Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 51

• 41 708
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
Круелка, ко приказваш, аз от снощи я мисля Фатмато ко ще го прави тоу Керим като се съберат с всичкота тая лИбов, а сега с тея пръсти съвсем се шашардисах. Crazy Laughing Laughing Laughing Laughing

# 481
Круелка, ко приказваш, аз от снощи я мисля Фатмато ко ще го прави тоу Керим като се съберат с всичкота тая лИбов, а сега с тея пръсти съвсем се шашардисах. Crazy Laughing Laughing Laughing Laughing

Не я мисля хич. Откак му подреди коланите до чорапите си почнах да се притеснявам за него.  Joy

# 482
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Добро утро момичета... толкова съм се загледала в четвъртака че се покатерих на главата на един жираф да видя какво става...пожелавам ви лека и усмихната седмица  Heart Eyes

# 483
Добро утро момичета... толкова съм се загледала в четвъртака че се покатерих на главата на един жираф да видя какво става...пожелавам ви лека и усмихната седмица  Heart Eyes

Нали?! Ама и тия четвъртъци далече, далече... Поне да пуснат втори трейлър. Че то една любов струи от всякъде! Ей, ще развалят хубавия филм. (майтап, Уили)

# 484
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
"али?! Ама и тия четвъртъци далече, далече" ... Далече са наистина...  нямам търпение да ги видя как си говорят  Heart Eyes 

# 485
bezymnalydost, тъкмо си бях възвърнала душевното равновесие по време на ваканцията между двата сезона. Сега - пълна лудост!  #Crazy Донякъде е успокояващо, че не съм сама.  hahaha

# 486
Мукадесови мисли

Никой не знае ,какво знам аз...Ха,и какво се върти в умната ми глава...Ожених се за Рахми,за да има детето ми баща и аз да мога да ходя с вдигната глава...Ама и той един будала излезе,даже две и две не можа да събере..И тази негова сестра,голяма е досада,но гледай мандрата си я биваше и добри парици падаха...Трябваше да бъда като майка на Фатма или поне,като по-голяма сестра...Да ама не стана,отде на къде...И тази история с изнасилването...Да я питаш,какво е търсила по-нощите там...Мда,обаче ,намерих халката на онова богаташче Селим и я продадох за парици,Фатма си отнесе заслуженото,да не съм  я карала да ходи там,пък...И каква стана ,ожени се за онзи Керим и отидоха в Истанбул,за да се скрият от хорсктите приказки и очи.А за нас не помислиха хич.Сега кой ще се грижи за Мурат,кой ще помага в мандрата и този малоумен Рахми,хич не мога да го понасям...Край, продаваме всичко и ние заминаваме за Истанбул...Ще живеем всички заедно...Мерием и тя пък довтаса сега...Язък...Гледам го този Керим и очите ми изтичат по него...Голям хубавец и какво тяло има само...Ама и той аптал,като зяпнал зълвата чак чейнето ми висва до гушата...Само да те докопам,ще ти покажа аз как се прави...Опс май се увлякох...Каква стана тя,сега съм бременна от Рахмито,а онзи Сами,старата ми и най-голяма любов ,ми духна под опашката...Ами такъв боклук си бе,такъв си и остана...Че и за капак е бащата на малкия...Ех,Мукадес куха главо,не помниш ли как постъпи преди години,та чакаш и сега да е по различно...Добре,че Рахми се оказа свестен и добър баща за детето....Имаше и дело,Фатма подаде оплакване ,Керим се предаде,а аз трябваше да свиделествам,но нищо не стана,Изтървах влака...Сега живеем в нов дом.Адвоката Кадир ни прибра всичките...Е,ние сме в пристройката,но там каква гледка има към беседката пък..И да ви издам една тайна,Мейрем абла май е влюбена в Кадир-бей...май не току-така ни прибра...Ох,ох Рахмито идва,май получих контракция...

Последна редакция: пн, 12 сеп 2011, 11:22 от Slawena

# 487
# 488
Не я мисля хич. Откак му подреди коланите до чорапите си почнах да се притеснявам за него.  Joy
така си е, Мац, горкото момче ще го отнесе май тихата вода.  Crazy Laughing Laughing
Славеееееннннкккаааа, имаме победител, мила, безименния е по-дълг от показалеца /макар и малко  Wink/ -
 Crazy Crazy Crazy

# 489
[
Славеееееннннкккаааа, имаме победител, мила, безименния е по-дълг от показалеца /макар и малко  Wink/ -
 Crazy Crazy Crazy

Joy

Блазе и на Фатма и на другата в реалния живот ,ако я има де Whistling

# 490
Slawena, пак си в десятката с "Мукадесови мисли". Ще ми е любопитно да влезеш в главата на Решат Яшаран. Той в началото много ме дразнеше с това "мрън, мрън". Докато гледах без превод. Като го преведоха ми стана интересен. Много сладки лафове има.

# 491
Круелка, и на мен Решат ми е много готен и преди съм казвала. Голм пич.  Grinning Вчера се зачетох в инфота за артистите и установих нещо много странно - артиста, който играе Решат е роден 1959, а артистката играеща Перихан е 1944.  Thinking

# 492
Днес си говоря с моя позната, която уж гледа филма. Споделям радостните слухчета от gery_dobreva. И тя пита - ама какви са тези плетени цветенца!?  Shocked #Crazy  Joy Ей така се чувствам като чета някои "размисли и страсти".

# 493
Круелка, и на мен Решат ми е много готен и преди съм казвала. Голм пич.  Grinning Вчера се зачетох в инфота за артистите и установих нещо много странно - артиста, който играе Решат е роден 1959, а артистката играеща Перихан е 1944.  Thinking
За Перихан ,като че ли си отговаря- визия/егн,обаче Решат,ми изглежда по старичък.Но и като визия и най вече като заговорят са едни спокойни,мазни Grinning

# 494
Днес си говоря с моя позната, която уж гледа филма. Споделям радостните слухчета от gery_dobreva. И тя пита - ама какви са тези плетени цветенца!?  Shocked #Crazy  Joy Ей така се чувствам като чета някои "размисли и страсти".
Мац, може бе, ама да е гледала през 10 епизода.  Crazy  Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт