zdr

• 1 245
  • 13
  •   1
Отговори
zdraveite az imam ostri bolki nisko v lqvo i ponqkoga probojdane po korema vazmojno li e da sam bremenna molqvi pi6ete

--------------------
Моля, пишете на кирилица.

Последна редакция: пн, 24 сеп 2012, 01:48 от AnMary

# 1
Сега ще хвърлим боб и ще ти отговорим... Tired
Направи си тест 14 дни след половия акт или на първия ден от закъснението.

# 2
50:50 е дали си бременна.
Използвай предпазни средства.

# 3
  • на последния етаж
Направи си тест за бременност.

# 4
1. Тук се пише на кирилица, такива са правилата.
2. Защо всяка 2-ра си мисли, че като я боли корем и е бременна.Както са ти казали по-нагоре направи си 14 дена след половия акт тест или 1-я ден от закъснението.
3. Ако се беше поразровила малко щеше да видиш, че има тема специално за такива въпроси, без да е нужно да се пуска поредната такава.

ПП. Дано резултата да е такъв какъвто ти искаш. Wink

# 5
Няма как да знаем бременна ли си или не. Направи си тест  Peace

# 6
Има тестове за бременност. Следващият пункт-лекар.

# 7
  • София
Тестовете за бременност добре, но тестовете за интелигентност със сигурност ще са отрицателни на доста от жените между 15 и 25 години....
Това е форум, момичета...и момчета...Лекари и да има, няма да ви поставят диагноза по някакви описания....

Направи си тест за бременност - от аптеката, струва между три и пет лева....Зависи от марката. Кога трябва да ти дойде?

# 8
  • Най-красивата страна
След като имаш болки иди на лекар.

# 9
Ако всеки път, когато съм почувствала остра болка долу вляво, се оказвах бременна, досега сигурно щях да имам 5-6 деца. Наистина не разбирам, защо ако някъде долу по корема те боли, трябва да си бременна?

# 10
Ако всеки път, когато съм почувствала остра болка долу вляво, се оказвах бременна, досега сигурно щях да имам 5-6 деца. Наистина не разбирам, защо ако някъде долу по корема те боли, трябва да си бременна?
Защото бебето расте в корема.  Crazy
Май това е логиката.
Ако те боли глава значи имаш мозък - нещо такова. Laughing

# 11
Ужас, нямам думи просто

# 12
Ох  ooooh! започвам да си мисля, че тези момичета ги е срам да си купят тест за бременност. Момичета няма нищо срамно - посетете аптеката, тук отговор дали сте бременни няма да получите  Peace

# 13
  • загубено
Лекар девойко Peace

Общи условия

Активация на акаунт