135 American Motion Pictures Presents

• 37 894
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
  • САЩ
Ирка честито ти нова работа! Дано ти харесва и да се разбираш с колегите! За кирилицата пробвай да натиснеш едновременно клавишите Shift и Windows. На мен също не ми се появява бутона за кредор на работа, но с тази комбинация минавам на кирилица.

Честит първи рожден ден на Самюел! Да е здрав и много да слуша!   bouquet

# 91
Ирка, честито   bouquet, радвам се за теб!

честит първи рожден ден на Сами! Анет, честит празник   bouquet

# 92
Честит празник на Анет и Сами Simple Smile)) здраве и любов!
(нещо съвсем изпуснах края на всички празници, ще ъпдейтвам календар)  Blush

Ирка  Hug

# 93
 Анет, честит празник!
Честит рожден ден на Самюел! Жив, задрав и весел да расте! Tada

# 94
  • Чикаго / София
Мерси ви дружки!

За сега работата ми харесва. То сравнена със старата ми всякаква работа ще ми харесва  Wink  Седя  пред компа в моята си клетка в офиса, щракам си, слушам си музика, никой не ми виси на главата, върша си каквото си имам за вършене и така. Колегите ми изглеждат симпатични. Още нямам много впечатления, че всеки си стои в неговото си мини-офисче и много много не се размотават.

Хитруша не става с Шифт и Уиндоус. Пробвах, ама не го сменя.  Май, май ще се чете само, без писане, докато не намеря вариант.

# 95
Честит Рожден Ден на Сами и мама! Здрав и много успешен да е!

Ирка, ако си с Windows 7 иди в Control Panel→ Regional and Language Options, ето ти пътечката http://www.howtogeek.com/howto/12578/add-keyboard-languages-to-x … ta-and-windows-7/, ако си с със ХР трябва да инсталираш.
Много се радвам за новата ти работа и ти желая успехи  Hug

# 96
Честито на всички които са имали повод да празнуват   bouquet
Ирка горе до адрес бара  в ляво има едно прозоче, малко като бутон ( все едно имаш скъсан лист) кликни на него и ще ти се появи кредора.

Някой системи не позволяват инсталация на кирилица - аз пробвах и блокирах системата  Mr. Green

# 97
ЧРД на Самюел на Анет! Жив и здрав да расте и много да ви радва Анет и фемили!   bouquet

Ирка честита нова работа(изпуснала съм кога почна каква е?) Желая ти успешна кариера и най-важното е да ти харесва  Peace

Вече съм в матрицата от вчера съм на работа, часовата разлика още не сме оправили Диди ми се събуди в 4 и цялата къща дигна на крак добре че е петък че да почина два дена  Whistling
За кирилицата на мен кредора ми се появява само на модзилата на интернетехплорер не иска Crazy

# 98
Сърдечно благодарим за пожеланията,дами.Рожеднникът беше отвъд умората вчера след празненствата у лелята,метна тортата на пода и си легна безславно в 7 за огромно разочарование на сиблингс к му бяха приготвили 3 часов тормоз за повода.Байрямът продължава и уикенда,та ще имат възможност да го поздравят с какво са наумили..
*
Ирка-късмет с новата работа!
*
Хиър,уатс уитх дъ точки,драга? Mr. Green
*
Кюбит-дай плс ъпдейт за бутилката че ви мисля тия дни (вас повече от Алехандро)

# 99
Анет, пиша ти на лична. Бутилка не купих.

# 100
  • The QC to be!!!
Със закъснение, ЧРД на Самюел.   Gift Обичан и здрав и все така да е палав.
Честита нова работа на Ирката и да внимава с тия клавиатури, че да не долети IT да удари кепенците на мамата.  Wink

# 101

Хиър,уатс уитх дъ точки,драга? Mr. Green

Отиват ми на брекетите  Laughing

# 102
Честит имен ден на София на Ники, София на Цоннету, Ванхорн и на всички останали, които вероятно пропускам. Да са живи и здрави!

Ирка, честита нова работа!

# 103
Честит празник на всички които имат повод да празнуват. Да са живи и здрави,  много успехи   bouquet

# 104
 Честит празник на празнуващите! Живи и здрави и да почерпят.
Ирка, честита нова работа и успех.

Общи условия

Активация на акаунт