135 American Motion Pictures Presents

• 37 972
  • 732
  •   1
Отговори
# 225
Тралала - питай, ще ти кажем  Grinning
Къде сте точно в ДиСи?

За употребявани детски колички и всевъзможни други - Craig's List, ето ти колички във вашия район: http://washingtondc.craigslist.org/bab/

Пазаруването без кола е лесно, но зависи къде живеете точно. Почти навсякъде ще има наблизо Safeway, което е нормален супермаркет. За по-специални храни - органични, диетични и прочие, също почти навсякъде ще има Whole Foods. Метросистемата е великолепна, стига се навсякъде, почти до всички големи търговски центрове можеш просто да седнеш на метрото и да стигнеш директно до магазина. В ДиСи има и доста магазини за етнически храни, ако ви се иска българско сирене или кори за баница, примерно.

За детегледачките - звучи като нормална цена, ако сте в централния район.  Confused

Пиши ми на лични, ако искаш.

# 226
В Джорджтаун сме, ето може би защо ми се струва скъпо... Тук са ни "институтът" и "общежитието".

Janajar, ти ми беше отговорила и веднъж много отдавна, когато още проучвахме възможността да дойдем тук по тази стипендия. Благодаря!

# 227
А, трябва да излезете оттам за пазаруване, както и за метрото. В Джорджтаун има и Safeway, и Whole Foods на Wisconsin, съвсем не са ви далече от Dumbarton, по пряка линия - по R или S Street излизате точно между двата магазина. Но като цяло опциите ви за пазаруване са много скъпи магазини и още по-скъпи магазини  Laughing

Най-близкото метро ви е до George Washington University във Foggy Bottom - дотам можете и пеш да стигнете, на около 20 минутки ви е или по-малко. Има и градски автобус дотам, но не помня номера. Ето сайта на автобусите, всъщност, http://www.wmata.com/ Просто напиши твоя адрес и името на дестинацията, и ще видиш с кои автобуси се отива дотам и с какво разписание са.

Храната, общо взето, в Safeway ще е на нормални цени, но за домакински покупки, дрехи и прочие ще ви трябва мол, а те са на метро. Най-близки са ви Pentagon City Mall и Ballston, и до двете се стига директно с влакче от Foggy Bottom.

# 228
Някой пазарувал ли е от този сайт? http://eurofooddirect.com

Да обадя, че сайтът е абсолютно читав и коректен. Препоръчвам. Може да го включим в първия постинг в следващата тема.

# 229
 Минавам да споделя, от вчера сме като попарени на моя шеф детенцето на 3г. е в болница с Е- coli. състоянието му е тежко, от вчера е на диализа с опасност за живота. Още не е известен източника от който ги е прихванал. Не спирам да го мисля това детенце. Дано има сили да се пребори.

Последна редакция: пн, 26 сеп 2011, 00:01 от so what?

# 230
So What моля се за детенцето  Praynig

# 231
  • Чикаго / София
so what?  дано се оправи бързо детенцето. Милото то.  Praynig

# 232
Милото дете. Кога стана храната толкова опасна? ooooh! Онзи ден изхвърлих пъпеш, защото имало инфектирани пъпеши със самонела в района. Стискам палци да се оправи детето.

# 233
Стискам палци за детенцето Sad
tralala81: Аз живея в Арлингтън и съм близо до теб.Ще ти пиша на лични . Ще се чуем и ще помагам:) Знам как е  #Crazy.
И аз съм тук от 7 месеца някъде и не много неща са ми ясни,но ще помогна с това което знам.
За детегледачка не съм наясно изобщо какви са цените, тук трябва момичетата да кажат.

# 234
  • USA
Со уот, ужас! Дано да се оправи детенцето.  Praynig Голям кошмар са ми тези е-коли.

# 235
  • The QC to be!!!
so what? стискам палци да се оправи детето  Praynig Кажи какви са новините от днес?

# 236
so what? и от мен стиснати палци за дечко да се оправя бързо  Praynig Hug

# 237
  • USA
so what, милите хора и детенце, дано да се пребори!

# 238
Да се оправя детето им, имат положителната ми енергия.

# 239
so what? дано се оправи детето.

следите ли събитията в Бг? Чак не ми се вярва какво става.

Общи условия

Активация на акаунт