135 American Motion Pictures Presents

• 38 223
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
Точно така никой не им е искал дипломи и на интервюто просто информативно ги питаха какво са работили, но писменно не са им искали никакви писма от работодател или копие на диплома  Peace

# 301
  • Boston, MA
Честити Титина и Тина! Много здрави и щастливи!

Голямото пада от леглото редовно, но решетки не съм слагала. Малкото още спи в кошара с решетка (не се е опитвало да излиза), но към края на годината мисля да ги слагам на два етажа и тогава вече ще трябват прегради някакви... Но сигурно пак някой ще пада, ще скача и т.н....

Аз съм от нешашкашите се - ядем пъпеши и това е. Писна ми от масови истерии, за какво ли не....

Изобщо моите много непазени ще излезнат, но то май си е така де.  Laughing

# 302
  • USA
Миме, благодаря, стана ми ясно!

Ванх, как върви преместването на детето, посвиква ли?

Бубка, блазе ти, че не се шашкаш, аз пък съм обратно и в първия момент се разтреперих чак като прочетох заглавието Sad.

So what, има ли някакви новини за детенцето?

# 303
  • Boston, MA
Ами за мен журналистите са виновни за тези истерии. Да, възрастните хора, бременни и компрометирани имунни системи са много податливи на всякакви зарази. Но не е редно да се спекулира с термини като "outbreak". Какъв аутбрейк, процентно това е абсурдно.

Изобщо това означава да си губя съня всеки път когато някой някъде не си е измил ръцете. Ми не мога.

# 304
Маймуне, аз няколко пъти погледнах датата, защото си помислих, че е нова историята. Не е. Отдавна говореха за въпросните пъпеши и казаха, че са изтеглени от мрежата. Има етикет на всеки пъпеш - погледни дали не е от въпросната ферма и дишай.

# 305
  • The QC to be!!!
Ванх, задай ми конкретни въпроси, и тогава бих могла да отговоря. Но ултразвук/еко са много субективни. Резултатите от тях зависят от технолога. Може да намери това което търси, а може и да не го намери. Какво друго да кажа освен, че това е прието за даденост на този вид изследвания. Виждала съм снимки на които технолога е пропуснал кисти в ч. дроб, камъни в жлъчката  Crazy и т.н. да не изброявам. Това не е професия която се научава докато си завършил. Учиш с години наред, освен ако не работиш рамо до рамо с мн. добър технолог който да ти покаже какво и кака, а такива са малко найстина. СТ, MRI, x-rays, nuclear med са съвсем друго нещо. Те са мн. по обективни, и освен ако не си найстина с 2 леви ръце... или да си абс. заплес, все ще излезе нещо четливо. Имам снимки правени в голяма университетска болница в страна в EU, която се смята за 1 от най-стриктните в качеството и ако ти кажа какви грешки не разпознават седмици на ред няма да повярваш, и то не друго а точно СТ.  Confused Думи нямам направо. Мин. седмица имах среща с физици, работещи в болници тук, и направо се втрещих като им показах някой от тези артифакти и от стая с около 100 физика дето това им е работата всеки ден, никой не можа да каже за какво става на ?с.

So what? не е писала за доктори от Индия, а за транскрайбърс от Индия. В щатите снимките се четат и се диктуват на диктофон от радиолозите, от там записите се пращат в Индия за транскрипция. Но и това вече не е така в мн. болници. Има въведени вече speech recognition systems които печатат докато говориш и намалиха среното време за получаване на радиологичният репорт акрос всички видове изследвания до 3-4 часа. Което е голяма крачка, но пък мн. мед. траскрайбърс останаха без работа.

# 306
Интересно ми е едно време къде бяха тези бактерии и защо не се чуваше за подобни аутбрейкс.

Едно време нямаше factory farming, затова.

