135 American Motion Pictures Presents

• 37 958
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
По отношение на гуди-багс, сувенири от събитие и други културни възприетости, ние се възползваме максимално от статута си на чужденци и се правим на ударени и непросветени. Т.е.: не даваме.  Mr. Green

Наскоро четох в друг форум идея от колежка за провеждане на тодлърски рожден ден - вместо подаръци и торбета, размяна на подаръци. Всяко дете избира нелюбима, но запазена своя играчка (или повече от една) и я носи, всички заедно си играят с купчината и после всяко си избира по нещо да си вземе за вкъщи. Каквото остане, се дарява. Кръговрат завършен. Става и с книжки.

# 211
Рождени дни при нас се организират и в парк дистрикт-а. Заключва се залата, която е наета за игра, има и плувен басейн за дребоси. $ 130 за резиденти (с пицата) - брой деца не знам.
Дадох торбички: след използване на нещата се хвърлят и не задръстват. Майките се забавляваха повече.

# 212
 Басейн или парк са ми любими, но за нас не става, а басейна ми е пред вратата. Само закрит някъде. Миналата година РД правихме в Чъки Чийз - побърках се! Тази година е дал заявка за скачащ РД, но до тогава има време да променя намеренията му.

# 213
Аз другия му РД съм го планирала да е в България. Все пак детето е родено на 24 май и планирам да го излъжа  Mr. Green, че манифестацията е в негова чест

# 214
  • САЩ
Гуди багс и аз мразя! Как пък един път някой не се сети да сложи нещо по за свят! Все едни гадни бонбони от които току намирам залепени по пода и дивана, едни пръстенчета със Спайдърмен, ключодържател за 4-ри годишно (?) и тем подобни. Само ми се подмятат няколко дни и отиват в кофата. Не знам кому е нужно това разхищение?! Обаче децата си ги търсят и без тях не си тръгват. Сега остава аз да измисля нещо по добро за нашите гуди багс, че без тях явно няма да минем. Най много като дам нещо различно от стандартното и да не ми го удобрят  ooooh!

Титина добра идея. Дано ти мине номера  Mr. Green И на Алекс втория рожден ден беше в БГ, комбиниран с кръщене. Е тогава пък що златни кръстчета и синджири събра  Crazy не е истина просто. Честно казано за 2 годишно си очаквах пластмасата и нямах на идея че ще събере повече злато от мен. Странно ми беше и това си е. Май угода нямам...  Tired

# 215
 А може и да повлечеш крак и да промениш модата за гуди багс. Тази година ми се върти идея за парти на ледена пързалка. 

# 216
Hitrusha,книгите се приемат добре,но иска време да избереш според детето/възрастта на госта .Другата ми идея,но не сварих за рд на сам е да ламинирам ей тези пласйсматс,да ги завия на руло с джуфка и отгоре по ябълка:)
Направих такива за у дома,чудесна работа вършат
http://superhealthykids.com/HealthyKidsPlacematPlate8.pdf

# 217
леле, сега и от злато се оплаквате (при цената му в момента си е направо като инвестиция в колеж) здраве му кажи  Sunglasses

# 218
  • САЩ
Не Ники, не се оплаквам, по скоро доста се изненадах колко злато се подари на 2 годишно дете. Ама не се бях замислила че един ден може тия кръстчета да отидат за колеж, че едва ли ще ги носи (3 все еднакви!)  ooooh! После като подпитах тактично (главно майка ми) що така са решили с подаръка, получих отговор че било традиция. Ми ся, няма да споря с традициите я! Прибрах ги и толкова, но продължава да ми е странно и това си е.

# 219
Бенс, успех с местенето. завиждам неблагородно
Тази година рождения ден  на Плами или в къщи или на боулинг
Миналата година - имаше тебешири за гуди бакс и по един балон, ама си му беше първия рожден ден с деца преди това с мен и баща си и един път в детската градина / обаче , вече беше ходил на други рождени дни и се разплака в къщи защо нямал подаръци Embarassed/

# 220
Хитруша, пошегувах се   bouquet

# 221
Агент, ако не дойдеш с мъжа си направо е грехота....какви чудесни места има за снимане, ако знаеш Mr. Green

В разни блогове чета, че дезърт тейбълс са популярни и вместо гуди багс има торбички/кутии, в които децата сами си избират от няколко вида десерт и кенди за вкъщи.      

Последна редакция: пт, 23 сеп 2011, 21:29 от benson10

# 222
# 223
  • У дома
Бенс, успех с местенето! Радвам се за вас!

Момичета, някой да е променял или рисърчвал телеф. планове наскоро? Аз хич не съм доволна от АТТ, но се чудя дали има смисъл да сменям. Омръзна ми обаче да плащам на съобщение, та се чудя.

# 224
Здравейте!
Аз съм отскоро във Вашингтон ДС, тук сме за 8 месеца по работа на мъжа ми. Като цяло е много хубаво всичко, само дето ми е доста неориентирано - къде се пазарува, как се пазарува, ако нямаш кола, хм... някак... всичко ми е чуждо и далечно още Simple Smile.

Но имам и конкретен въпрос - откъде мога да си купя детска количка втора ръка? Има ли нещо като магазини за употребявани детски стоки, или пък сайт?!

Освен това търсим детегледачка и досега момичетата ни искат по 20 долара на час, а ми се струва много... Това ли са цените?!

Благодаря ви!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт