Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 115

• 131 885
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
miss piggy, благодаря ти

# 616
Здравейте, момичета!

Просто нямам думи да опиша красотите, които виждат очите ми!
Бъдете много здрави всички, за да творите още и още красоти! Hug

Сега, да си кажа "мъката" Mr. Green
Другият месец момченцето ми става на една годинка Heart Eyes . И много искам торта във формата на скорпион. Но не нарисуван, а самата торта да е скорпион Grinning . За около 20-тина парчета става дума.

Моля ви, ако някой има желание да направи подобно нещо, ми пише.
 smile3525 newsm51

# 617

В момента си мечтая и аз да мога да направя такива красоти,но за съжаление ... Simple Smile
Много са хубави  bouquet

# 618
  • ВАРНА морето сините вълни
привет момичета още една тортичка от мен

# 619
Здравейте, момичета!

Албенка, ти ако си влязла в сваттбена серия  Simple Smile Много нежна и красива е първата торта - а и голяма!Браво на теб!Вторта също много ми харесва и само едно не разбирам - как ще си забравят сватбената торта ттези хора  Thinking Нправо оглупях като го прочетох!
Ванче, да е жива и здрава майка ти!Тортата е станала перфектна, а лилиумът е като истински - кой ти гледа едни тичинки сега  Wink Аз не забелязах, ама ти да си кажеш  Wink А телетъбисите по принцип не са слабички, така че напълно достоверни са си всички, натавно със синия  Mr. Green
КК38, чудничка ученическа торта!А зъбчето е страшно сладко и беличко!Много добре ти се получават нещата, браво!
Бетина, много интересна торта си направила, басейнът е като истински Simple Smile А корабчето е много сладко Simple Smile
Дитсан, специални поздравления за произведението на щерка ти!Много сполучлива и красива торта!А твоята страшно много ме грабна, много е нежна!
Фреса, розовата торта е прекасна, толкова нежна и феерична, истинска принцеска тортичка!
Мина, и тук да ти кажа - страхотни са тортите!

Сега пускам и аз няколко торти, че от работа все не сколасвам.

Първата е рисувана от мен и много си я харесвам и я чувствам като голяма победа сама над себе си, че се справих с рисунката  Mr. Green

National Geographic book cake by raddina(lightblue), on Flickr

Ben 10 Ultimate Alien cake by raddina(lightblue), on Flickr

Ben 10 Ultimate alien cake by raddina(lightblue), on Flickr

И завършвам с нещо нежно и бебешко  baby_neutral

Baby girl bunny cake by raddina(lightblue), on Flickr

Хубав ден желая на всички и спорна работа!   bouquet

# 620
Здравейте момичета,отново сте надминали себе си,браво.
михаела73 ,червената кола е страхотна.
velma червената ти торта е идейна,много готин лъв
Дарилка първата торта е толкоова апетитна,че олигавих клавиатурата.
kk38 тортата с прасковките много ми харесва,колелото също е готина,но зъбчето ги бие.А тази за първолака е много много красива.
petia_tag страшно са ти се получили къпкейкчетата,каретките са уникални
Julai4o симпатични торти
galmir тортата на хана монтана е много готина
lightblue всичките ти торти са уникални,но рисуваната ме остави със зяпнала уста.Шапка ти свалям,който си го може си го може.
hrisiv червената кола е уникална.
Tatitt страшни къпкейкчета,количката е много хубава.
patriyani много хубави торти,и тук колите са ми фаворити,но тази с катерача е номер едно,ей това нещо никога няма да мога да го направя
iv4i_79 тортата ти изглежда много вкусна и направена с много любов
Angellove тортата ми харесва и не личи да и се е случило нещо на маската
lux нарциса е като истински
ditsan браво на дъщеря ти,много красива торта е направила,дано свекървата да е заслужила такава красота Laughing
van444eto много сладурска бебешка торта,но пиратската е жестока
Леля Ог 
невероятни красоти отново
МаринаД много нежна и красива торта,обожавам тази цветова комбинация,а тази с бюрото е толкова детайлна,браво на теб
ИСКРА много нежни тортички
Ванилия Мадагаскарска  мммммм толкова вкусна изглежда
merydit  готини калинки,имам слабост към калинките
Mинa  невероятни красоти,но първата ми е фаворит
betina33 много ти е идейна тортата на Ирена,но лодката ми е фаворит
Албена  много са ти красиви разибара се тортите,ама това със забравената сватбена торта ме спука от смях-влюбени загубени

Ето и едно скромно торте от мен.Това торте ми е последно за близките 2 месеца,нямам да имаме скоро поводи нито моето сем.нито приятели,но мисля да тренирам с кремчетата докато дойде време за нова торта.

