Февруари още е далече, но коремчето личи ни вече! - Тема 7

• 26 434
  • 738
  •   1
Отговори
# 510

не знам кои жени погрозняват и кои не и дали има връзка с пола на бебто, но съм забелязала, че всички придобиват един особен поглед-кравешки да го наречем...  hahaha Оня ден, докато чаках в МД, за болничния и наблюдавах тълпата от бременни. Ами симпатично-смешни сме. Клатят се, като патици, повечето имат изтерзано изражение и всички този влажен кравешки поглед.
[/b][/size]

Joy Laughing newsm62 Grinning tooth newsm62 Laughing

Аз този поглед си го виждам на снимките като се снимам напоследък..  Grinning

# 511
Аз пак се зачудих за терминът ми...е, припомних си някой подробности около последният ми МЦ. Оказва се, че ще съм края на януари - 29,30, което е по-близо като датата от ехографа - 27.01.
Оставам си при вас, разбира се  Hug

# 512
  • Сфия
dani_l, 19 г.с. и 4 дни не значи ли термин 04.02?

# 513
Старлет, точно това означава, но аз казах една дата, която не беше точна, а ориентировъчна, тоест знаех, че е било преди 30.04, но не бях сигурна коя. Е, сега си спомних, че е точно на вторият ден от Великден - 25.04 и....така  Laughing

# 514
http://prodavalnik.com/kombinirana-kolichka-tfk-i2302334

Педрфектната количка за близнаци...супер маневрена...Моята приятелка има същата но оранжева без зимните чувалчета, защото бебета се родиха май и след това си бяха вече пораснали за зимата и бяха облечени с космонафти...Аз обаче си купих чувалче абсолютно същото за моята количка...Синът ми е на 2,2 години и тази зима ще доизкара до февруари с него... САМО 400 лв.  СУПЕР...продават се и външни и вътрешни гуми...съвсем не скъпи (по 12 и по 3 лв. съответно)...

# 515
Здравейте.Velinche,поздравявам ви че ви се е сбъднало желанието за момиченце Simple Smile
За целулита...няма отърване общо взето.Появи ли се веднъж,после много трудно изчезва,като изключим липосукцията.И аз си го имам,а сега с това обездвижване кой знае на какво ще заприличам Rolling Eyes Кремовете против целулит не трябва по време на бременност!
За прическите...Миналия път не се подстригвах  от суеверие,ама този път съм решила да не се поддавам,макар че все още косата ми не е за подстригване,но по-натам.Но пък имам нужда от боя.Досега съм ползвала Кастинг,та пак с нея и сега.NovDen,а каква е тази боя на билкова основа,за която казваш?
За имена не сме мислили.Ще бъде в последния момент.
Аз тази нощ почти не съм мигнала.Щях да полудея,пих валериан и заспах в 5ч сутринта.
Вас мъчат ли ви тези жеги?Аз дето толкова обичам лятото,сега едвам издържам вече.

# 516
  • София
Нормално бои и къни да не хващат (случва се и по време на цикъл) заради хормоните.  Peace За съжаление и целулитът си е норма - то това си му и целта (жените го натрупват, з. д. имат запаси за кърменето  Laughing ).

# 517
Здравейте мами  Mr. Green!

Хайде дайте малко идеи за заглавие на новата тема, че то не остана.. утре, вдругиден трябва да пускаме Simple Smile.

Аз мисля сега за годежа да се подстрижа и боядисам, амонячната боя не ме притеснява.

А за погрозняването, знам ли? Днес се събудих с надути джуки.. тъкмо си мислех онзи ден, че отдавна не са ми излизали стресници и оп..  Crazy !

А целулит и аз имам сега, особено като качих 3-4 килограма, все на гъза са лепнати  Sick. Но когато падна под 58 и се изчиства, разбира се като съчетая диета със спорт. Ако си мек като желе и 40 кила да си пак може да имаш от тази гадост  ooooh!.

# 518
И мен си ме мъчи жегата,като се има предвид и климата тук..ужасно е,за това още от 8 часа сутринта пускам климатик,не може иначе..не се търпи (поне аз не мога).
Elileni  под стресници,херпеси ли имаш предвид newsm78

# 519
леле не мога да ви изчета. Аз съм Кристина. Честит празник на всички! Аз днес празнувамм имен ден Party
Видях само някои от нещата, който сте обсъждали и сег аще се върна назад.
За целулитните кремево-напълно противопоказни са по време на бременност. Да ви кажа не мисля и че по принцип такива кремове помагат изобщо. Бях чела доста по въпроса когато на мен ми се появи целулит. Истината е че е нужно здравословно хранене и спорт, поне така съветваха дерматолозите.Целулита засяга долните слоеве на кожата и подкожните мазнини, така че кремеве не помагат.
А за боядисването по време на бременност- аз миналия път се боядисвах. Бях чела на хиляди места, че е безвредно, но ако питате гинеколожката си е много вероятно да ви каже да не го правите. Вредно е къдренето защото се използвали много силни химикали.
А за рожденните дни- дъщеря ми е декември , аз януари, бебо е с термин февруари, мъжа ми е март. Така че и при нас е забавно с подаръците Crazy
А сега се връщам да изчета многото страници, които сте изписали. Hug

# 520
Честит празник, Криси

Да ти е живо и здраво името и ти заедно с него...

Честито и на всички други, които носят имената, Кристина, Кръстинка, Красимира, и други вариации празнуващи на Кръстовден....  bouquet  bigdance2

# 521
  • Сфия
момичета, по отношение на спането, не знам жегите до колко ми влияят, но пълнолунието ме съсипва. От доста време забелязвам тази връзка и не мога да си я обясня, но е факт. Също така и около пълнолуние и дните са ми по-тежки. Чувствам се размазана, без сили, тежко ми, въобще съм парцал... Може и от това страдате тези дни, че беше пълнолуние, а не от жегите. Вечерите вече не са толкова горещи.
В тази връзка, отивам да подремна, че съм се въртяла пак цяла нощ. Все нещо ми има. Ту съм гладна, ту имам проблеми със стомаха, ту ми се пишка, не мога да си намеря място-краката ми пречат, корема, мъжът ми и той ми пречи, сърбят ме ушите, въобщееее....  smile3507

# 522
bibilyana  много ти благодаря!
 *starlet* това с кравешкия поглед, ме разсмя от сърце Joy

# 523
Момичета, виждам, че споменавате някакво суеверие за подстригвнаето и ми стана любопитно какво е то  Grinning Аз си се подстригвам всеки месец.

Криси, честит празник   bouquet

# 524
Да това с подстригването е особено интересно - казват, че ако се подстригваш все едно режеш от късмета на детето....

Общи условия

Активация на акаунт