Отговори
# 375
Честити месечинки днес! Hug
Честито на всички ученици! Чакаме снимки тук или във фейса! Mr. Green Heart Eyes

Ох да си похваля чавето, че казваме айди по цял ден това повтаря. Mr. Green Сополи имаме много, хич не спи добре, ако изобщо спи! Tired

Бобче, ох да се приключва това дело, какво е това чудо, не знам Praynig ooooh!

В чужбинския пишат и свестни, и много превъзнесени и самозабравени ooooh! дето казва Бобченка, ама и аз основно чета като гледам?! Thinking

Оле,  Joy hahaha

# 376
МолЪ, МолЪ!  Naughty Ако ще си говорим за призове, тогава моето бебе ще вземе приза за най-умното. Вече сме на ер голям в азбуката. Всичко сочи с пръст и вика:"Ъ-ъ-ъ-ъ" Mr. Green   smile3534

# 377
Легео, браво на вас, стигнали сте до края на абзуката почти!!!  Wink Simple Smile

# 378
Варненки,срещата беше страхотна,много се забавлявахме с Никол  newsm51

# 379
Пак сме с температура  Cry Има афти или както и да се пише в устата, някой знае ли с какво се мажат, че утре чак сме на лекар, ако и дадат час...

# 380
Цвети ,аз само за Дактарин се сещам  newsm78 Имаше едно тук в БГ,което се правеше по поръчка,ама съм забравила как се казваше  Rolling Eyes

# 381
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Miss Fine, при нас го имаше същия момент с афтите и тогава се консултирах със стоматолог,който ми каза,че може да се намажат със сода и мед. Разбира се, малко количество.  Обясниха ми,че това от което,се образуват са бактериите,които се събират при отварянето на венеца и растежа на зъбките. Естествено като ръцете са постоянно в устата,афтите са готови!Няма страшно,дори и да не ги намжеш,след ден макс.2 се скриват!  Peace Ето ти темичка по въпроса!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=174597.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=307202

Гранофурин е лекарството,но мисля,че е спряно от производство и явно го заместват с друго!

# 382
Цвети ,аз само за Дактарин се сещам  newsm78 Имаше едно тук в БГ,което се правеше по поръчка,ама съм забравила как се казваше  Rolling Eyes

Грануфурин. Много ефикасен, но се прави. Сега с него мажа гърлото на малчо, че и моето Crazy

Днес сме малко по-добре, ама да видим какво ме чака... Малкия е доста кисел заради венците, много го мъчат. Давам разни прахчета и хапчета, ама имат ефект докато започнат болките hahaha .

Легео, много умно твойто Гоги, освен, че много умен и с най-много зъби... Къде ще слагате всички призове, не знам.

Не съм, важното е да сте добре Party . Много емоции ви се насъбраха Hug

Бобче, дано всичко се оправи скоро и да забравите за всички гадости! До къде сте с новата квартира?

Бърди, вие подредихте ли си всичко вече? А ти оправи ли се?

# 383
Хайде на снимчици от Варненската срещичка  Simple Smile
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150311043881382.36158 … 5766f4&type=1

# 384
  • София
Хейли, много си мила  Hug
Ние отдавна-отдавна оправихме всичко, че не исках Иво да се връща от ваканцията и да ни завари в кашони. Вече даже и си свикнахме, мога да кажа.
Аз се оправих, то след стреса с иглата, моята болест изобщо я забравих, че я има  Laughing

Сега ме е налегнало тихо отчаяние по повод учебната година и мисля да ходя да си сипя едно по повода  Crazy

# 385
Нашата лекарка изписва Трипафлавини за афти,на нас ни го изписа за друго но и за афти ставало.Прави се от една аптека тук,незнам другаде дали го правят.Също помага и една капка мед на върха на пръста с една точица сода и се натрива афтичката.Никол така май имаше и веднага го направих и на сутринта я нямаше,но беше малка.
Снимките са супер  Hug

# 386
  • Варна
Снимките са наистина супер! Аз Влади бая съм го щракала  Embarassed, сякаш ми е син  Laughing
Рея, беше ни много приятно! Надявам се, че по-често ще се присъединяваш към нашата компания  Hug Фейсбук имаш ли??
Олеhahaha
Честито на всички майки на първолаци и ученици!    bouquet

# 387
Привет момичета!   bouquet
Признавам, че не съм ви чела подробно, но просто нямам никакво време. Малкият е невъзможен, имаме вече 3 зъба и още 3 пред избиване ииии...  #2gunfire  Горни първо му излязоха двата втори резци и вече прилича на младия Влад Дракула  hahaha Днес бяхме на консултация и вече е 9.900кг и 80см. сложиха му ваксина и много плака.
Легео и Митко се е запънал на това "ъ" и само сочи нещо и "ъ"-ка, тамън му дам това, което е поискал и вече сочи друго.  Crazy
На всички болнички пожелавам бързо оздравяване  Praynig
Варненки много сте сладки на снимките, а бебчовите са направо уникални.  Hug
Не съм много мило ми става като пишеш за запетайката  Heart Eyes
Момичета, има ли някой наблюдение върху тортите на Лагуна - вкус и цена, направо не знам откъде да поръчам торта, ако споделите ще съм много благодарна.  Hug
Лека вечер и сладки сънища  Hug

# 388
мама-хипопотама имам ФБ,ако искаш намериме - Ралица Вълкарева  Hug

# 389
Наистина, срещата беше страхотна момичета Simple Smile Рорр, снимките са уникални, много сладки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт