135 American Motion Pictures Presents

• 37 902
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
Анет, Калина и крак вдигаше по едно време.

# 121
  • USA
Айде, и аз във филма  Laughing. Прибрахме се от България, сега съм като в някаква паралелна действителност.

# 122
Благодаря, момичета! При нас ще стане "Три дни яли, пили и се веселили" по ред причини.  Mr. Green

Моето напоследък също лае и плези език на четири крака.

# 123
  • Чикаго / София
Да ви кажа, това нещо продължава доста дълго време. Моите още се водят на каишка в нас  Laughing

Winx добре си се завърнала.  Леко адаптиране . Как е малкия? Как е изкарал лятото в Бг? Доволен ли е?

# 124
  • WA, USA
А при нас пък Иво третира малкия като кученце и му хвърля разни работи да ги носи.

JVD, честито! Прегледай си застраховката и също попитай лекаря си като отидеш на първия преглед какво се очаква като процедури по време на бременността. Ако не ти харесват ги обсъдете, можеш да откажеш каквото не ти се нрави. Повечето неща са препоръчителни, но ти си тази, която може да реши сама за себе си. Успех!

Winx, разкажи как беше. Аз вече 3 години не съм се прибирала и ми е интересно как виждате Бг. А малкия как се аклиматизира обратно тук? Много ми се иска да ги пращаме лятото в БГ, но не мога да се разделя с тях на този етап, а по-късно на тях може би няма да им се ходи.

# 125
мерси ви,пропуснала съм този явно чест период с другите 2ма,на каишки се водят и те,но  бебешокът е далеч по-убедителен Laughing
*
какво мислите за молбата да не подаряват подаръци на детето ви за рд/други празници,и/или да се отвори сметка за колеж и вместо пластмаса-кинти за бъдещето?Аз нямам иградено становище,това което знам е че милионите безсмислени  пластмасови играчки ми образуват яки нерви,а по 3 умножено съвсем + че нашите деца освен  лего,пъзели и арт-друго не пипват,а аз само се ритам в стока..

# 126
 Grinning Grinning Grinning АНет, аз съм твърдо ЗА, но ще образуваш нерви на подарителите Wink модифицирай и поискай им да ви подаряват държавни облигации, така ще удрят по едно рамо освен на дечинята и на държавата... и подарък и урок по патриотизъм и макроикономика накуп един вид  Grinning
http://www.treasurydirect.gov/indiv/planning/plan_gifts.htm

# 127
За подаръците си мисля, че трябва да си останат подаръци, защото носят емоция.

JVD, честито!

Препоръчайте ми сироп за кашлица ( предпочитам хомеопатичен) за дете под 2 години. Също така търсш и препоръки за ножичка ( за изрязване) за дете на тази възраст.

# 128
Anet, и аз съм твърдо 'за'. Не понасям да подаряват пластмасарии на Алек. Това, което направихме за неговия РД, за да избегнем купищата буклуци, беше първо да поканим малко деца и второ-решихме да му направим капсула на времето, която да отвори на 18-ия си РД. Заедно с поканата включихме обяснение, че вместо подаръци за РД ще правим капсулата, ако желаят да се включат. Не ни се разминаха съвсем пластмасите, но поне ги ограничихме до минимум  Grinning .
Относно кучешкия период и Алек мина през такъв, по едно време беше сигурен, че е куче, лаеше и носеше постоянно нещо в уста. Като проходи му мина, но бау-баъ продължава да е основен лайт-мотив  в неговото ежедневие  Laughing .

Агент и ние се обзаведохме с келело-оборудване още на пролет, но тогава наш' Пенчо отказа да сложи хелмета ( който му беше и голям) и преустановихме безславно опитите. Чак наскоро пробвахме пак и О, чудо, час и половина на гъкна, че даже и каската изтърпя. Вие как решихте въпроса с хелмета? Намерихте ли такъв, който да му става?

# 129
  • САЩ
Препоръчайте ми сироп за кашлица ( предпочитам хомеопатичен) за дете под 2 години.

Ей тука си аут ъф лак дето се вика! Всичко що съм намирала е за деца над 2 години, че дори те са много ограничен асортимент. Много се вайках и разпитвах. Обясняваха ми че за кашлицата си има причина и когато тя се излекува и кашлицата ще отмине. Прави са, но аз, предполагам и ти, като го виждаш че се мъчи и искаш да го облекчиш поне малко.
Може да видиш тези сиропи:
http://www.amazon.com/Boiron-Homeopathic-Medicine-Chestal-4-2-Ou … 524761&sr=8-1

Този го давам редовно още като му се запуши носа и при първи симптоми на настинка. Дали има ефект не знам. Има го в дневен и нощен вариант.
http://www.vitacost.com/Hylands-Night-Time-Cold-N-Cough-4-Kids?c … ode=00-55318668-2

За подаръците и аз мисля че колкото и на нас като родители да са ни досадни и непотребни, за децата са радост и ги очакват с нетърпение.  Това да напишеш на поканата "моля без подаръци" ми се струва подходящо за възрастен или сватба примерно, ама за дете ако то не е известено и гостите цъфнат с празни ръце може да настане драма.

# 130
  • USA
Ирка, Руми, благодаря!  Hug Много ни хареса в България, както винаги. Кристиан изкара 2 месеца там. Видя се с братовчеди и се запозна с нови деца. Много пораснал ми се струва и физически и умствено, говори страхотно български. Много съм впечатлена. Харесало му е. Той там ходи на две морета и планина, прекара време и с двата чифта баби и дядовци. Mr. Green. Първата седмица като се пристигнах имаше пренастройка, защото явно не му беше отказвано, но за около седмица влезе в релси. Още не сме се аклиматизирали, на него му отнема около седмица (10 часа разлика)

Аз бях за две седмици. Малко ми бяха, въпреки, че към края бях готова да си тръгна. 5 дена прекарахме в Гърция, та всъщност нямах много време и седяхме предимно в София. Аз ходя в България всяка година и няма много изненади. София ми хареса. Видях се с любими хора в тесен кръг, кръстосвахме паркове и градинки с детето. Центърът и парковете ми се видяха чисти и поддръжани, хубави заведения етц., моят квартал беше в ужасно състояние. Порутен, мръсен и осран. Цените са високи. Въпреки това, емоционалният климат си струва ходенето.

Като цяло сме доволни. Изводът за мен е, че септември не е много добро време за ходене там. Има много празници и хората са на "септемврийско море", започват училище и някакси се чувства някакво отрезвяване след лятната еуфория.

# 131
Клер, какво ще слагате в тази капсула? До 18 г. без подаръци така ли?
На настоящия етап съм само против кукли и бях казала на всички да не купуват такива. Има 5 бр в мазето, детето се страхува от тях. Получи, въпреки всичко, една с пластмасова коса, която й казва мама (за да я подготвяла от сега!), уригва се и иска да пие СОКЧЕ  Laughing без бележка за подменяне.
Много бих искала всички по някой лев да слагат в сметка за колеж  Laughing, но би било много нескромно от наша страна. Ние го правим този подарък в края на годината като теглим чертата. Това, което не ни устройва като "пластмаса" го носим в гууд уил и си решаваме проблема.

# 132
  • USA
Според мен няма проблем да кажете на приятелите си, че не искате играчки, или искате лего, пъзъл и книги, например. Аз съм била на РД с фонд. В моите очи, това е подарък за родителите. Нямам нищо против идеята, но пак бих занесла нещо, на което детето да се радва придружено с бележка за връщане. Но моите приятели нямат проблем с пластмасата.

# 133
Аз пластмаса го виждам в случая като нарицателно за боклучави/глупави играчки.  Peace И не предпочитам да ги получава точно моето дете.  Whistling След първото отиване в България миналата година се затрупах с китайски боклук (далеч не само играчки)  ooooh! и безцеремонно бях предупредила всички желаещи да дават подаръци сега, че предпочитам пари.  Money Най-прилежно им пускам снимки какво съм купила с парите. Хората се радват.  Simple Smile
С чужбински роднини и приятели такива проблеми не сме имали, хората ги тресат подобни мисли и се разбираме без думи.

Клер, какво ще слагате в тази капсула? До 18 г. без подаръци така ли?

И аз се присъединявам към това питане.

# 134
До 18 г. без подаръци така ли?

Не, това беше за първия РД. Ще слагаме каквото са му донесли, повечето неща са запечатани, така че ще мога да ти отговоря след около 17 години  Laughing . Ще има писма от (пра)баби и дядовци, снимки, видеота, родословно дърво, рисунка от братовчед му, изрезки от вестници и разни други неща с емоционална стойност, които няма да е виждал. От мама един Плейбой от 2011 година, сигурно ще изглежда доста комично след 17 години  Laughing .

Общи условия

Активация на акаунт