135 American Motion Pictures Presents

• 37 869
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, не искам да споря, но наистина ли смятате, че 5 минути смукане на биберон на ден може да навреди чак толкоз???

Да. Не е хубав навик. Пред сукане на пръст например ортодонтите предпочитат пръста.

# 61
Ники, признавам това го чувам за 1-ви път  Embarassed
======================================
Ники, понякога не издържам през ноща и повишавам леко тон и казвам "Няма вече, стоп". Той тихичко се обръща и мълчи...следва пауза, а аз с надежда чакам, а той започва: "мамо, мамо, мамааа мууууааа" и ми праща въздушна целувка. Започвам да галя гръбче, главичка, да пея, но той не забравя и продължава докато не започне сериозен рев... Отчайващо е, но все някога ще се отбият, нали?  Laughing

# 62
Пред сукане на пръст например ортодонтите предпочитат пръста.

newsm78 , nashia zabolekar misli tochno obratnoto.

P.S. Ne sam vijdala chovek na 18 godini da smuche biberon, no sam vijdala da zaspiva smucheiki si prasta i opredeleno imashe izmenenie na zahapkata.

# 63
Кюбит-не разбрах отде видя  край ит аут,но аз не съм споменавала подобно нещо.
Съвет нямам,не съм и дала такъв-казах аз какво намирам за редно и как процедирам.
Не намирам бибероните за вредни,2 от 3те ни деца са смукали/чат; пили са/пият и от бутилка.
Знам колко е трудно да се махне биберон обаче и по повода,ако мога,го лимитирам максимално особено след година-оттам и думата ми про чашата. Според моят много скромен опит дете свикнало на гърда няма да страда по-малко с биберон отколкото с чаша,а последната е за предпочитане,за мен,по описаните по-горе причини.

# 64
О, Анет, нямах предвид, че ти си го споменала.  Peace Просто след всичките ни опити тук (на маймуни ни направи  Mr. Green), останаха 2 варианта - бутилка и край ит аут. От двете алтернативи избирам бутилката.

Пред сукане на пръст например ортодонтите предпочитат пръста.

newsm78 , nashia zabolekar misli tochno obratnoto.

Аз бих сменила педиатъра.  Peace Има тонове инфо изписано по нета, изледвания и прочие, че пръст е по-добре от биберон.

# 65
A az ne bih, ima izpisano i za dvete nesto v neta, taka che pravo na vseki e da si napravi izbora.

The advantage of thumb sucking is that babies can adjust sucking to the feel of their skin. Some people believe that thumb sucking is an easier habit to break than pacifier use. Thumb sucking may be preferable to pacifier use because thumbs have the following benefits:

•Unlike pacifiers, the baby can find his thumb at night.
•Thumbs are more hygienic.
•Thumbs taste better.

Nqma hora smuchesti biberon na 18, no ima smuchesti paleca si.

# 66
Ванх, строгият глас не работи. Това, което помогна 2 нощи е шише с вода (сипи къп) преди гърдата с надежда да не поиска мляко после. Първият път заспа без гърда, вторият посука минута- две. Гледам да не я разсъня много. (иска да става в 2 ам, 4.30 ам).

Последна редакция: вт, 13 сеп 2011, 22:59 от Niki1

# 67
  • USA
Заспиването при нас все по-трудно и трудно става и затова не мога да дам съвет. На 9 месеца спрях да приспивам Стейси на гърда, къде люшкане, къде баща й я приспиваше и се отучи. Сега като си бяхме в Бг, заради стреса беше постоянно на гърдите ми и естествено само така заспиваше. И пак таткото започна по-често и по-често да я приспива и за 1 месец спря да суче за заспиване. От време на време се сеща, но я разсейвам и тя забравя. Но Стейси е по-голяма и това също има значение.
Стейси така и не се научи да пие от шише, дори и от сипи къп.
Доколото смучене на пръст и биберон, не искам нито едното Стейси да смуче, но аз съм ползвала биберон до 4- 5 годишна възраст ooooh!, съвсем сериозно го казвам. Дори си спомням , че като влизах в детската градина, си криех биберона от лелките понеже ми се караха. Зъбите ми никак не са криви.

# 68
Заспиването е лесна работа (изградихме режим, който работи без грешка до момента), само да спре с нашествията за сучене. Надявам се баба й като си отиде да намали нивото на превъзбуда и да се кротне.

# 69
Ники, сподели режима за заспиване, особено ако работи без цица.

# 70
  • У дома
И аз знам, че беберон е по-добре от пръст, но може да ми е остаряла информацията. Иначе за пръста имам едно германско мазило, че пелин не намерих навремето.

Вашите поне са малки, а аз какъв срам преживях вчера - 7 годишна, молеща се за карате. Записвам. Отиваме, а тя - нервна съм - децата и се усмихват, викат я, а тя милата рони сълзи в средата на залата. В последствие я научиха 2 хватки и цял час се бори с едно момченце, купихме нови панталонки и днес пак сме там. Лошото е, че и двамата все на мен показват какво са научили на тренировка. Ще взема и аз да се запиша най-накрая.

Благодаря от сърце за съветите за акнето!   bouquet Имам приятелка козметичка и все забравям да я питам за нашенски фейшъл. Полякиня е.

# 71
Ако имате въпроси пишете ми на лични Simple Smile Нашият вариант за приспиване не е задължително най- добрият, но работи за нас.

Последна редакция: ср, 14 сеп 2011, 01:01 от Niki1

# 72
Ники, напротив много ми е приятно. Аз също мисля като теб: режим, рутина и пак отново. Ние в 7 започваме ритуала с къпането също, и най- любимото е гоненица с кака докато аз приготвям. Той- гол и пищящ, а кака се прави на маймуна и му прави расберис на корема. Голям смях пада Simple Smile. После, къпане и "бубу найт, найт тайм"  Mr. Green
Много скоро ще започна да използвам прословутия му креват, който хваща прах само.

Дневния сън е преди обяд при нас, отказа следобедния и опитвах всичко да избутам напред, но не. При нас това е от ранното ставане, но спи 3 часа солидно.

# 73
Simple Smile

Последна редакция: ср, 14 сеп 2011, 01:00 от Niki1

# 74
Стела, купи ли нещо?
Ходих по обяд и рафтовете бяха празни, а служителка ми каза, че 10 минути след като са отворили сутринта всичко се е изкупило.  

Последна редакция: ср, 14 сеп 2011, 21:24 от benson10

Общи условия

Активация на акаунт