135 American Motion Pictures Presents

• 37 977
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
ТинаХрис, честита ти една година в повече. Нека следващата ти донесе каквото си пожелаеш   bouquet

Мисля бяхте коментирали тези оградки дето се слагат отстрани на леглата ( да не падат децата). Останала съм с впечатление, че и ИКЕА имат такива, е изрових им магазина и не можах да намеря. Виждам, че Уолмарт имат. Та въпроса е какво сте ползвали и кое е наистина работещо

# 271
 Тина, здрава и доволна да си! Весел празник и много кино Gift

# 272
  • САЩ
Мисля бяхте коментирали тези оградки дето се слагат отстрани на леглата ( да не падат децата). Останала съм с впечатление, че и ИКЕА имат такива, е изрових им магазина и не можах да намеря. Виждам, че Уолмарт имат. Та въпроса е какво сте ползвали и кое е наистина работещо

Мерси че ми напомни! От кога се каня да поръчам такова чудо. Сещам се вечер като му слагам стол до леглото и на другия ден ми излиза от ъкъла. Току що поръчах това: http://www.walmart.com/ip/DEX-Safe-Sleeper-Bed-Rail/12511645
Надявам се да работи успешно.

# 273
Честит празник ТинаХ.   bouquet Да си здрава и щастлива Simple Smile

# 274
Хитруша и аз имам такова работи, но без да го свалям под леглото, и съм сложила и одеало между матрака и решетката Peace
ЧРД Тина Х жива и здрава да си   bouquet

# 275
so what, това ме втрещи  Shocked...

ТинаХ да е здрава и много щастлива! Много радост и усмивки   bouquet

# 276
За съжаление леглото е друг тип и това въобще не ми върши работа

# 277
Tina-за много години!
*
недолюбвам решетки, прегради и столове; падат си (някои) и си спят на пода, на Ния до ден днешен и се случва; С.не е падал никога,а спи в легло от няма 18м че се катереше безобразно..

# 278
О, Анет, мерси, че сподели за С. И Алекс спи сам на спалнята ни, сам на леглото си без една преграда и не е падал никога до сега. Чак си помислих, че по-късно започват да падат и ще ми трябва преграда по някое време.  Mr. Green

# 279
Калин много се върти и вече няколко пъти го хващам на ръба. В България беше паднал заедно с възглавницата и продължил да спи  Mr. Green

# 280
И моя не беше падал до преди седмица (от спалнята). Сега, ако опитите се окажат успешни, ще купя такава преграда.

ох, Анет това катерене...

# 281
  • САЩ
Алекс много се върти и няколко пъти е падал, слава богу без последствия. Въпреки че избирахме леглото да не е много високо, пак не е и съвсем ниско, а на земята е плочки та не ми се рискува. В момента баба му е тук и спи в неговата стая на надуваем матрак залепен до неговото легло. Ами вече 3-4 пъти се изтърсва отгоре и  Grinning

# 282
  • USA
Титина, ние сме с такава оградка, каквато Hitrusha е поръчала, върши страхотна работа. Ох, сега видях, че не  става за вашето легло.
ТинаХрис, много здраве и късмет!

Момичета, имам нужда от помощ за зелената карта на майка ми, омръзна ми вече, чак съжалявам, че изкарвам такава. Та въпроса ми е трябва ли документите да се превеждат, ако интервюто е в Бг?Днес се обадихме тук и казаха, че не тряабва да са прев. на английски, което ми е странно. Утре ще звънна и в Бг да попитам, но някой знае ли нещо?

# 283
  • САЩ
Маймун когато ние ходихме на интервю за зелена карта всички документи трябваше да са преведени от легализиран преводач включително актове за раждане издадени специално за чужбина, актове за брак, дипломи, свидетелство за съдимост и т.н. Ние бяхме с карта от лотария. Предполагам е същото и за тия с петиция. Мисля си че ги слагат в жълтия плик към който е прикрепена визата. Ама не съм сигурна все пак за съдържанието на този жълт плик. Едва ли има някой осмелил се да го отвори. Ако има да издаде веднага тайната на съдържанието му  Mr. Green Успех на майка ти!

# 284
падат от ниско,колко е криба 2 педи над земята,200 пъти по-добре от катерене И по преградата
*
на спалня дете не съм оставяла никога,начела съм се на безброй теми "аз само за сек го сложих..да ходя ли до Пирогов"
*
голямата ми лична драма Mr. Green е че като не са в криб закотвени ходят и простотийстват нощем,а като са на друг етаж и моя бюти слип е особено важен и въобщеее,но с дете 1 и 2 нямахме особни грижи,сега предстои 3та серия веселба.Ако зависи от мен бих ги държала залостени до към 11 и половина,Ния до 4 спа с решетки,но то маймуна под ключ може ли,довечера ще ви пусна снимка на С възкачен връз решетката балансиращ на вереф Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт