ИКЕА! ИКЕА! - Тема 10

• 80 183
  • 712
  •   1
Отговори
# 375
  • гр. София
ellytza страхотно ви е антрето  Peace И много сладко стоят нещата...вярно са ви паснали  Wink

Имам въпрос: Гардеробите само с тази височина ли са 237/толкова ли бяха/ на мен коридора ми е 227  Sad

Явно е станало някакво объркване ,но снимките не са мои. Embarassed

# 376
Много ме е яд, защото ми трябват доста неща: Скоро ще се местим в ново жилище. А ще е пълно с разглеждащи пенсионери. Надали до края на октомври ще се разтика навалицата

# 377
ellytza страхотно ви е антрето  Peace И много сладко стоят нещата...вярно са ви паснали  Wink

Имам въпрос: Гардеробите само с тази височина ли са 237/толкова ли бяха/ на мен коридора ми е 227  Sad

Кои гардероби? Пакс има и 201 см висок (има данните в каталога отзад), но то има и съвсем отделни гардероби, които не са Пакс. Има ги и в нашия каталог, макар че не всички са показани (то няма и как).  Peace

# 378
На мене ми трябва диван, но нещо не съм много възхитена от тези модели. Диваните също ли са разглобени?

# 379
И аз искам разтегателен диван. Ама как се пренасят и дали са качествени?

# 380
Все още не съм получила каталог  Tired

# 381
И аз искам разтегателен диван. Ама как се пренасят и дали са качествени?
аз гледах на последните страници на каталога имаше цени за доставка и за монтаж
аз не мисля, че бихме могли всичко да си закараме вкъщи сами с нашата кола, защото е малка, а ти си ги предлагат тези услуги срещу допълнително заплащане както навсякъде  Peace

# 382
вярно ли е, че българската Икеа е по-скъпа от магазините им в други държави? Четох статия по въпроса... а вашите наблюдения какви са, ако сравнявате каталозите?

# 383
вярно ли е, че българската Икеа е по-скъпа от магазините им в други държави? Четох статия по въпроса... а вашите наблюдения какви са, ако сравнявате каталозите?

Хайде да не зпочваме пак тази тема!

Погледни назад темата и ще си намериш отговор на въпроса. Доста се изписа.

# 384
  • София
Някои от диваните вървят с безплатна доставка, онзи ден го забелязах. Под някои има картинка на камионче без доларче, което значело, че е с безплатна доставка.
А доколкото знам не са разглобени. Поне като гледах мегазаводи по ТВ-то, след като сглобиха дивана, го опаковаха със стреч и кашон и това беше.

# 385
  • при него
Получихме заветния каталог (София, Стрелбище).
Има интересни неща, ние се оглеждаме за диван, от тези със сменяемите калъфки (за мен би било голям кеф да сваля цалата тапицерия и да я дам на химическо или пък като ни омръзне старият десен, просто да си сменим калъфките, а не дивана), оглеждаме се и за тесен шкаф, който да сложим в спалнята, а върху него телевизор. По мое мнение интересни неща има. Има скъпи има и евтини. Трябва да се види на живо.
Едно си мисля аз, явно има някаква причина тези магазини да съществуват по цял свят (Европа), а не "Мебели Арон" примерно...

# 386
Tatianna моля те не споменавай Арон, че ми идва да се разплача  Cry След 20 дена ми е секциото, а спалнята ни още я няма, а е поръчана на 30 юли  Cry От сега се виждам тука на дивана и отсреща бебешката кошара с бебо вътре, а спалнята пълна с чанти и кашони  Cry

Вече така съм се навила (като свинска опашчица  Mr. Green) на тази Икеа, че нощес сънувах как разглеждам бебешки кошари вътре  Crazy и нямаше хора, а пенсионерите чакат от вън и не ги пускат (това вероятно във връзка с казаното от gold__ ми се присъни  Joy)
Аз съм си харесала един метален шкаф на колелца от каталога за кухнята, мисля че ще пасне перфектно и е 55 лв. Не знам дали е по-евтино или по-скъпо от другите Икеи, но тази цена ме устройва и ако на място шкафчето ми хареса няма да му мисля къде колко струва - в другите мебелни магазини такива не съм виждала, а това лято обиколих доста  Peace

# 387
Имате ли наблюдение върху калъфите, тоест само за техните модели канапета ли стават или...

# 388
Какви пенсионери ви гонят? Те първо трудно биха стигнали там без кола, второ ако магазина беше за хранителни стоки е по-вероятно да се доберат, но той не е. Да сте виждали пенсионер да прави ремонт?  Mr. Green

При нас не са раздавали каталози, но добри хора ми подариха  Flutter

Повтарям си въпроса

Някой случайно да има пералня от ИКЕА?

# 389
Нямам пералня, имала съм други кухненски уреди. По принцип те имат гаранция и са производство на големи марки за ИКЕА. Не знам какво точно те интересува, но принципно няма особена разлика дали ще си купиш АЕГ или АЕГ за Икеа (пример просто). Качеството е идентично. Всъщност, аз познавам хора, на които целите им кухни от-до са от ИКЕА с уредите, та мога да питам. Защото моите уреди не са били такива големи, аз си имах големите.

Общи условия

Активация на акаунт