Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 51

• 41 734
  • 724
  •   1
Отговори
# 450

И с мен беше така, затова не съм гледала сезона втори път, нямам сили пак да изтърпя цялото нещо наново. Мъъъничко се изкушавам, но сигурно по- нататък. Признавам си без бой, че не съм от най-големите романтици, не плаках на първата серия от втори сезон (взех си дажбата на първите три от първи сезон), но си гледам филмчето с кеф. Обаче днес за пръв път, четейки слухчетата, които Гери е публикувала по-горе, не спрях да се усмихвам. Много приятни слухчета. Покрай вас и аз се вълнувам повече.
 През първи сезон пред екрана ме държаха трудностите и проблемите, които поставяше филма. Но в един момент започнах да губя особеностите на някои герои, например Асу и Мустафа. Започнаха да ми стават леко непонятни. От лутането им между морала и личния интерес ми се зави свят. Славена беше написала едно много интересно писание за Мустафа, което ми допадна като разсъждения и ми прозвуча съвсем правдоподобно за образа му. Обратно на повечето от вас, нямам никакво доверие в Асу. Дано сте прави за нея. За мен Мелтем е по- осъзната и по-решителна.  Много се надявам и през втори сезон да има трудности в изобилие, за да се радваме повече на щастливите моменти. Иска ми се филмът да продължи да отразява по-глобални неща, да не се "филмира" или "романтизира" прекалено много като всеки друг филм, а да остане по-реален, понеже това го отличава от много други сериали. Досега сюжетът се развиваше по естествен начин, без пришпорване, следваше някаква логика, дано и през втори сезон не пришпорят нещата, а ги оставят да се развият детайлно и поетапно.
Отдадох се на откровения късно през нощта, много дълго май стана...   Embarassed  Peace

Много добре казано !!! Peace

# 451
  • Хасково
Слухчета -
Фатмагюл - Каквото и да си мислиш, аз съм го преживяла. Дадох му нужните отговори..Никога няма да е близо до мен. Моля те, моля те не се тревожи...не мисли за това, моля те.
Селим проследява Мелтем. Първоначалната любов може да събуди чудовището в Селим.
Писмата са разменени и това слага край на тази единствена среща.
Керим - Да знам, че ме чакаш е моята единствена утеха. Обичам те..Обичам те. Обичам те много.
Фатмагюл - Аз търпеливо изплетох тази плетка /цветенцето/, тази плетка ти намери и запази като доказателство за твоята търпеливост. Сега е отново при теб за да ти даде сила да си търпелив.
Керим се побърква от щастие като прочита писмото и получава подаръка си. Неможе да си затвори устата от усмивката на лицето си.
При гинеколога, Рахми и Мукадес, получават отговор на въпроса - Кой е бащата на детето?
Ердуан не стой със скръстени ръце. Задейства плана за отмъщение на Туранер.
Накрая Асу и Фатмагюл се срещат.

Гери,благодаря за превода на слухчетата. newsm51 newsm51 newsm51

# 452
Предполагам защото сините очи на Мусти повече ти харесват..... Mr. Green Той, че не се е отказал от отмъщение всеки го вижда, но ЕГОТО му е до небесата.  През цялото време мислеше единствено за това, как самият той се чувства и хич не помисли какво е преживяла Фатмагюл.  Sick Той отдавна загуби правото дори да гледа отдалеч Фатмагюл!
А във всеки свят, християнски, мюсюлмански или марсиански, единствената жертва при изнасилване е жената, обратното твърдение дори не е смешно, а е извратено... На Мусти мога да му съчувствам само когато го опънат и него... Mr. Green

Благодаря ти , мила , че си намерила точните думи !!!  Hug

# 453
  • Хасково
Предполагам защото сините очи на Мусти повече ти харесват..... Mr. Green Той, че не се е отказал от отмъщение всеки го вижда, но ЕГОТО му е до небесата.  През цялото време мислеше единствено за това, как самият той се чувства и хич не помисли какво е преживяла Фатмагюл.  Sick Той отдавна загуби правото дори да гледа отдалеч Фатмагюл!
А във всеки свят, християнски, мюсюлмански или марсиански, единствената жертва при изнасилване е жената, обратното твърдение дори не е смешно, а е извратено... На Мусти мога да му съчувствам само когато го опънат и него... Mr. Green
Страхотен коментар smile3501 newsm10

# 454

Енгин е изправен пред същия проблем после  като Къванч след екранна партньорка - Берен.., никоя след това да не му "отива" и да се съсипват филмите!?  ooooh!  

Последна редакция: пн, 12 сеп 2011, 01:18 от nelka123

# 455
  • Хасково

# 456
  • Хасково

# 457
  • Хасково

# 458

Касандричка , последните папарашки снимки като , че ли са нови !?  newsm78   

# 459
  • Хасково

Касандричка , последните папарашки снимки като , че ли са нови !?  newsm78   
Май, да Нелка,но са с лошо качество сигурно някой фен го е снимал с телефона си

# 460

Това вече е "извратено" , заради едни наши коментари преди четири месеца сега не мога да се насладя на снимките , когато го хванат с приятел...!?  ooooh!  Просто не е честно.., защото самата аз най-много обичам да купонясвам с приятелки..!?  Peace Wink

# 461

Касандричко , Гери е "бялата лястовица" на слухчетата , а ти на най-новите снимки ..!?  Hug

# 462

И с мен беше така, затова не съм гледала сезона втори път, нямам сили пак да изтърпя цялото нещо наново. Мъъъничко се изкушавам, но сигурно по- нататък. Признавам си без бой, че не съм от най-големите романтици, не плаках на първата серия от втори сезон (взех си дажбата на първите три от първи сезон), но си гледам филмчето с кеф. Обаче днес за пръв път, четейки слухчетата, които Гери е публикувала по-горе, не спрях да се усмихвам. Много приятни слухчета. Покрай вас и аз се вълнувам повече.

Честито, слагам ти официална диагноза - Беренгиномания! Така се почва с изглеждане на сериите, последвано от идиотска усмивка от слухчета, после същата идиотска усмивка след серия, пренесена с отнесения поглед от недоспиването! Честито!  Laughing Laughing Laughing

# 463
  • Хасково

# 464

Касандричко , Гери е "бялата лястовица" на слухчетата , а ти на най-новите снимки ..!?  Hug
Всеки си има силните страни, Нел! Ти пък си мъдрата нощна смяна с обзор на деня!  Hug Добре дошла отново, както се казва. Радвам се, че си тук!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт