135 American Motion Pictures Presents

• 37 946
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
  • WA, USA
Benson, прекрасни новини! Всичко да е по вода и леко местене! Сигурно е много вълнуващо.

Благодаря на всички за включването по моето питане Hug

Хиър, дано се оправиш със зъболекарите! Как мразя такива разправии...

# 181
 Бенс, голяма изненада! Не ме изненада, че се местите, но Австралия не очаквах. Успех в договарянето, дано ви се поредят нещата както искате. Знам за там само, че е доста по-скъпо от щатите. Дръж ни в течение.
Клер, капсулата е готина идея. Запечтваш кутията и я пазиш до 18-тия рожден ден, така ли?
Хиър, може би ще успееш да се договориш със зъболекаря за сумата, която трябва да доплатиш.  Като работех в докторски офис, при плащане кеш винаги се намаляше драцтично от първоначалната цена.

# 182
бенс,чудесно!веднага си представих А.Дж на сърф с развян перчем Laughing
*
Не ми е правилно да не празнуваме рд в по-широк кръг заради джънка.Опитваме се точно обратното послание да дадем-че празникът е да се видиш с хора,да е нещо к се помни-по тортата к майка ти прави,по картичките к ти пишеш,по плановете к кроите за деня заедно,по твоят принос с идеи(хенс и категор.ми отказ да е на конвейр местата)..Като ви чета установих че тази тема ми е по-голяма на мен,не е само с рд и пластмаса свързана,а с добре познатия ни консумеризъм  в разните му измерения,затова и така и се паля.

# 183
Мерси по темата за вратите.   bouquet Тези без хардуерна инсталация не ми вършат работа, особено за горната част на стълбите.

Бенс, много вълнуващо. Сигурно и за вас.  Crazy Всичките ни приятели, които отидоха в Австралия когато ние дойдохме в Америка, разказват, че там е рая.  Sunglasses

Анет, твойта гледна точка ми харесва. И аз на теория така ги виждам нещата, да видим като ми похлопа на вратата след някоя и друга година...  Laughing

# 184
  • САЩ
Бенс страхотна новина! Пожелавам ви попътен вятър и успех! Непременно да разказваш!

# 185
Бенсон, искренно ти завиждам   bouquet Успех на новото място.

Моята номадска душа се е закрепостила тук, за сега  Mr. Green

# 186
И от мен късмет и успех, bensonSimple Smile

# 187
Мерси на всички!
Ще разказвам разбира се, няма отърване от мен. Mr. Green

Шефовете на мъжа ми са живяли в Австралия и само повтарят, че няма да ни трябва двупосочен билет, толкова щяло да ни хареса, няма да искаме да се връщаме.  Много по-скъпо е всичко, да.
Ейдж ще започва киндергарден Януари не пре-к. Училището има 4 семестъра с малки ваканции между тях, целогодишно се ходи, нямат ваканции от 2-3 месеца.
Бейби, мерси за съвета. На нас ни плащат местенето в двете посоки, но планираме да живеем в малък апартамент, уж само най-необходимото да носим.

За непокритите бели кичури- понякога трябва да се сложи първо по-светъл цвят съдържащ червено, който помага за задържането на по-тъмният. Например, ако използвате #2 трябва да се боядиса първо с #5-6 с оранжево/червена основа( да не се разбира червен цвят) и тогава втори път се боядисва с #2.

Ники, не съм използвала такава боя. Сърби ли те още?

Последна редакция: ср, 21 сеп 2011, 17:07 от benson10

# 188
Ехааааа! Какви прекрасни новини, Бенс!  Hug Hug Hug
Много се радвам за вас, ама много!
(ММ ще ходи в командировка при вас 2012, ще имам страшен стимул да оставя децата и да се присламча)

# 189
  • Boston, MA
Леле, Бенс, страхотна новина! Австралия ми е много на сърце, само дето все ми се вижда далеч от всичко. По вода да върви подготовката, а и самото местене!

Агентке, а твоят мъж не го ли е срам вече с тия командировки???

# 190
Бенс  Hug няма да ни напускаш нали? Ще чакам разкази Simple Smile

Жената дойде вчера и пребоядиса. Сложи #5 друга боя и каза, че няма начин да не покрие. Да, ама не. Цветът е близък до моя (1 тон по- светъл на слънце, но определено добър). Изненадата е, че бялото остана!!!! Това е. Няма да пипам повече. Ще си запиша това, което ми каза и ще пробваме като падне цвета.
И да- сърби пак. Измих много добре.
За успокоение си направих маска на лицето от подръчни органик масла, които намерих. Поне кожата на лицето си чувствам лека и приятна  Flutter

Анет, прочетох те няколко пъти, но не разбрах много. За сега аз мисля и подготвям от А-Я. Детето не взима участие никакво, но се радва на хора. Пее, духа свещичка и се радва.
Нз какво разбирате под "консуматорство"- за мен е като да имаш неща, без които можеш, но искаш да имаш. Детето няма нужда от ботуши да гази в локвите след дъжд (но пък скача с удоволсвие във всяка). Ще купите ли такива или:
а) няма да позволите да гази;
б) ще перете обувки;
Това подарък ли се води ако го купите извън р. ден, и. ден, Коледа?
Съвсем се обърках вече.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2011, 18:45 от Niki1

# 191
Ники, опитай да си измиеш главата с две супени лъжици обикновена сода за хляб, втрий само в скалпа. намокри си ръцете, взимай по малко и втривай леко. Изплакни обилно. Косата ти ще стане суха и ще се реши трудно. Аз бих ползвала коковосо масло, бучка колкото лешник (или два, зависи колко ти е дълга косата) и бих го размазала добре по дължината на косъма, не в корените. Така ще се разреше много лесно.
Идеята за содата е да спре сърбежа.

# 192
  bouquet Ще пробвам обезателно. Мислех довечера да се намажа с какаово масло. Скалпът не е червен, няма пъпки, просто сърби ужасно.

# 193
Niki,извини,говоря по 4 теми едновр.както винаги.
Комсумеризмът,за мен,е културата на много,повече и пак (макар и буклучаво) ,но така-да има,което води неизменно до неуважение към каквото имаш,идеята че 'ще купим ново" и неумение да се зарадваш.
Колкото до ботушите-нашите деца имат нужда от такива и имат,по 1 кат, не е подарък.
Но нямат нужда от 4 играчки които рецитират букви на 304 езика,нито от 20 комплекта лего,нито от правячка на къпкейкс?? която са успяли да видят по тв в зъбарския офис.Както казах нагоре ние явно отглеждаме странни твари к наистина не играят/не се радват на играчки,което не им пречи да врънкат за такива периодично.
Колкото до рд-мас продукцията касаеща играчките /имането/отказът да сложиш ти време/идеи,а да предпочетеш наготово и лесно е валидна и за тези конвейрни партита.Отказвам да участвам,децата чудесно разбират като им се обясни и никога не е имало драма че техните рд са различни,даже обратно отскоро.Като ги канят на такива места (средно 1-3.месец) ги води баща им,това е един аспект на родит.тук който аз избягвам да преглъщам,ако мога.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2011, 20:27 от anette1104

# 194
 Анет, чудесно разбирам и одобрявам. Този ред на мисли ми е близък, но ако живееш в апартамент нямаш много опции за 30 дек. напр. и детето държи да покани повече от  5 човека. А по мое виждане не вреди, нека има и такъв масов рожден ден в клуб и пица, нека мине и неговия ред да види че не е голямата работа. Нека види, да опита да го има и това преживяване пък да прецени повече фън ли е имал в клуб или в къщи.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2011, 22:03 от so what?

Общи условия

Активация на акаунт