Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 51

• 41 715
  • 724
  •   1
Отговори
# 465
# 466
  • София

Енгин е изправен пред същия проблем после  като Къванч след екранна партньорка - Берен.., никоя след това да не му "отива" и да се съсипват филмите!?  ooooh!  

След партньорството си с Берен,Къванч е участвал само в Езел,а там изобщо не ставаше въпрос за жени, само отмъщение беше заложено в образа му на Секиз.Кой филм му е съсипан  newsm78 newsm78 newsm78 Нищо лично,просто ми стана любопитно  Hug

# 467
  • Пловдив

Добро утро. С началото на новата седмица, дали ще ни зарадват с още един трейлър?..

# 468
Добро утро,Беренгинки!Лека и ползотворна седмица ви желая!

# 469
Привет Hug Спорна и успешна седмица  bouquet
Искам трейлър с целувката Heart Eyes

# 470

Добро утро! Hug

От мен баничките...
  chef

# 471
Добрютро, Мацунки!
Славенка, кога успя да я замесиш тая баница, бе Душо? Grinning

# 472
Добрютро, Мацунки!

С мерака на Керим,майсторлъка на Фатма,а вдъхновението от Мукито Wink

# 473
Добрютро, Мацунки!

С мерака на Керим,майсторлъка на Фатма,а вдъхновението от Мукито Wink
Ха така, Мац!  Peace
А аз като една КуКувица снощи след слухчетата се вдъхнових и изгледах набързо от 36 епизод насам, сега съм недоспала, но щастлива. Много се обичат тея двамата и са прекрасни заедно. Толкова милички.  Grinning Grinning

# 474

Това май най-накрая е бащата на Керим -  Serdar Gökhan

# 475
# 476
Преводче /преразказ/ - Мукадес била казала на Рахми, че заради Фатмагюл двама души са изгубили живота си. Керим и Вурал . Единия е убит заради нея, а другия е станал убиец.  #2gunfire

# 477
Преводче /преразказ/ - Мукадес била казала на Рахми, че заради Фатмагюл двама души са изгубили живота си. Керим и Вурал . Единия е убит заради нея, а другия е станал убиец.  #2gunfire

#Crazy #Crazy #Crazy От нея може всичко да се очаква.

Сега пък се претисних,да не вземе да каже,че Керим я изнасилил и нея и затова сега да е бременна,и тя да се изкара жертва... Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 12 сеп 2011, 10:23 от Slawena

# 478
Мацунка, много ме замисли, отивам да търся закономерности в снимковия матриал!  Crazy Blush Grinning Grinning

# 479
Мацунка, много ме замисли, отивам да търся закономерности в снимковия матриал!  Crazy Blush Grinning Grinning

Тая Slawena ни подпали чергите.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт