Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 115

• 131 883
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро!
Лелееееееее...Минаааааа.......... #Crazy #Crazyа аз си мислех ,че си в лятна почивка...Е,този път не мога да кажа коя ми харесва по- от другите Laughingстрахотни са всички HugНевероятна си!!!Като гледам твоята Уинкс/и като видях тази на Свещичка/вече съм почти щастлива,че моите познати си поискаха играчка Mr. Greenсамо като се замисля каква карикатура бих сътворила JoyАз един единствен път съм правила човешка фигурка и сега ще ви я покажа-да се посмеете hahahaИзобщо цялата торта беше пълна пародия,но абитуриентът се кефеше много!!Снимките са от работния процес,при това с телефон.Случи се така,че нямам снимка след окончателното завършване и затова не мислех да ви я показвам... Embarassed/Бюрото още тук изглежда сплескано,ама така е-като го "напих" повече Mr. Green.../

Не мога да пропусна великолепната кошница на Дитсан/браво Hugповече от красива е Hug/,страхотната първа торта/че и вита #Crazy-мен още ме е страх да опитам.../ на Тончотот и веселите торти на Мишока-пуховската ми е фаворит Hug
Хайде,аз отивам да поработя LaughingПриятен ден на всички! Hug
Опс, Дитсан ме изпревари Laughing-отговарям на въпроса ти веднага-скалпели се продават във всеки магазин за стоматологични и медицински консумативи-аз си купих от този на бул. "Македония"20,в двора/знам че си  от София Laughing/.Води се скалпел за еднократна употреба,но си има дръжка и може да се ползва многократно-струва 60 стотинки!На ъгъла на "Ботев" и " Пиротска", на двете трамвайни спирки, в павилионите за всякакви джунджурии, и в двете посоки на трамвая/ все още има от комплектите със скалпелоподобни резци, с три дръжки, по 3.00 лева. Показвани са на снимка от някои момичета. Дано да съм била полезна!

Последна редакция: сб, 17 сеп 2011, 08:56 от МаринаД

# 601
ditsan кошницата ти е станала найстина по различна и интересна, така изглежда по елегантна
Mинa уау тортата за емо е невероятна ,както винаги цветовете ти са много хубави ,картата на пиратската торта как си я направила изглежда като истинска
Mishoka много хубави тортички ,панделките и звяра са страхотни
Леля Ог няма други като твоите кексчета и бисквитки  Hug прекрасни са   bouquet
от мен една тортичка за 6 годишна принцеса

# 602
  • ВАРНА морето сините вълни
здравейте момичета -отдавна не съм се записвала но пък ви следя изкъсо
Дитсан -много ме впечатли кошницата ти-прекрасна е -виждам че главата ти пуши сега но моля те когато се поосвободиш да ми разясниш малко подробности за нея -може и на лични
Фреса -много е нежна тортата и красива
Марина -интересна тортичка си правила - фигурката си е много добра дори
Мина- всичките тортички са прелестни -страхотни цветове -не знам как успявате да ги постигнете аз не мога така наситени да ги докарам-искам да те попитам-как направи картата на пиратската
Мишока -справила си се чудесно много са хубави и двете торти
ето и от мен една торта по модел на Гушанка -за кръщене

# 603

Betina,няма нищо сложно във кошницата.Правиш си правоъгълна торта като преди последният ред подлагаш парчета блат във средата където ще са цветята за да задигнеш и дадеш височина,отгоре слагаш цял блат за да заравниш/На принципа на разтворената книга/.Измазваш и по ниския край на кошницата залепяш тънък фитил отвсякъде за да можеш за него да залепиш драпериите и къдричката.Слагаш хубаво да стегне.
Омесих си 6-7 часа по-рано бяло мм със тайлоза,взимаш и почваш да разточваш на лента,колкото по-тънка толкова по-добре пада а тайлозата позволява да изтъниш.На мен ми прозираше буквално.Изравняваш на лента по-широка от размера който ти трябва  и още на масата започваш да си набираш със ръце горният край.Мажеш фитила който си залепила със вода и почваш да лепиш това което си накъдрила като си оставяш над фитила къдричка,ако от тежеста започне да се смъква прикрепи със клечки за зъби,караш докадето стигнеш след това друга лента и т.н докато я обиколиш цялата.Дължината си я изрязваш отдолу докъдето искаш/със колелото за пици./и леко със помоща на ножче леко повдигах и подпъхвах долният край за да се получи лек обем и да създава впечатление за набран плат.Зад къдричката на горният край сложих два усукани фитила като на всички кошници като рамка на цветята и след това започнах да редя цветята.Големите във средата са на различни височини шишчета.Дръжката е на облепена тел,навит фитил ММ.Ами това е,не се сещам друго.Ако нещо съм пропуснала питай.Дано ме разбереш какво съм опитвала да обясня че аз май като чета не се разбирам много.Хич не ставам за обяснения.

# 604
Здравейте ,мили приятелки.Аз се загубих но искам минути преди да излезне днешният ден да поздравя всички носещи имената на София,Надежда ,Вяра и Любов.Честито и на Софиянки.Бъдете живи и здрави .Утре ще прегледам темата и ще ви коментирам,очертава ми се ден без поръчка за торта или пити .Това не се е случвало не знам от кога newsm78

# 605
И аз имам минутки преди да излезна за работа та да ви изкоментирам малко.
Мишока,много сладки тортички.
Мина,нямам думи.Типично във твои стил,нежни и изпипани.
Марина Д,незнам защо мислиш че е пародия.Фигурката ти като за първи път е супер.Ела да видиш моите първи-това си е пародия.Така и не успях да направя свестна фигурка и затова си купих молдове за фигурки.Но съм сигурна че ако опитваш при теб ще се получи.
Фреса,тортата за малката принцеса е един истински розов бонбон.
Бетина ,интересно и нестандартно решение на торта за кръщене.
Албенка,мила почини си пълноценно.Използвай тоя ден на 100 процента.
Имам торта за показване но ще е по нататък.
Е тръгвам да се трудя,лек ден на всички.

