135 American Motion Pictures Presents

• 37 987
  • 732
  •   1
Отговори
# 285
  • USA
Хитруша, точно така бяхме и ние и затова ми е странно.
Мимето, на твоите родители освен акт за раждане, брак, св. за съдимост, които се изпращат тук, след това имаше ли и други документи, които трябва да се приготвят за интервюто-като дипломи и т.н?

# 286
Маймун когато ние ходихме на интервю за зелена карта всички документи трябваше да са преведени от легализиран преводач включително актове за раждане издадени специално за чужбина, актове за брак, дипломи, свидетелство за съдимост и т.н. Ние бяхме с карта от лотария.

Това явно зависи от страната. Ние бяхме на интервю в Германия (аз спечелих от квотата за България обаче) и нито един документ на немски не трябваше да е преведен и легализиран. Приеха ни немските копия на немски.  Peace

Маймун, не мога да помогна по твоя въпрос. Дано бързо и безпроблемно се уреди.  Simple Smile

# 287
Решетките не се препоръчват, точно заради катеренето. Не сме слагали, но С. е падала от леглото вкл. в мое присъствие. Аз спях до нея. Сега слагаме одела от двете страни (хващала съм я легнала и в/у одеалото, но не е падала така).

Анет има и ниски спални  Laughing

# 288
  • САЩ
Маймун аз мисля че тези всички преведени документи ги носихме НА самото интервю и там ги дадохме. Не помня да сме ги пращали някъде преди това. Ама и бая години минаха от тогава та може и да бъркам. На теб защо ти е странно?

# 289
  • Чикаго / София
Тина, да си здрава, много късмет и печалба от тотото ти пожелавам! Hug

# 290
голямата ми лична драма Mr. Green е че като не са в криб закотвени ходят и простотийстват нощем,

Баш това ми е притеснението и на мен  Mr. Green. На Лилия леглото е не 2 ами половин педя от земята, но ме е страх, че без решетки ще роумва из стаята по нощите и ще се катери по любимия си футон, от който има не-знам-си-колко падания, едно от които завърши в ЕР.

# 291
  • The QC to be!!!
ЧРД на ТинаХ и на Титина на патерица. Вашите желания, ги вземете като мои пожелания.  Peace

Ванх, може да звучи ужасно това което Со уот е написала, но е така за съжаление на много места, вкл. и в болници.  Sad Виж с др. радиологични дисциплини, нещата не са чак така, като изкл. Echocardiogram.

# 292
Baby, ужасена съм... и какво значи в някои радиологични дисциплини??? По- добре да не го знаех, не че подценявам  доктори в Индия, но да няма добре обучени тукашни, който да напишат два реда под таз' снимка :Х...

# 293
Благодаря ви момичета!

Титина, ЧРД с малко закъснение! Да си здрава и много късмет!

# 294
  • USA
Хитруша, странно ми е, че не ги искат преведени, както при нас. Но явно е различно от какъв статус се аплайва.

Видяхте ли сега пък заразата с листериоза от пъпеши? http://www.ajc.com/health/cantaloupe-outbreak-is-deadliest-1190913.html

С решетката досега не сме имали проблем. Като се наспи идва в нашата стая, а нощно време само ни привиква, но никога не е опитала да дойде. Не се е катерила, но си е до дете. Не знам обаче дали има и значение, че на нейното легло тя нито стои, нито си играе.

# 295
  • USA
Честит рожден ден на Тина и Титина! Много здраве и сбъднати мечти!   bouquet

Решетката на леглото махнахме много рано, защото го раздаваше катерач. Сложихме малка преградка от Икея. Върши работа. Падал е 2-3 пъти (от други легла) но нямаше проблем. Единият път падна и продължи да спи на пода. Много е шавлив насън.

Маймун, слушах атзи сутрин за листериозата. Никакви пъпеши за нас, въпреки, че в нашия щат още няма случаи на заразяване.

# 296
  • САЩ
 ooooh! Маймун къде съм гледала?! Извинявай, чела съм през ред явно...

За листерозата четох и аз и спрях да купувам пъпеши въпреки че нашия щат не беше в списъка където са зареждали от тази ферма. Да се чуди вече човек от къде какво ще му дойде, аман!

# 297
  • WA, USA
Maimun, на нас не ни искаха нищо преведено когато ходихме на интервю в Бг. Няколко фирми се опитаха да ни кажат, че трябвало да е преведено, но в документите изрично пишеше, че нищо не се превежда ако е на езика на страната, в която се провежда интервюто.

Тези пъпеши ме втрещиха сега! Ние ядем по два-три на седмица. Павел сам изяжда половин пъпеш на хранене. Отде да ги знам дали са от Колорадо Crazy егати ужаса. Сега ще ги дебна за симптоми, сякаш си нямам други проблеми. Интересно ми е едно време къде бяха тези бактерии и защо не се чуваше за подобни аутбрейкс.

Павел вече три пъти пада от леглото. Главата му беше синя до вчера. Мисля да смъкна матрака на земята вече, че ми писна, ама тогава ще вършее из цялата стая, а всичките играчки на брат му са там. Като си отиде свекърва ми най-много да смъкна матрака на леглото в нея стая и да спим там. Ама той тогава няма да ми се излежава до 9, ами ще става с нас в 7 и на градина. През нощта не пада щото спи залепен за мен.
Титина, ТинаХрис, честити рожденни дни!  bouquet

# 298
Мимето, на твоите родители освен акт за раждане, брак, св. за съдимост, които се изпращат тук, след това имаше ли и други документи, които трябва да се приготвят за интервюто-като дипломи и т.н?
Никой не им е искал дипломи, но може да си ги преведът за всеки случай, макър че не виждам защо да дават излишни пари за това Wink
Ами да ти кажа акт за раждане и акт за граждански брак, техните бяха преведени, но не легализирани, свидетелства за съдимост не съм им прилагала, попълнени формите, 2бр снимки, медицински преглед и копие на паспорти със визи, както и копие на сертификата за натурализация и моя акт за раждане преведен от мен самата, това беше ааа и най-важната част чековете за формите I-130 and I-485 тогава ми излезе към 1350 на човек, но сега незнам таксите към момента  Peace

# 299
  • USA
Сипируми, така пише и на листа с документите, които се изискват, но го видяхме късно Embarassed. Добре, че имах въпрос и се обадих, та ми каза жената. За всеки случай ще звънна и в Бг да проверя. Пратих на преводачката документа и се е направила на ударена и нищо не спомена, едва ли не е видяла какво пише.

Благодаря на всички, които се включихте  bouquet!

Титина, сега видях, че и ти си била рожденичка, да си жива и здрава и много щастие!

Това за пъпешите много ме уплаши, понеже Стейси и таткото ядоха, но пък пише, че по-скоро бременни и хора с нарушена имунна система са с по-голям риск. И аз не знам какви съм купувала, от Whole foods са, предполагам от Мексико, но пък Стейси яде и при детегледачката един път.

Аз така и не се научих да спя със Стейси. Таткото няма проблем, но аз се будя на всяко нейно мръдване. Сега ММ работи нощно време и ми се иска да спя при нея, но не мога.

Миме, на твоите родители е трябвало да са преведни документите, понеже интервюто им е било тук. Да разбирам, че не са искали никакви такива дипломи и документи къде  и какво са работили, нали така?

Общи условия

Активация на акаунт