Отговори
# 390
Много хубави бебоци, много хубави мами, страхотно настроение! Heart Eyes

Лина, след моето проучване, тортити на Лагуна, Скайлайн и Вега са долу горе на една цена - 3,50-3,80лв на парче в зависимост от пълнежа, но понеже искам нашата торта да е специална и я няма по каталозите, за сега се чудя между Скайлайн и Вега. На мен всички са ми много вкусни. Исках да е на Неделя, но там не пожелаха дори да ми отговорят дали ще ми направят тортата Twisted Evil . И съм им сърдита! Дано скоро ви избият зъбчетата Hug

Бърди, наздраве! Party beer

Малкия е много неспокоен, само на нашето легло е спокоен Crazy все едно в неговото ток съм пуснала да тече... Ей, голяма драма са тия зъби!
А на мен ми излязоха афти по гърлото ooooh! , за сега е само една, де, ама така ми е гаднооо! АААААА smile3511

# 391
Момичета от София, аз лично ви препоръчвам торти от детски клуб Цар Лъв, Манастирски ливади. Много ми харесаха като поръчвах за рождения ден на Лидия, миналата година беше, дано да са запазили качеството, много много съм доволна. Като цена мисля че беше 3.80-4.00 лв, Peace

все едно в неговото ток съм пуснала да тече...

Laughing Laughing  Hug

Сега отивам да гледам снимките от срещичката ви! Grinning

# 392
  • Sofia
Честит първи учебен ден на учениците!!!

При нас организацията нещо куцаше в училището. Тея беше доста притеснена, но учителката ги вкара бързо в час - първото домашно е налице. Та писа, три, плака - оправи го накрая. Напълнихме раницата и за утре е готова.
За снимки може да се направи едно албумче с каките и батковците ученици...

Не съм - приза за най-голямо бебе го води моя Ники, но не смея да пиша колко е че да не се стреснат мамите с малките и фини бебчета.

Лурдестортите в клубовете са на различни фирми и им ги доставят на деня.

А моя Ники днес си похапна течен шоколад. Сутринта в суматохата все че ми потече кръв от носа. Мъжа ми си похапваше кроасан и като ме видя остави яденето и дойде да ми помогне. Ники се надигнал на пръсти, докопал кроасана на масата и си хапваше сладко. Омете 1/3 кроасан с шоколад, а аз цял ден ходя след него да го видя дали не се е изринал от тази си лакомия.  Embarassed

# 393
Страхотни снимки сте направили момичета!!! Hug Ние не можахме да дойдем, защото от снощи нашия тати е болен и го пратих при свекитата в карантина Confused На нас нищо ни няма, ама знае ли човек затова предпочетох за по-сигурно да не идваме.

Лека нощ от мен!! Heart Eyes

# 394
Аз съм фен на тортите на Пчела.

Варна, много сте готини. Гледам и Ивето е била. Жалко, че не се разписва вече.  Hug

# 395
Краси, като боледуваха децата на мен ми излязоха афти от нерви - оправих се с една опаковка Трахизан  Peace да оздравявате бързо  Hug

Нямам време да пиша, че съм сама  и подготвям Момчил за първия учебен ден - тръгва в събота на градина...  Confused

# 396
Ооо бандата във Варна, много готини снимки! Бебоците как ходят вече, леле то не са никакви бебоци вече. Simple Smile Да си призная, че се успокоих като видях едно сладко момченце (признавам си, че не го познах кое е Embarassed) да похапва гумата на количката, обувките, леле същия като наш Константин. Crazy Днес по някое време ми беше докопал едната чехла и ръфа ли, ръфа. Laughing

