Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да разбера колко дни детето ми може да отсъства от училище поради болест?
Какви са препоръките за учебници и програма за домашно обучение за деца в предучилищна възраст (Пре-К 4)?
Какви са плюсовете и минусите на редовното посещение при зъболекар на всеки 6 месеца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да разбера колко дни детето ми може да отсъства от училище поради болест?
Децата обикновено имат право на определен брой дни отсъствие по болест, определени от училищната политика. Ако болестта продължи повече от определения период, може да се изисква медицинско удостоверение. За 5-дневно отсъствие можете да се консултирате с училищната администрация или да проверите училищния правилник за повече информация.
-
Какви са препоръките за учебници и програма за домашно обучение за деца в предучилищна възраст (Пре-К 4)?
-
Какви са плюсовете и минусите на редовното посещение при зъболекар на всеки 6 месеца?
Редовните посещения при зъболекар на всеки 6 месеца имат предимството да поддържат добро орално здраве и да предотвратяват натрупването на плака. Зъболекарят може също така да идентифицира по-рано потенциални проблеми. Недостатъците включват финансови разходи, но ако застраховката покрива тези прегледи, това може да не е проблем.
-
Какви са преживяванията на хората по време на терористичните атаки от 9/11?
-
Какво се случи на 11 септември 2001 г.?

Понеже преди 1 тон години ми лепнаха инфекц. заболяване в 1 Бг. офис, от тогава ходя със страх, но ходя. Само като се усмихне някой и познавам веднага дали си чисти зъбите редовно или не. Имах много близък приятел зъболекар в Чикагските околия, и ми разказа тайните.
Та той цял ден се мота из офиса и през 15 мин ме прекъсваше да ми разкаже за живота си. Къде ли той не работеше нищо, ми този ден и аз не свърших нищо. На обяд ни заведе целият офис на обяд. На другият ден ми нареди да уволня 3ма души, които бяха Мексиканци и да пусна обява, и като получа резюмета да се обадя за прелиминари талк. Ако имат акцент да им откажа любезно инвервю.
Е бясна бях. Каза, че не иска други емигранти да работят за него, освен мен.