани да записва бисерите ми  hahaha Не си склери, споко! Или сме повечко склерита  Joy

Ева ме хапе настървено, много я мъчат зъбките. Ние излизаме, че пощуря.

# 413
Добро утро Simple Smile

Така да разкажа за мен и тортите
,защото тази дилема продължава вече 2 месеца  Mr. Green От Лагуна се отказах категорично,не ми харесват и това си е!(ама то до вкус) Знам,че 100 грама сладки предлагат разкошотии,ама не ми се дава по 5 лв на парче  Naughty(то 1 парче,колкото 1 кг месо,братко).Ходих в СкайЛайн,много беше мило момичето,оттам съм се спряла на торта за бебешкото парти,което съм замислила-3.50 лв беше цената на парче Wink Вега ги отсвирих,те дават оферта на парче,но не обясняват,че на много модели не правят под 15 парчета ,пък и за всяко надписче и буква си взимат пари,хайде няма нужда,то бебето и без това няма да разбере нищо от тортата тази година,другата ще я мислим по-задълбочено.Накрая отидох в Неделя и си поръчах торта.За мен техните торти си остават най-вкусни и това е.За 24 парчета ми взеха 70 лв,което за мен си е добра цена  PeaceОле и аз харесвам пчела,но и там бая са надули ценичките  ooooh! И едни недоправени ми изглеждаха ........(детските фигурални говорим) Поръчах много тематична торта,нищо чак пък специално,но оригинално  Mr. GreenДоволна съм.Навремето на Коко му поръчвахме от една кетъринг фирма,нямаше такива фантазии,ама съвсем съм им изгубила данните за жалост,до ден днешен не съм попадала на такива торти по заведенията  Heart EyesОхххх,ама какъв разказ му теглих  Mr. Green

Облаче,ние вече сме толкова изхабени сле раждането и отглеждането на 1-2-3 и повече неща,че не се чуди изобщо.И аз имам такива моменти,не са чести,но ми се е случвало Simple Smile Ти си хипер-емоционално и нежно същество Simple Smile Не се притеснявай ,всичко ще мине,като поотрасне малко бебока и отново живота започне да си тече с пълна пара  Hug

Честити последни месечинки на 16-октомврийчетата ни  Hug Да са ни здравички и весели!

Варненки,разкошотии сте си вие бе,много ви се радвам...А Тинито,една сексапилнаааа  Blush Heart Eyes

Петрова,благодаря за инфото,а би ли споделила цената на месечната карта,мен това най-ме вълнува ? newsm78 Hug

Оххххххх,4 дни до РД-то ..... и така си рева всяка сутрин като крава....мъжа ми не ме издържа вече сигурно и по телефона само му буча  Mr. Green Tired

# 414
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Ето и моят избор за торти - http://www.papaya.bg/ Решила съм на малкия от там да му взема.  Peace

# 415
Бърди, Аримче, Наде, благодаря ви!  Hug

# 416
  • Stavanger,Norway/ Varna
За тортите да ви светна, ако искате да е тематична, в готварския форум в темата с тортите, мамите там, много от тях изпълняват поръчки. С едно договаряне на ЛС стават нещата. Имат страхотни изработки и са много мили, така, че тези, които сте от Софиа, възползвайте се  Wink

Мила нещо ми кашля,но си мисля,че е от запушен нос и това, че диша на отворена уста, ще видим все ак.

Вчера мъжо в росъница следобед, обещал на една приятелка да й гледа бебето за няколко часа, а той хабер си няма от бебета как се гледат. И познайте сега, на кого е възложена задачата   Rolling Eyes Няма очивка за мен, че и следобед съм на работа. Направо е за убиване.

# 417
Бобче,супер идея Simple Smile Ама ще се възползвам за другата година от нея Simple Smile Сега и без това бебето не може да хапва от тортата Simple Smile

Ох,този твоят мъж Simple Smile Иска му се трето сигурно  Mr. Green

# 418
Като става дума за торти, да ви кажа снощи какво изживяхме...
В детската градина на Моника в групата имало рожден ден и нашата се почерпила с две парченца. Прибира се вкъщи и като се започват едни болки в стомаха, пищене, превиване, ужас ви казвам. Нарамваме ги и двете и хукваме към най-близката болница, но Моника повръща в колата, обаче какво повръщане ви казвам... ooooh! Оттам ни изпратиха в Инфекциозна болница , където дежурната лекарка искаше да я приеме, но ни каза, ако искаме първо да се приберем и да изчакаме да видим дали няма да се оправи, тъй като й чу корема и каза, че е активен. Прибрахме се, сложих й Вомитусхил, изкъпах я и заспа.
Днес каза, че повече никога няма да яде торти. Много зле беше детето...

# 419
Здравейте, момичета!
Честити месечинки днес! Hug

Облаче, на мен ми се случва да бъркам думите, казвам едно пък имам предвид друго! ooooh! ooooh!  Mr. Green
Ти недей така да се чувстваш, в крайна сметка умора и напрежение си казват думата!  Naughty Hug

Бобче, ще падна от твоя мъж Laughing Той е добър човек, на лицето му го пише Wink

Ноел, от коя сладкарница е била тортата?? Не казват ли от градината, много неприятно Sad

Общи условия

Активация на акаунт