Лека нощ на всички!  bouquet

# 397

Сега ме е налегнало тихо отчаяние по повод учебната година и мисля да ходя да си сипя едно по повода  Crazy
beer3 Наздраве и от мен!
 Честити ви ученици , много да ви слушат, по-малко да ви ядосват.
 Влизам само да ви разкажа за детския център. Попаднахме на час по музика-бебешки -всички бяха наша възраст +-2-3 месеца . Оказа се че групите са така и има дори  от 0-6м. Десетина мами с толкова бебета в една зала , наредени в кръг и момичето , което води занятията обяснява и показва първо и после пуска музика . Днес беше творчеството на Елвис Пресли . Играхме туист , блус , криеница , свиреха на барабани и с кастанети . Имаше песничка за добре дошли и такава за довиждане с името на всяко дете . Раздаваха им различни неща преди всяка песен-игра и после ги учеха да ги прибират . Най-странно и весело ми беше , че на децата им беше супер интересно и седяха наредени в кръг , тези които бяха за първи път гледаха от другите и от каката и повтаряха . Георги много се смя , участваше навсякъде беше отворил едни очи широко.. и най-накрая да ги успокоят пуснаха една бавна песен , изгасиха им лампите и им прожектираха звездички по тавана ( на Гого обстановката му се видя подходяща за кърмене). С две думи очаровах се и му взех месечна карта . Много ме впечатли другата зала , беше пълна с едни стръмни катерушки - с    гумена настилка май , тунели и въобще съоръженията бяха като лабиринт днес , във вторник сме на такова занятие-мамите казаха , че е по-интересно . Мойто дете заспа още в колата на връщане .
 Толкова от мен , спокойна нощ  и болничките да оздравяват !

# 398
ГПетрова, как се казваше каката която водеше?

# 399
  • Stavanger,Norway/ Varna
gkpetrova къде това, в Софиа ли. ЗвуЮи страхотно, благородно завидях Peace Ние тук, само с един басейн се разнообразяваме  Tired

# 400
Оле никакъв спомен нямам , имена трудно помня .
Бобче в София и аз случайно разбрах вчера.

# 401
  • София
Привет!

Варнааааааа - много сте готини.

Уф, аз тия дни само чета, без да пиша.

Гого от 2-3 дни нещо се е "разтропал". Ама не му се вживявам особено - като гледам повечето са с разстройство. Отдавам го на зъбите. Първите 8 не ги усетих почти, ама сега тия резци и кътници ще му разкажат играта. Освен това го забелязах, че пишка по - рядко от 2-3 дни. Нали денем е по гащи, та се вижда. Нощните му памперси и те са почти сухи - да е пишкал най - много веднъж в тях. Той вода не пие по никакъв начин - освен вечер докато се къпе - навежда се и си пие от коритото. Но пък е лепнат за мен като новородено нощем.

Лурдес - Георги най - редовно ръфа обувките в коридора.

Малкия е много неспокоен, само на нашето легло е спокоен Crazy все едно в неговото ток съм пуснала да тече... Ей, голяма драма са тия зъби!

Ох, Краси - май от един и същи магазин сме пазарували креватчетата.  Joy

ПЕтрова - много интересно звучи.

Последна редакция: пт, 16 сеп 2011, 00:45 от irinopolis

# 402
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Добро утроооо,

Днес празнуваме последна месечинка на нашият тигър ! Да ни е жив и здрав и да се радва на щастливо детство!

Честито и на останалите сладури! Много радости и незабравими моменти!

Супер снимки Варнаааа! newsm53

# 403
Добро утро!
Тая нощ Борко просто ни разби. Запушва му се нослето нощем, не знаем защо. Плака през час. В 2 часа стана да си играем и до три го разнасях из къщи.
Днес ще идем при лекарката.
Не знам как да го обличам, на мен ми е горещо и него държа по боди и чорапки през по-голямата част на деня...

# 404
Здравейте;) Най-после стигнах до тук.......ама хич не мога да ви следя вечеее Rolling Eyes Вчера бяхме на консултация и сме 70см и 7,900кг на 11 месеца. Вече 4 нощи малката не спи и съм лудналааа, ставам през 30 мин сигурно и така ми се спиии. А вчера в спала само 20 мин. през деня. И аз вече се чудя за тортата на малката. Баба ми прави много вкусни торти,но обикновени и не знам дали да не поръчвам детска. Ще правим и кръщенката на 8 и така ще си е лудница. Хайде,че малкото писка да яде. Хубав ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт