135 American Motion Pictures Presents

• 37 886
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
Бенс, успях да купя няколко неща в магазина и якето онлайн, отново благодаря за инфото   bouquet.

# 76
  • САЩ
Аз така като бавно загряваща да питам, абе какво толкова е имало в Таргет та така се бяхте юрнали да купувате???  newsm78 Вчера пробвах и аз да видя сайта им ама само кучето излиза и така и не разбрах далаверата. Моля да ме светнете поне да знам.  Grinning

# 77
 missoni има колекция за Таргет та за това е битката и сайта не работи. Шопинг бейби, но вече почти всичко е аут оф сток.

# 78
Както отбеляза една позната вчера "на баба ми чергите са мисони".  Mr. Green Хубави неща имат, но таз истерия не я разбрах и аз.  Whistling Едно-две работи за цвят да си сложа съм ок, другото ми е много шарено на мен лично.

# 79
  • САЩ
Тенк ю! Хич ме няма, но това мисони за първи път го чувам  Embarassed Сега сайта се отваря та разгледах. И аз май съм със Солей, много шарения ми се видя та не съжалявам че съм изтървала дийла. Е мога още да се включа като гледам с някой чифт гащи за 30-40 дОлара, ама ще пропусна и ще си ходя без мисони  Laughing

# 80
И аз не бях чувала за Мисони.

Опитните по пазар, виждали ли сте бели ризи на едри черни точки, които не са еднакви по големина? Видях такава на едно момиче - беше с леко буфан 3/4 или къс ръкав.

Търся и бяла свободна риза без яка на бели точки, вероятно избродирани. И тази я видях на улицата.  Grinning

# 81
 missoni imaha mnogo silna reklamna kampania ot blizo 3 meseca iz modnite spisania, taka che e normalno da ima takav interes

# 82
  • Boston, MA
Аз принципно харесвам Мисони, но нещата за Таргет не ме вдъхновиха особено, може би защото са прекалили с комнинацията на десени на рекламите. Аз бих ги носила само като акцент.

# 83
  • САЩ
missoni imaha mnogo silna reklamna kampania ot blizo 3 meseca iz modnite spisania, taka che e normalno da ima takav interes

Ка'т не чета модни списания така ще си ходя информационно затъмнена  Laughing От Таргет купувам най вече дрехи за дребния. На мен така и нищо от там не ми стана по мярка. Я широко, по малкия номер пък тесен, я дълго, абе до сега никакви дрехи не съм си купувала от там. Кой знай и с мисони дали щях да имам късмет...

# 84
Стела, моля, моля. Simple Smile

Хиър, може би в Олд Нейви, Зара, Асос или Топшоп за такива ризи. Преди месец-два в ХМ имаше екрю ризи с черни точки и черна на бели- без яка, леко прозрачни, свободни, 3/4 ръкав, леко набран в края.

Е, хайде сега никой не се е юрнал, нито счупил краката да тича в Таргет. Whistling
След разочарованието с колекцията на Orla Kiely лично не залагам никакви надежди на такива колоборейшънс.

Истерията не е по Мисони, а да се продаде след това на космически цени в Ибей.  ooooh!

Последна редакция: ср, 14 сеп 2011, 22:58 от benson10

# 85
Харесва ми идеята на Таргет за колабориране с дизайнери, но мисля трябва да има някакво ограничение на бройките, които може да се купуват, за да не стават подобни спекулации. Днес чинно си върнах в магазина една грешен размер блуза, която върви с тройна цена в ибей, мразИм шмекериите.. Имам по нещичко от повечето последни колекции- Родарте, Посен, Либърти, Раст, Калипсо. Готие го прескочих, не беше останали нищо, което да ми допадне.

Фешънисти, очаквайте: Macy's recent scored major fashion points by securing Karl Lagerfeld, who currently designs his own namesake line as well as serving as the chief of Chanel, to design an exclusive, lower-priced line for the department store, which is set to launch in late 2011.

и Версаче за Х&М: http://nymag.com/daily/fashion/2011/06/versace_is_doing_an_hm_line_an.html

# 86
Честит 1 рожден ден на Самюел на Анет   bouquet Да е здрав и щастлив Simple Smile

# 87
Бенс, мерси, ще видя в Зара.

Хайде и тук честито на Самуело!  newsm59

# 88
Честит рожден ден на Самюел, да ти е жив и здрав Анет.

# 89
  • Чикаго / София
Hitrusha ne si samo ti. I az sam v info modno zatamnenie. Ne razbrah izobshto za kakvo ide rech.

Chestit Rojden Den Na Samuel. da e zdrav i palav!

newsm59 newsm59 newsm59

Anet chestit praznik.

Kade se namira tochno tozi kredor buton, che ne go otkrih.

Da se pohvalia che si namerih rabota, ama niama kirilitsa na kompa i ne mi izliza ni kredor buton, ni chudo.

Последна редакция: пт, 16 сеп 2011, 06:21 от irka

Общи условия

Активация на акаунт