135 American Motion Pictures Presents

• 37 946
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
Проблем със зъбната застраховка. Правиха ми поправки на три моста. Зъболекарят е пуснал клейм до застраховката, който е 3 пъти поправка на мост + един път unspecified fixed prosthodontic procedure. От застраховката му казват "Ние не разпознавам кода за unspecified, поправете кода и пуснете отново." Обаче зъболекарят ме кара сега аз да му плащам за unspecified procedure.

Някой има ли опит с такова нещо?

# 166
  • Boston, MA
Хиър, не че разбирам от зъбните, но би трябвало да е принципно също като медицинските.
Unspecified кода най-вероятно не е покрит от конкретната ти зъбна застраховка, обаче зависи дали unspecified кодът най-добре описва всъщност извършената процедура (те са като catchall), или има по-добър match сред зъбните кодове. Ако няма, и unspecified е най-правилен, да, трябва да платиш.
Обаче. Твоите другари зъболекари е трябвало това предварително да го проверят и да те уведомят че ще имаш да плащаш, мисля. Поне при нас така. Успех!

# 167
Бенс, къде ще сте този път? Съгласна съм много със статията. И аз като беше бебе моето си го представях с една лъжица в пясъка, ама не стана работата.  Mr. Green

Аха, лъжицата беше достатъчна до около 2г. ...докато не започна да разбира и ни даде да разберем,че ината му е за трима.

Сидни, Австралия Simple Smile

Хиър, много тъпо...дано се оправиш и да не трябва да плащаш от джоба.

# 168
Бенс, направо ме разби с тая Австралия!  Crazy Кога заминавате? За колко време?

Дами, може ли да ми препоръчате сейфти гейтс, подходящи за стълби? Както за всичко друго около децата и тая ниша е препълнена и ме бОли глАва от избор. Не държа да е фенси, красиво, дървено, искам да е евтино и стабилно, малко време ще ми трябва.
Мнение за костковите?

Последна редакция: ср, 21 сеп 2011, 04:41 от Solley.

# 169
Solley. , подобна купих от TJ Maxx за скромните $20. Дървена, стабилна, за сега се държи. Опита се да я отвори Калин, ама не става - то и на мен ми е трудно да я отварям

# 170
Ооо, Бенс, голяма изненада! Няма да бягаш така без подробности, къде, как???  Grinning

Уинкс, добре завърнали се! Simple Smile

По въпроса на Анет: супер е идеята за пари в сметка, но бих го предложила само на семейството. На последния РД на Дени, момичетата от класа масово подаряваха гифт карти за таргет и бордърс, без предварителна уговорка с майките. Събра си над 100$, които изхарчи с огромно удоволствие, за неща които тя си хареса. Дара ще има парти в клуб с деца за първи път тази година. Майките на гостите са много напредничави и осъзнати момичета, не очаквам да донесат джънк или нещо без касова бележка. Simple Smile  Пари за колидж фънд не отделяме, всичко което успяваме, влагаме в дейности сега, надявам се да помогне за в бъдеще.

Хиър, дано платят!

Таргет пуснаха малко Мисони онлайн в момента, ако ви е харесало нещо бързайте Simple Smile)

# 171

Таргет пуснаха малко Мисони онлайн в момента, ако ви е харесало нещо бързайте Simple Smile)

Ще имат и зареждане по магазините си тази седмица, отново.

# 172
Рънват леко смол, да имате предвид Simple Smile. Върнах си 2 неща вече, обикновено купувам XS, тук ми става S Simple Smile

# 173
Мерси на Бубка и на всички. Размених два-три имейла със зъболекаря и излиза, че той по-скоро ми прави услуга, защото процедурата въобще не се покрива от застраховката. Той е цакал застраховката с код "поправка" и останалото от мен. Можеше за всичко да ме чарджне, а така само поколо половината.   Confused

Бенс, ти ме уби с тази Австралия. Ама какво ще правите там? Кога тръгвате?

# 174
Солей, ние имахме подобни на този: http://www.walmart.com/ip/Evenflo-Position-Lock-Tall-Gate/13264745, не е нужна инсталация, но няма вратичка, прескачахме го.

Ако котка не ни мине път началото на Януари заминаваме, още уточняваме дати и подробности. От работата на мъжа ми му предложиха позиция в офиса им в Сидни и ние нали сме номади по душа-приехме. Mr. Green Първоначално за 2 години с опция за постоянно, ако ни хареса.

# 175
Стискам палци! Ей Джей ще започне училище там?! Супер, обещай да разказваш  Grinning

# 176
Оле Бенс, на мен ми се доплака даже... радост разбира се. Много, много ви се радвам  Hug и ви желая много успехи и сбъднати мечти.

Солей, аз ползвах като тази на Бенс, но се научи да я отключва. Не я ползвах за стълби, а за врата.

Хиър, дано се оправиш с този месс.

Клер, много се смях с Плейбой  Laughing

# 177
  • USA
Бенс, супер, дано ви хареса! Мерси за статията, много интересна!

Ники, много кофти така с косата, дано следващия път се получи добре и белите коси са покрити. Аз си боядисвам само един кичур и като теб, леко ми изсветля, което хич не ми хареса.

Клер, страхотно звучи, наистина ще е доста интересно след 17 години.

Моля ви, препоръчайте ми шейна! Искам да взема някаква на Стейси, но нещо не мога да избера.

# 178
  • USA
Еха, Австралия! Страхотно ми звучи! Сигурна съм, че много ще ви хареса. Да не ни забравиш и да разказваш подробно като заминете.  Hug

# 179
  • The QC to be!!!
Бенс 4естито ви местене.  Hug От опит казвам само и без да ми е искан съвет  Blush вземете само не6та с които бихте се разделили там с леко сърце. Пожелавам ви да е без проблемно. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт