Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 51

• 41 747
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
Диде  newsm10 smile3525

Като започнеш новата работа,ще имаш ли денем време за нас newsm78

Последна редакция: пн, 12 сеп 2011, 14:42 от Slawena

# 511
Диде  newsm10 smile3525

Като започнеш новата работа,ще имаш ли денем време за нас newsm78

Да,разбира се-работата изобщо не ми пречи да съм с вас-вие сте ми оазиса-нали тук се зареждаме Laughing Hug

# 512
Привет Flutter

Благодаря за инфото около новото епизодче Hug

dettodorowa

# 513
dettodorowa, Поздравления и честита ти нова работа newsm51
Да ти върви в нея по вода!

------------------------------------
Мукито хем ме дразни, хем ме кефи на моменти Laughing
Винаги е с "едни гърди напред", в преносния и в буквалния смисъл,
ако сте забелязали Joy Joy

# 514

От мен едно потвърждение - не съм забравила ръцете на бившия , а в последно време доста ги размахва пред мен - вчера туршии правихме  ..!?  Joy  Mr. Green Blush Blush Blush

nelka123, ти ме утрепа!  #Crazy Защо се разведе, като ще правиш туршии с бившия?!  Joy Не съм забравила, че даже ходи и да му чистиш и готвиш!  Shocked Някои не го правят и за настоящите!  Joy Joy Joy

Сина ми е при него - Плевен и приятелите не иска да изоставя ... Круелко ,  в момента съм в имението му на село- избягах от градските жеги и се чувствам прекрасно ... Mr. Green По тези причини се наложи да се включа в неговите туршии , които изобщо не ми харесаха , но кой ме пита...    Ние след като се разведохме по-нормално комуникираме от колкото в годините на брака...  Mr. Green  Joy Joy Joy                                       

# 515
  • Пловдив
dettodorowa, винаги напред и нагоре....  

# 516
Браво, Детинка!  Hug   bouquet  Hug   bouquet  Hug   bouquet

# 517
                   От мен едно потвърждение - не съм забравила ръцете на бившия , а в последно време доста ги размахва пред мен - вчера туршии правихме  ..!?  Joy  Mr. Green Blush Blush Blush

nelka123, ти ме утрепа!  #Crazy Защо се разведе, като ще правиш туршии с бившия?!  Joy Не съм забравила, че даже ходи и да му чистиш и готвиш!  Shocked Някои не го правят и за настоящите!  Joy Joy Joy
Щото Нелка е душичка, Круелка!  Hug

# 518
Много ви благодаря,момичета! Hug Аз да ви припомня,че много ви обичам! Heart Eyes

# 519
  • планетата Земя и по точно до морето
Привет!  Hug
dettodorowa късмет и много успехи! Hug

Ани, Емели, Марияна, Гери, Касандра..... мерси за фрагман, превод, слухчета, снимки.....!

Мацки хич не се вързвайте на фенски пристрастия, че и да се ядосвате и то за сериали! Grinning
Аз като харесвам няколко и съм решила да не правя дори лична класация за най. Имам, но си е за мен. Ако харесвам нещо гледам и се кефя, ако не - спирам и изобщо не ми дреме за хард фенове, запенени на клавиатурите. Вързвала съм се, но.....преди.

Умирам от смях в един сайт за тенис с пишещи предимно мъже. Влизам там за инфо и се чудя как се сомопобъркват от безумни спорове и то за уж аристократичен спорт.

Ние в романтиката сме направо цвете, с няколко всеизвестни вече досадници. Grinning
Баба ми имаше един израз за такива хора - "поплювко папкин".  Joy Умира да си каже оплювката, даже и да не го касае, пък и публика му трЕбЕ непременно.  Grinning
Лечението е пълен игнор и без спор. Като няма "боксова круша" и клякат, скучно им става.

Поздрав за всички с един неостаряващ омайник !

http://www.youtube.com/watch?v=Gnz9gzkCn7o&feature=channel_video_title

тук е с превод. И текста си го бива! Grinning
http://vbox7.com/play:a32b7cef&al=2&vid=3074051

Последна редакция: пн, 12 сеп 2011, 16:13 от Ari888

# 520
  • София

Детелинке, мила ... ти обяснили на интервюто, до кои сайтове държиш да имаш достъп задължително по време на работа?

# 521
Ari888, дай линк за този мъжки сайт. Аз съм голям фен на bg-tatko например. Там в раздел хумор е пиршество на духа.  Joy Joy Joy Един кратък виц и един по дълъг от там:

1.
Добрите момичета имат в чантата си Durex, а лошите Duracell.!

2.
Уважаема редакция,
Ужасно се нуждая от съвет! Благодаря ви предварително!
От известно време заподозрях, че гаджето ми кръшка: Взеха често да я търсят по телефона – вдигне го и излезе да си говори отвънка насаме. Ако вдигна аз телефона - затварят. Взе редовно да се среща с "приятелки", а като я питам с кои е била, казва, че не ги познавам.
Взех да гледам през прозореца кога ще пристигне с такси, а тя идва зад ъгъла и не мога да разбера с каква кола е дошла.
Както и да е, никога не бих я разпитвал за такива работи, но когато снощи късно пак тръгна нанякъде, не се сдържах - слязох до моята кола, залегнах зад нея и започнах да наблюдавам какво ще стане.
И гледам - ужас! Долните тампони на амортисьорите станали на нищо!
Как мислите, дали ще мине само със смяна на тампоните или ще трябва да се изръся и за амортисьори?

http://bgtatko.bg/

Последна редакция: пн, 12 сеп 2011, 16:26 от Cruela

# 522
  • планетата Земя и по точно до морето
Cruela newsm10 smile3508

spam2 ето го, но ако не си тенис фен, няма да ти е интересно  Grinning
http://www.tenniskafe.com/. Под всяка статия има коментари.....Понякога модовете не сварват да трият  hahaha

# 523
ДИДИ - успех ,мила Peace

# 524
  • София
Ari888, страхотно "парче", багодаря!!!

...... След последните две серии (особено в 40еп) имам усещането, че сценаристите са решили да "разчупят" изградената представа за образа на Селим. Струва ми се,че ни подготвят за изненади по отношение характера и действията на този герой. С интерес ще наблюдавам как ще се справи Engin Öztürk. Досега героят му беше представен като "готован - женкар", носещ се по течението, неспособен на самостоятелни решения, въобще образ лишен от много емоции, но сега като че ли са решили да ни покажат един различен Селим. Забелязва се един различен поглед (смразяващ когато погледна Фатмето по време на процеса), действия наситени с агресия дори и към най-близките си, каквито не си е позволявал до сега.

Това ми харесва в този филм, че всички образи търпят развитие и непрестанно се променят ..... няма да се учудя ако до края на сезона Селим надмине Ердоан по лошотия, а последния вземе да се "чалне" до там, че да му съчувстваме и съжаляваме  newsm78 ......тука вече сама не си вярвам.....

Общи условия

Активация на акаунт