Февруари още е далече, но коремчето личи ни вече! - Тема 7

• 26 429
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
luni4ka_77, много съжалявам за загубата ти!  Cry Късмет!

# 76
  • Сфия
луничка, силно те преглъщам и се моля да преоодолееш по-скоро болката! В никакъв случай не се самообвинявай за случилото се! Ти нямаш никаква вина! Много жени прекарват грип, не си единствена. За съжаление никой не може да даде отговор на въпроса-защо така се е случило и с какво си го заслужила. Съжалявам за дечицата, които трябвало да преживеят шока заедно с теб! Искрено се надявам и вярвам, че ще сбъднеш мечтата си да имаш трето детенце и ще преодолееш скоро болката от тази загуба!  Praynig Praynig

# 77
luni4kа_77 съжалявам за случилото се ;-( Каквото и да ти кажа сега, не би могло да те успокои, затова ще ти кажа само "Не губи вяра и имай наджда, че нещата ще се наредят":-*

# 78
Луничка Горе главата ... ще има и трето ... гушкай мъниците ... те са най-важните...

Момичета вижте тази статия за детето ВОДОЛЕЙ... Аз по принцип много вярвам в зодиите. За детето ми лъв всичко се оказа вярно. А за водолеите си знаех че имат склонност към мистиката и фантазиите...

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=386

# 79
Така ми се искаше да е риби,ама няма да е.Каквото такова все пак,живо и здраво да е.Става въпрос,че таткото е водолей,а аз съм рак..и повярвайте ми хора-жена рак,и мъж водолей е най-лошата комбинация.Но съдба..каквото -такова.

# 80
  • София
Моят термин е определен за 2 март и се надявам да е риби. Поне много ми се иска да е риба. Но всичко е божа работа - когато и да се роди няма да го върнем Simple Smile

# 81
луничка  Cry бъди силна!

# 82
Луничка единственото, което мога да кажа е, че много съжалявам за станалото Cry

# 83
Луничка, много тъжно ми стана като прочетох поста ти. Бъди силна и дано ти и цялото ти семейство преодолеете мъката по бързо ! И след време ви пожелавам най прекрасното бебче на света !   baby_neutral Много е страшно, като се замисля, че нещо става в теб , без да разбереш навреме...

# 84
След дъълго отсъствие, запис и от мен

Луничка, много съжалявам  Cry , звучи много банално, и знам че няма да те утеша, но бъди силна заради мъничките човечета които имате. Сигурна съм, че след няколко месеца ще имате добри новини...  Hug

Момичета, виждам че обсъждате зодииките, моля ви не така с лошо за Водолейчетата  smile3520 Моят термин тръгна от 29.02  Joy и сега сме за 23.02 уж, пък ще го донаместваме явно...такаааа, че може и да сме рибки, но аз съм Водолейче  newsm53 и мога да ви уверя, че това е прекрасна зодия Simple Smile любвеобилна, малко луда и неразбрана от  време на времее но много добричка и всеотдайна за околните  Grinning

Днес съм на лекар, да видим дали всичко е ок и  ще ми потвърдят ли розавите гащи  newsm78

Hug Hug Hug

# 85
  • София
Луничка,миличка ,оставам безмълвна.Сърцето ми се сви...Знаеш ли...просто Бог е имал нужда от ангели...за това..Не знам какво да кажа,то даже и да намеря думи ще са излишни.Ама...другите две слънца ги ИМА,а в този момент това е най-важното!:hug:

# 86
Аз съм за 23.02 ама така се надявам да не е водолейче.Майка ми, мъжа на сестра ми и свеки са водолей-еми какво да кажа нищо общо.Коренно различни са и тримата.Единствено общо и то между майка ми и зет ми е е час е непознато понятие за тях.Каже в 5 примерно ако стане даденото нещо към 8-9 си е успех  Laughing А и посоките, много дезориентирани  Mr. Green

# 87
Така ми се искаше да е риби,ама няма да е.Каквото такова все пак,живо и здраво да е.Става въпрос,че таткото е водолей,а аз съм рак..и повярвайте ми хора-жена рак,и мъж водолей е най-лошата комбинация.Но съдба..каквото -такова.

Знам за какво говориш  Peace. Аз съм скорпион, а мъжът ми близнаци. Пак водна и въздушна зодия, хич не на място, но явно има защо да сме се събрали  Heart Eyes.
Синът ми, както съм споделяла е водолей, както и татко ми и зодията им е чудесна. Много хубави хора! За жените обаче нямам наблюдения!

Луничка, бъди силна и не се обвинявай за нищо!  Hug Hug Hug

# 88
Момичета,имах предвид "мъжа водолей".За жените нищо лошо не мога да кажа Mr. Green майка ми и сестра ми са водолейки,така че..А и зависи както казах от комбинацията,аз говоря за моята такава.ето това е от един астро сайт Grinning
"Рак - Водолей
Връзките между тях не могат да донесат щастие на никой от двамата. Тук не помага нито взаимното уважение, нито телесното привличане, ако такова въобще съществува. Дори дружба и сътрудничество трудно се осъществява.
Рак - Риби
Между Рак и Риба може да съществува не само хармонична дружба, но и дълбока взаимна любов и щастлив брак. Нерядко тук любовта се поражда от пръв поглед. Всичко е благоприятно и благополучно."

Индивидуално всяка зодия си е хубава,но в съвестимост с друга,резултата може да е критичен

# 89
Ralipo сега проверих и вашата комбинация,права си
Скорпион - Близнаци
Тук също често се наблюдават разводи, раздели, овдовявания. Тази двойка може да просъществува само ако е обединена от общи интереси, делово сътрудничество, съавторство и т.н. Може да имат физическа и духовна хармония, но брачен съюз между тях е винаги проблематичен.

Общи условия

Активация на акаунт