135 American Motion Pictures Presents

• 37 898
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
Честит празник и от мен на госпожиците на Ники и Цонна, много да ги радват!

Ирка, честита нова работа! Със здраве!

# 106
Мерси, добре, че форумът за да се сетим.

Честито на Ники и на Надежда!

# 107
  • Чикаго / София
Честито на всички именници днес! Да са здрави и засмяни!

bouquet

Благодаря за поздравленията и пожеланията!

# 108
Честито на празнуващите днес!

Честит 1-ви РД на Самюел!

Ирка, чесита нова работа, все така да ти харесва.

# 109
Днес било празник  ooooh! Честито на всички именици- големи и малки!  Hug

Аз да се похваля с придобивка и пак да благодаря на Атти за съветите! Имаме си вече трейлър за бебо и вече не съм ограничена с колата и количката, йей! Всички велоалеи са мои! Едно ме е яд - че не го купих още през юни и лятото си замина без да караме колела семейно.

# 110
Честити именни дни и тук и на патерица на именничките! Здрави и весели! Simple Smile

Ирка, честита ти нова работа!  Hug Все забравям да ти пиша, много се радвам!  Grinning

Някой пазарувал ли е от този сайт? http://eurofooddirect.com

# 111
  • Чикаго / София
Агентката браво за придобитата свобода да се движите семейно на две гуми. Голям кеф е, предполагам. И аз лека полека се снабдявам с оборудване за семейно колоездене, но за сега ми липсват 2 колелета, но пък си купих багажник за колелета /които все още нямам  Laughing/ и мъжа ми щеше да ме изсели заедно с багажника от нас.  Wink До пролетта по план график и колелета трябва да съм набавила вече. За тази година се отказвам, закъснях.

Но пък задобрях с ролерите. Голям фън е. С децата се надпреварваме - те със скутерите, аз с ролерите. естествено те са по-бързи. Simple Smile

Мерси Солей, Бенсон.

Честит Рожден Ден на малката чаровница на Марлела! Да е здрава и все така остроумна малката хитруша Мими. Честит Празник на мама.  bouquet

# 112
Ирчо, точно сега е момента, не се отказвай за тази година - преди зимата на разпродажби можеш да намериш чудесни колела на добри цени, през пролетта от цените на същите ще те заболи глава! Мъжът ти трябва да оцени тази разумност твоя

Моите ролери прашасват, количките ми не са от подходящите за каране на ролери... но в момента се организирам за купуване на зимни кънки и мъжете някъде по мъжки, а ние с Ангелината на пързалките, хиля се отсега като тиква, предвкусвайки кефа! 25 години съм лъскала с дупе леда по пързалките на София  Mr. Green

ЧРД на Марлелината красавица! Весел празник на цялото семейство!

# 113
Здравейте,мамчета  Grinning Отдавна не съм писала,но нещо много ме завъртяха нещата  Laughing оказа се,че съм бременна  Party и в този ред на мисли,живот и здраве ще раждам второто тук. Днес съм първи път на преглед при доктор и не знам какво да очаквам  ooooh! смисъл казват ми,че тук не следят бременните както в бг  Rolling Eyes ако може някой да ми даде малко инфо по въпроса би било чудесно  Hug Например моя позната каза,че за цялата бременност само 2 пъти са я гледали на видеозон и това е,а в БГ беше всеки месец като ходих на консултация  Confused Пратят ли тук БХС и изследване за Даун....?!
Хубав ден на всички   bouquet

# 114
Jvd, честито!
БХС комбинират с first trimester screening + triple test (БХС), дава вероятност и за Даун. Правят и анатомичен скан около 20-та седмица.
А ти защо искаш да те гледат всеки месец с ултразвук? Ако бременността протича добре, всеки месец на консултацията, ще чуват тоновете с доплер. Това е достатъчно.
Не прави сравнение с България, там повечето ултразвуци се назначават за пари, а не поради необходимост.

# 115
Благодаря за честитките   bouquet

Честит рожден ден на Марлелиното момиче Simple Smile Да е здрава и засмяна.

Солей, Агент, Бенсън, МисНелиииииии.... прясно боядисана от фризьор- съсед с професионална боя (всичко замесено от нея). След изсушаване съм с 1-2 тона по- светла отново (ще го преживея, не е толкова грозно като първия път), НО с непокрити бели коси и сърбеж 3 часа по- късно. Любопитна съм само как успя да ми промени основния цвят към по- светло и не даде грам отенък на бялото????
Боядисва ме много старателно и бавно жената.
Оказа се, че боядисва 1/2 блок и жените са с перфектни цветове. Брех ама късмет.

# 116
Jvd, честито и от мен!

Както Солей е писала, ежемесечният ултразвук тук го няма, защото не е нужен (ако е нужен, при проблемна бременност, ще ти го назначат). Иначе и тук, както в България, можеш да си плащаш за да си гледаш бебето всяка седмица, ако искаш, само дето цените са значително по-солени.

Какво точно ще ти включва пакетът услуги за следене, зависи от практиката на гинеколога ти и от застраховката ти. Типично за нормална нискорискова бременност:
- На първи преглед - микробиология (урина, секрет) плюс кръвни за ХИВ и сифилис, ултразвук за датиране на бременността (ако си до 12 г.с.)
- След това различно, в някои практики на всеки месечен преглед ще вземат урина, но обикновено просто ще те теглят, мерят кръвно, слушат сърцето на бебето с доплер и ще питат имаш ли някакви оплаквания.
- Ако искаш БХС и ранна фетална морфология (first trimester screen), трябва да отидеш на лекар и да започнеш следенето още тази седмица, защото това се прави само до края на 13 г.с., а понякога се чака много за часове и трябва да си запишеш час по-отрано. Този скрийн може да не е покрит от застраховката ти, ако си под 35 годишна възраст, прочети си внимателно полицата (при мен не беше).
- Късен БХС (15-19 г.с.-) и фетална морфология около 20 г.с. се предлагат на всички, доколкото знам, и се включват в повечето застраховки.
- В 28 г.с. има рутинен тест за гестационен диабет, който също се предлага на всички и се покрива от повечето застраховки.
- Запис на тонове и другите неща, които в България се правят задължително около термин, тук няма. Очни прегледи за секцио също няма.

Това е следенето.
Пак да кажа, че обикновено спешни проверки с УЗ и допълнителни изследвания се предлагат винаги, когато е наложително. Аз съм на пети ултразвук за тази бременност, например, въпреки, че не е рискова.

За рискови бременности има други правила, там нищо не знам.  Grinning

# 117
Ники, много странно...каква боя и девелопер  е използвала?

Според мен две са вероятностите- 1.използвала е перманентна боя с девелопер повече от 10 vol  за това косата е станала по-светла и не се е депозирал достатъчно цвят за да покрие добре;
2. държала е боята прекалено дълго с това бавно боядисване(час+?) и дори с 10vol  има вероятност да изсветлее до един тон и съответно да не покрие белите коси, това може да обяснява и сърбежа.
За сърбежа може също да не е отмила добре боята от скалпа, пробвай да измиееш косата отново.  Също не всички бои покриват добре бялото или твоето е стабърн и ти трябва специална боя за бели коси.  Всеки реагира различно на различни марки бои, странд тест направихте ли предварително?

Jvd, честито!

# 118
Jvd, честито! Леко и леко!
*
майки на малки деца и дом.любимци-бебоците имитират ли кучета?нашето бебе от 1 седмица се държи като териера на лелята к го гледа-ляга да го чешеш по корема,завира си главата да го галиш,ходи-ходи пък си полягва  настрани,само дето не маха с опашка.Чудихме се какво му е докато днес не видях кучето и не вдянах какво може би се случва  newsm78

# 119
Bens, вол 10 изпозлва. Дойде у нас с мерки и теглилки. Стоях 30 мин с боята, но не от началото на боядисването, а от пълното покриване). Името e Rusk.
Никакъв тест не направихме. Направо й се доверих. Като измих косата нямаше отенък както първия път и аз се зарадвах много. Беше си моя цвят. Като изсъхна видях разликата. Най- много се учудих като видях белия кичур, заради, който боядисвам всичко.
Ще измия пак косата. Мерси.
......

Анет и ръката си ближе като куче и говори "Кученцето ближе".  Laughing  А не е в пряк достъп до животно всеки ден.

Последна редакция: пн, 19 сеп 2011, 19:05 от Niki1

Общи условия

Активация на акаунт