остана само тортата......и нямам търпение.

Изведнъж реших, че детето няма нужда от това... Педиатърката е на мнение, че не му е необходимо манту, защото имало белег, но аз си бях навила на пръста, че трябва. Е, разубедих се, голяма хамалогия...

на Марис- днес гледах нейни снимки във фейса, много е порастнала. Марис, ако ни четеш- пиши как сте, липсваш ни 

Да ти е жива и здрава, нека си поспива- ми то така се расте голям! Йоана доста често взе да спи само по веднъж на ден и то по час и половина и това е. Вечер ляга в 9 и сутрин най-късно в 8 е станала...
. Пастата е на Чико, ябълково-бананова и била абсолютно безвредна и при поглъщане, но не знам дали като начало да не четкаме само с водичка, иначе как да я накарам да плюе, как да изплакнем след пастата 

хе-хе, това последното много ме развесели

офф гадна работа е с тези вируси и болести

. А аз в 8 се наспах си лежах до него
. Много рядко ми се получава да заспи пак сутрин. И обикновено става към 6-6:30, после спи от 9:30 до към 11:30, след обяд заспива към 14 и спи до към 16ч., но това е мнооого ориентировъчно. А днес като стана, хапна плодове за закуска и като се започна едно мрънкане да излизаме.... Иска само да ходи, бута си сам количката
. А каква сме атракция за бабите, да не ви разправям 

. Дай ми на мене шоколади и чипсове. От как забременях се запознах с "правилното хранене". Но ми е мноого трудно. Дани Нико се оправя бързо!

. А бяхме почти до нея... Отивам и й казвам, че е недопустимо така детето й да се бие, а тя да не реагира. Реакцията беше "мами, бебенцата не се бият, виж колко е малък и как плаче". И пак си продължи раздумката. От време на време го погледне и вика "АЛЕЕКС, СЛЕЗ ОТ ТАМ, ААААЛЕЕЕКС, НЕ ТАМ!" - цялото заведение нея слуша, ама не си помръдва дупето...

.
), срещна някаква нейна приятелка и взеха да си бъбрят. Детето тръгна напред и оная като взе да му крещи, изпадна в някаква истерия ви казвам и започна да го обижда с какви ли не епитети и да му казва, че ще го затрие, ще го смаже и т.н. Все едно говореше не на дете, а на някакъв изверг. Бях просто ужасена и побързах да си тръгна, че ми стана едно такова гадно за това детенце 
Ние нашите да си гледаме, пък другите както си знаят, само да не вредят на нашите малчовци.Препоръчани теми