# 621
Мале, мале големи красоти видях, но няма да коментирам, защото трябва да започна със страница №1 и списъкът ще е толкова дълъг, че няма да ми стигне мястото до 50-та страница! И за да не е някакъв гол пост ето малко торти и от мен:

Торта за малка принцеса, вътре е "Медовик за 1 час"

Happy Birthday Zara by polina_laskova, on Flickr

Изненада за първокласник:

Backpack cake by polina_laskova, on Flickr

Торта за кръщене:

Christening cake by polina_laskova, on Flickr

# 622
Момичета,ако има някоя дама от Варна,която би имала време и желание да ми направи една торта срещу заплащане естествено ще съм много щастлива,защото тук виждам по професионални изпълнения и от сладкарските цехове. Бих искала торта със розово захорно покритие/чершаф/и отгоре да има корона,т.е. принцеска торта  Mr. Green благодаря предварително

# 623
lightblue,nalika-много ви благодаря ,оценките са доста стимулиращи за мен
lightblue-NATIONAL GEOGRAPHIC е изключителна ,стана ми любима ,ще си я сложа на десктопа ако позволиш
nalika-самолетчето е много сладко
laskova-и трите са хубави ,но тази за кръщенето ми е по вкуса
бетина33-корабчето е като истинско

Последна редакция: пн, 19 сеп 2011, 18:33 от kk38

# 624
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Това е моята гордост до момента-за 30 рожден ден на мъжа ми

# 625
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Lightblue, УАУ, тортата National Geographic e изумителна. Справила си се направо блестящо с рисуването. Пробва ли преди това да го нарисуваш другаде? Как направи силуетите на животните толкова перфектни?  И другите ти торти са върха.
Ласкова, и трите са върха, но раничката ми взе ума просто.
kk38, зъбчето е жестоко. Много ме кефи!
налика, и самолета и мечо са станали много добре.
Бетина, супер корабче!  Peace А джакузито е много яко. Супер!
Албенка, отново прекрасни торти. Не мога да повярвам, че някои може да си забрави тортата за сватбата  Rolling Eyes :тхинкинг:
Фреса, много ми хареса балеринската торта и другите красоти.
Ванче, какво искаш от телетубитата? Те са си дебелички. А кончето на първата торта с молд някакв ли е?
Juliacho, аз последно си взех подложки от това магазинче http://www.opakovki.bg/%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8.html
кръглите (28 см) бяха по 48 st. Но мисля че това е скъпо.
Merydit, аз също имам от тези бои и съм доволна от тях. Даже много. Америцолор ми харесаха повече. Но и тези са си много добри.
Tonchoto, много сладка торта и много хубави калинки!
Мина, прелестни! Отново! Судоку тортата адски ме кефи. Химикала е убиец.
Ванилия, веднага я скрий тази торта, щото...........

# 626
Ще бъде много недостойно да не коментирам всички тук. Аплодисменти момичета, че се изкачихте до такива високи върхове. Правите наистина уникални творения и всеки ден виждам успех и напредък във всяка една от вас.
Исках да го споделя, тъй като все по-рядко влизам и почти не ми остава време за писане и четене.
Много труд отнема писането на статии и снимане. Голяма врътня си е стози блог.

И да не забравите, че все още имам някакви познания с фонданът, пускам един украсен кекс. И кекса става за украса нали?Украсих го празнично, тъй като беше за погача.

Шоколадов кекс

Dark chocolate cake by Dani Dineva, on Flickr

# 627
  • София
betina, много готина яхта!  Simple Smile
lightblue, страхотни торти! Естествено фаворит ми е първата.  Laughing На мен утре ми предстои да правя такъв залез и много силно се съмнявам, че ще се справя и наполовилна добре като теб.  Grinning
laskova, чудесни торти! Тази раничка страшно ми допадна!
nalika, хубава е станала тортичката, само е трябвало горната перка хубаво да изсухне, за да не се подгъне така.  Peace
Дани и тук да кажа, колко е хубав венеца.

От мен включване в следващите два дни.  Wink

# 628
  • Бургас/Пз
Надничам си аз тук и естествено все по-красиви и по-красиви творения! Поздравления за всички! За съжаление, аз най-вероятно близките месеци торта няма да мога да направя,  Cryзащото вчера си счупих ръката и сега ме чака минимум 1 месец гипс Twisted Evil и после раздвижване и рехабилитация. Остава ми сам да се кефя на вашите произведения Hug

# 629
Истинско удоволствие за сетивата е разходката в тази тема, момичета поздравления на всяка от вас  smile3501

Фреси , много нежна комбинация на розово и бяло.
Мина , всичките торти страшно ме впечетлиха, невероятни са
Бетина , и двете торти са оригинални и изпипани
Кк38 , зъбчето е много забавно
Ванче , фантазята и способностите ти за изпълнение са безгранични, невероятни красоти и разновидности! Поздравления на майка ти с малко закъснение
Албенче , ти пак затрупана с работа, тортата с дизайна на Буболинка много ми хареса, жалко че клиентите не са могли да и се насладят на мероприятието
lightblue , не мога да изкажа възхищението си за стилът на работа който имаш - изисканост, елегантност, нежност ...
Ласкова , и трите торти са собствено излъчване. влюбих се в раничката, страшно ми харесаха детайлите по нея
Налика , мечока е голям сладур
Дарилка , от далече се усеща празничното настроение в кексчето, определено си постигнала търсения ефект
АниД Бързо възстановяване  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт