Февруари още е далече, но коремчето личи ни вече! - Тема 7

• 26 431
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
мая06  Joy Joy Joy  новости за зодията научавам от теб  Joy добре, че не съм ги взаимствала  Laughing , при мен е точно обратното.
 Моят мъж е рак, а аз както споменах водолей  Simple Smile и е голям купон в къщи, но да си призная се
допълваме прекрасно.
 Разни хора, разни идеали, да сме здрави и да си гушнем здравите бебчовци догодина, това е най - важното!

# 91
Luni4ka, syjalqvam za slu4iloto se, bydi silna i zaradi dvete si de4ica, mnogo nespravedlivo e ...
Aradia, v dyrjavnata bolnica sym s tazi si bremennost, s pyrvata hodeh na 4astno do posledno, no sega sme se o6u6kali do stotinka. V Aglandja sme, vie v koi kvartal? Sledva6toto mi pose6tenie v bolnicata e za 26 sptemvri, a za 10 oktomvri 4ak mi e sledva6tiq ultrasaund.

# 92
Луничка,  Hug Hug Hug
Арадия, може ли да провериш на Hug нашата връзка. Аз съм близнаци, а Милото- телец Simple Smile

# 93
Rokita,аз ходя на частно за сега в клиника "Mother and child",само и само защото доктора говори български.Първо бях в Аполониото,но се отказах от там и съжалявам.Не съм доволна от сегашния си доктор,и смятам да се откажа от него,тъй като вниманието му е нулево,въпреки че си плащаш като поп,несериозен ми изглежда.Имам едни документи да си оправя,и смятам директно да се прехвърля на "Макарио".Живея в Строволо.На 22 този месец съм на втора ФМ.

# 94
Луничка,  Hug Hug Hug
Арадия, може ли да провериш на Hug нашата връзка. Аз съм близнаци, а Милото- телец Simple Smile
Peace
Близнаци - Телец
Връзките между тях са нежизненоспособни и недобри, макар да съществуват силни чувства и много общи черти в техните характери и нрави. Възможни са спорове, кавги.

# 95
Арадия, благодаря, ти  Hug

# 96
Моля Hug Ако искаш,на лични мога да ти пратя,близнаците в каква съвместимост са със всички зодии.Ех,много ме вълнува тази астрология Embarassed А и много обичам езотеричната литература Mr. Green

# 97
  • София
imam nadejda и аз съм близнаци, а той телец. Определено имаме търкания по много въпроси, но опрат ли нещата до чувства и разбиране сме винаги един до друг

# 98
Aradia, pisah ti na li4ni  Wink
Zabravih da blagodarq za toploto posre6tane  Hug  bouquet

# 99
Хм,опряхме до любимите ми зодии. Laughing
Аз съм Теле с асцедент Лъв,половинчо е Раче с асцедент Дева,а детето е пак Теле с асцедент Водолей.
Сега както съм с термин в средата на февруари си е баш за Водолейче,но ако подрани ще е Козирог,а ако закъснее може и да е Рибка.Ами какво да ви кажа,като че ли ми се ще да е Водолейче,много са интересни с многото си интереси,умението си да се измъкват с лекота и без напъване от всяка ситуация,добри събеседници,дори в някои случай за съжаление се стига и до това да интриганстват и манипулират,много са изкусни в последното и винаги постигат своето с цената на всичко,а иначе също така умело го докарват до един такъв лежерен и благ вид все едно са най-милите на света,а и могат да бъдат такива стига да си те обичат.Умело имитират работа. Laughing
Козироците са много мили,упорити,трудолюбиви и ученолюбиви,но много страдат,защото дори самите те не се разбират.А бе много им е трудно в живота защото и другите не ги разбират и често изпадат в отшелничество и депресии.А са такива грижовни към близките си.Много често изглеждат мудни и апатични но това е защото много премислят и правят нещата със старание.
А Рибите,ах Рибите,за мен са най-противоречивата зодия.Отношенията ни с тях зависят почти изцяло от първите впечатления,които си създават за нас.Може да те изключат от "листата" си до живот.Така силно могат да отричат,мразят,обичат и отдават.Много умело създават и поддържат контакти,които са им от полза и обикновено имат два пъти повече познати от другите и винаги някой под ръка за помощ.Но могат и са състрадателни.Страхотни родители.При тях все има драма.За съжаление ако не попаднат на половинка са склонни да поддържат дългогодишни паралелни връзки разкъсвайки се между отговорността към семейството и това,което си търси душата,че и нагона.
Е това всичкото ми е от впечатления.Най-добрите ми приятели са Риби и Водолей,а и като бройка са доста.Но и двамата ми най-антипатични хора са точно от тези две зодии.
Ако е Водолейче за мен чудесно но горкият татко-много му е трудно с дете Теле,а сега и с Водолейче.
Извинете,улях се.Отново. Blush

# 100
Луничка, много съжалявам за загубата ви  Hug

# 101
Арадия може ли и на мен  Embarassed Аз съм Дева, а любимото същество е Овен.

Само да ви кажа, че сега се прибрах от преглед, то преглед силно казано де, правихме картон за здравна каса, кръв, урина, микробиология и бла бла за не знам кой път вече, мерихме таз, ханш, корем и не разбрах още какви разстояния, но пропуснахме ехографа, щял да остане за следващия път. Че нали на 3-ти бях на ехограф и всичко си беше ок, ама мислех, че и сега ще си видя бебчето, та съм малко разочарована, защото се бях настроила. Ама да не ставам много нахална  Laughing Та ще видим чак следващия път какво си прави малкия човек  Simple Smile

# 102
 Peace
Дева - Овен
Дева е много сдържана, Овен – горещ и необуздан. В секса такава връзка е трудно да постигне разбиране. Във всички останали отношения двойката постига удовлетворение. Овен покорява Дева със своята решимост и смелост, а Овен е впечатлен от Дева със своята подреденост у дома и склонноста към аналитичност.

# 103
Хм,аз сдържана и аналитична Дева не познавам.По-скоро обратното.

# 104
Eх,много сте изписали от сутринта....
Луничка,много съжалявам за вашата загуба,не губи надежда,дано следващия път  всичко е наред....

Но то торта и погача бързо не се правят....Сега пека питката.
Тази сутрин си взех изследванията от лабораторията ,в понеделник съм на хематолог,но много ме притесниха стойностите на желязото в кръвта ми....и като чукнах в чичко гугъл и настръхнах.............ужас направо........как ще издържа до понеделник незнам......Дано не е нещо сериозно,че ще се побъркам..........

Общи условия

Активация на акаунт