# 606
Здравейте дами... Simple Smile
Бетина33,да му се прииска на човек да се топне вътре... Peace
Фреса,много нежна торта,като за истинска принцеса.. Peace
Мина,страхотни торти,коя от коя по хубаваи изпипана  PeaceДа знаеш тази със судоку-то,ще се краде като идея... Wink
Мишока,страхотни торти си направила... Peace

Трябват ми 2кг Пик-ко,най късно до 1.10,ако има някой моля да ми пише. Praynig

# 607
Здравейте, изпуснала съм доста ,затова ще кажа -изчетох последните 5-6 страници в които сте показали доста нови творения ,поздрави за по-неопитните и възхищение към тези които са специалисти в правенето на вкусотии.
Дитсан последната кошница много ми харесва
На Леля Ог сладките са както винаги като от музей ,аз лично не бих ги яла ,ще ми е жал
Ванчето ,Мина,Лукс,Патрияни,Бетина,Мишока,Марина Д - всички сте много добри,дано не пропуснах някого ,че малко се обърках от толкова много на веднъж,моля да ме извините
Аз имам две нови торти ,но ще покажа засега едната ,защото другата още не е качена

Тортата е за любимата ми племенница ,която е студентка по дентална медицина

# 608
Привет, мацки.
Наминавам само да ви метна 3 торти и се изнасям по задачки.
И ОЩЕ
И ОЩЕ Не им се смейте на тия 4мата. Те не са виновни че съм ги направила такива. Особенно лилавия....  дебелашка работа. Сигурно пак ще ражда, затова е дебело.
И ОЩЕ Майка ми днес има РД. Голям юбилей! Става на 60.Беше на екскурзия и уж, нямаше да си идва до 20ти. Вчера сутринта ме сюрпризира че си е тук, че и на празник ни покани довечера. Тортата беше спретната за норматив. Добре че имах заготовка за лилиум и готови момини сълзи, та набързо я украсих. Райче, не ме критикувай много. Това ми е първия лилиум. Хванах си някои грешки при сглобяването. За другия път ще знам. Тичинките тотално ги забравих обаче!  Embarassed
Има още една торта, но трябва да я крия, защото рожденника наднича къде ли не и не трябва да я вижда.

# 609
Момичета, да ви питам, от къде да се снабдя с подложка за торта, от тези картонените, лъскавите, трябва ми квадратна (от София или онлайн магазин)? И ако знаете каки цени вървят ?

# 610
  • София
Такива ли имаш предвид:

Подложки за торти и други сладкарски изделия, изработени от каши … алуминиево фолио.

–––
Горния сайт го знаех от преди, сега пуснах в google да търси "подложки за торти" и изскочиха много оферти.

Последна редакция: нд, 18 сеп 2011, 15:19 от miss piggy

# 611
С голямо закъснение искам да поздравя мама Милва.Честита ви радост мила.Да расте и хубавее като нашата мамунка.  bouquet
Аз писах ,писах и какво направих не знам но се изтри всичко.Та ноправо ще кажа прекрасни творения виждам майсторки.Няма да изброявам понеже ще пропусна някой.Напрадекът в нашата работа е определено голям.
Ванче ,специално да поздравиш мама за празникът и днес.Да е жива и здрава и много щастлива.А за лилиумът просто думи нямам.Перфектен,ще те тормозя с въпроси ,но когато му дойде времето.
Направо ми е неудобно да показвам тортите си понеже не успявам да ви счета и коментирам ,но ще представя само сватбените торти за които ви споменах пре седмица.

С тези клиенти всичко беше на ниво ,много доволни и точни хората.Но сега ще ви покажа и другата сватбена ,която просто си я забравиха хорицата и в деня на сватбата нищо не са рязали ,добре че поне десерт за гостите са имали.Но аз се побърках от притеснение ,чаках ги до посред нощ,а те чак на следващият ден след мое позвъняване дойдоха да си я вземат .Цирк,ама цирк.Това ми се случи за първи път.Ето я и въпросната торта .Тя е подобие на торта от албума на Бубето.

Зарадвах се че нямам поръчки ,но напразно ,пак запретнах ръкави Wink

# 612
Албена много са красиви сватбените

Фреса красота  в розово  Grinning

Ванче за лилиума няма да те критикувам , но си признавам че не ми харесват тези телчета  Simple Smile . Да ти е жива и здрава рожденичката !!!
Мина стила ти на работа ми е любим , една от друга по-красиви

# 613
  • ВАРНА морето сините вълни
Ванче -страхотни са и трите торти както винаги
Албенче - сватбените са перфектни -с лаленцата е толкова нежна и красива а те да я забравят -боже боже -какви хора  Laughing
момичета виждали ли сте пресни ягоди по големите магазини-не знам къде да търся

# 614
Ето и втората торта която правих напоследък

тя е за кръщелницата ни която тръгна на училище

Общи условия

Активация на акаунт