# 307
Бейби, сега разбрах  Peace , но ако се върнем на оригиналния въпрос- защо не желаят дори да погледнат снимката, може и да добра и да не се налага друга?!?
Това ми се случи съвсем наскоро в зъболекарския кабинет ми направиха хрей на един зъб и искаха да я пратят на ендодонта- НЕ, той щял да ми направи друга, та в този ред на мисли и...

# 308
Тине, наздраве! Все така да си готина.

Титина, честит РД на патерица!

Моя хематолог печата на компютър докато му говоря, много удължава срещата и винаги е назад с пациенти. 
Пращат в Индия, най-вероятно, за да плащат по-малко.

Ейдж още спи окошарен. Laughing  Лятото обаче не можех да вдигам тежко за известно време и го научих как да излиза, имаше 1-2 пъти изненади, но след това се отказа и си седи вътре.
Мъжа ми като е в командировка спи при мен, но е мъка и за двамата. Редя възглавници, не е падал до сега.

Хиър спомена за пъпешите миналата седмица и изхвърлих каквото имаше в хладилника. Не ми се рискува, писна ми от лекари тази година.

# 309
https://picasaweb.google.com/113408498890785562715/September2920 … p;feat=directlink

eй да видите какво е крибно  безобразие
*
Бубка-личи ти че смело отглеждаш 2 момчета,кефиш Laughing

# 310
  • Чикаго / София
Хаха анет, много готин Самуело  Laughing Ама как си имала нерви да го снимаш не знам, аз да съм хвърлила и апарат и чудо и да го хвана.  Crazy Голяма бъзла съм станала. Едно време като моите бяха малки не бях такава, ама сега нещо само се шашкам на малките ддеца.

И моите деца от 18 месечни си спяят на голямо легло  Туин сайз, сами без прегради, без нищо.  Е, случва се и падат от време на време, ама няма травмирани от това. На другия ден даже не си спомнят, че са падали.Но пък тези преградки ми се виждат много удобни за по-въртящи се в леглото деца.

# 311
Оле Анет, ама верно крибово безобразие  Laughing. Много готин Самуел  Heart Eyes

Бубка, завиждам на теб и Едира по начина по който отглеждате  Hug

# 312
Ох, анет, снимала си моя кошмар  Crazy. Баш затова Лилия ще спи с чувалче до пубертета  Mr. Green. Аз пък реших, че това е Стефан. Ако не е, доста си приличат със Самуело.

# 313
 Ха, Самуело голям сладур. Той май си го е отработил прескачането, изглежда като да не му е първи път Laughing

So what, има ли някакви новини за детенцето?
[/quote] Notifications
Gray had the Soliris administered today and is now on continuous dialysis. He has been very lethargic. He still answers our questions, but his body is exhausted.  His numbers were all looking okay until this evening. His hemoglobin is down again. He will probably get another blood transfusion tonight.  The doctors are discussing intubation now.  We hope that we will see some improvement and that they will not have to.  If intubation is necessary to help Gray fight this, so be it. We are trusting in the Lord, and we believe that he is healing Gray. Along with many others, the Bible verses below have given us hope and faith that God will pull Gray through this. Thank you, friends for continuing to send the encouraging emails/texts, Bible verses and prayers.

We love you all and know that God has put each and every one of you in our lives to help us through this.
Thank you!!!

Соларис е съвсем нво лекарство, ето какво писаха вера: Tomorrow he will start on a drug (Soliris) that was approved 5 days ago for use in patients with atypical HUS, he has Typical HUS. This drug has been used effectively on 3-4 other people in the world with HUS. It's job is to shut down certain receptors in Grays immune system to trick his body into thinking that no toxin is present. Downside is that it makes him very susceptible to other diseases especially meningitis.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2011, 08:15 от so what?

# 314
Аля така излиза от леглото от месеци. Уж е в кошара, с решетки, ама.. Simple Smile
Мислим да я местим в голямо легло, но не сме стигнали дотам още, не че тя не е готова.

Общи условия

Активация на акаунт