ИКЕА! ИКЕА! - Тема 10

• 80 112
  • 712
  •   1
Отговори
# 480
Е, ето ме и мен, току що завърнала се... съвсем спокойно и нормално като в  магазините на ИКЕА, в които съм била.
Е! имаше повече разхождащи се "млади" пенсионери, които най-вече се озъртаха около дреболийки  и евтини акценти тук там из магазина.
На рампата за товарене бяхме 3 коли с по-големи мебели... всички други определено бяха на оглед и разходка с дребни покупки.
Персонала е повече от любезен, съдействаха ми за едрите тежки неща, както в магазина, така и при товаренето в багажа.
Друго си е!  Mr. Green Списъка е отметнат, рапорт даден!

Гуш, не се чуди, ами скокни (даже го римувах!). Щанда с платовете беше още нов и не употребен!  Mr. Green Паркинга изглежда пълен, но това е защото според мен така насочват колите, че да паркират в тази част, която се вижда. Нямаше задръстване за влизане, но почаках няколко минути на тръгване за да се включа в движението на околовръстното. Ако идваш от Младост, подминаваш ИКЕА и на измисления светофар за лифта на Симеоново правиш обратен. Там има и табела за ИКЕА.  Peace

Последна редакция: вт, 20 сеп 2011, 21:46 от shrekie

# 481
За мен са противопоказни а/детската част и б/аксесоарите. Там просто трябва на каишка да ме държи някой. Наистина прекалявам. Редовно.  Embarassed

# 482
  • софия
Моля, ако някой ходи с ремаркенце в магазина, да сподели как стои въпросът с детския кът - има ли ограничение във времето на престой и някакви по-специални изисквания (непързалящи се чорапи напр.) Sunglasses

# 483
хайде да ни е честито и сайтчето: http://www.ikea.bg/default.aspx?page=home

# 484
# 485
Ееее  ooooh! калъф за триместен диван 429лв!!!

# 486
Ма нещо не е добре направен сайта... не се избират от един артикул различни размери, а са добавени като отделни артикули.

# 487
Ауу, не виждам в сайта вратите на Бестата, които съм харесала. Да не би пък нашата Икея все пак да е с по-ограничен асортимент newsm78.

# 488
Леле, голяма тъпотия. Някои от менютата в сайта са на гръцки - това е супер дразнещо за мен. Малко е бавничък, защото бая народ гледа сигурно, ама определено трябва да го доизпипат
Иначе гледам, че и бебешкото легълце и плот за повиване, които бяхме харесали ги няма на сайта, но ги видях на място, т.е. явно не всички продукти са качени на сайта

# 489
celika, ами те са отделни артикули! Ако искаш всички артикули с име Х просто го пишеш него и ти излизат всички.

Чудесна е възможността да си направиш списък с желани покупки, който след това принтираш и с него директно си събираш покупките. ПОказва и наличност!  Peace Предполагам, че още работят по сайта, тъй като попаднах на менюта и бутони на гръцки и нефункциониращи такива!
И все пак е добро начало!   Peace

# 490
Сайтът просто не е готов. Иначе е копие на гръцкия - там също всичко е отделен продукт, даже цветовете. Изобщо не като английския, примерно. И не са качени много неща. Трябваше да изчакат по-добре, това е доста прибързано.

П.С. Вратите на Бестата ги видях като съвсем отделна категория някъде.  Laughing

# 491
Видях ги, но няма модела дето ми трябва, обаче ги има в каталога, така че да се надяваме, че ще ги има наличност.

# 492
много се кефя на сайта и има всичко,което си бях намислила и вярвате или не,но нещата,които исках,са по-евтини от тези в Солунската  Laughing

# 493
  • Beyond the Frontiers
Я, да питам аз -тези платове на метър за какво стават? В смисъл, ако искам да направя спални комплекти, пердета и т.н. за детска стая ще свършат ли работа?

# 494
  • софия
Я, да питам аз -тези платове на метър за какво стават? В смисъл, ако искам да направя спални комплекти, пердета и т.н. за детска стая ще свършат ли работа?
Да. Трябва само да съобразиш дебелината на плата. С по-плътните стават страхотни калъфи, напр.

Общи условия

Активация на акаунт