135 American Motion Pictures Presents

• 37 701
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, някой може ли да ми даде адрес на български магазин в Бостън, за сирене луканки лютеници и прочие. Или може би такъв по интернет с доставка в района на Лос Анжелес. благодаря

# 466
Единият от интернетните е Малинчо, доставят на всякъде. Предполагам че е още вървежен, защото от доста време не ми се е налагало да гледам за такива. На първа страница на темата има и други предложения.

Даже сега виждам, че са го споменали на предната страница. Аз понеже инцидентно влязох тук и това беше първият постинг който прочетох, затова и си позволих да ти отговоря.

Мимето не знам коя е, но Биз да, да сте живи и здрави и двете, малко закъснели пожелания!

Последна редакция: вт, 25 окт 2011, 20:45 от missZ

# 467
  • У дома
Мая, не мога да помогна за Бостън, съжалявам.

Малко да побутна темата - някой да е чувал за Праймерика? Отзиви, впечатления?

# 468
  • Boston, MA
maya_alex, пропуснала съм питането - има български магазин в Woburn, но на нас ни е далече, ние ходим в гръцки магазин, който е зареден с български стоки:
http://www.sophiasgreekpantry.com/

# 469
Аталанта, не знам нищо по въпроса ти, но да побутна и аз темата. На някой да му се споделят изпитани рецепти за пуйка? Тази година цялото семейство ще е вкъщи. Знам че е рано, но искам да направя поне една тестова по-рано, за да мога да изпипам детайлите уж.

# 470
Почна се.  Whistling Не прескачате година.  Mr. Green

# 471
Момичта един бърз въпрос.Преди бяхте обсъждали bedrails , които стават за леглата на Икеа - може ли някой да ми пусне пак линка, 4 не съм го запазила ( кой да предположи, че ще ми трябва). Мерси предварително!

# 472
Почна се.  Whistling Не прескачате година.  Mr. Green

Какво да се прави-традиция. Mr. Green

Рецепта не знам, но миналата година бяхме на гости и бяха взели готова отнякъде с предварителна заявка -чудна. Това е и моя начин на правене на пуйка, ако някога ми се наложи. Simple Smile

С голямо закъснение - Честит Рожден Ден на Биз и Мимето!

maya_alex, за района на ЛА в Jons има доста бг продукти.

# 473
  • Boston, MA
Хайде да ви раздвижа с една сърбяща тема - имате ли инфестации от въшки? Дани вече ни донесе  Laughing яйца (гниди), не успяхме да ги разпространим обаче. Михме се, ресахме, егати гадната процедура. Имате ли опит в това отношение?

# 474
 Не е довлякъл още въшки, но май  доста са напъплили видях в Таргет продават препарат на касата до дъвките. Simple Smile Бубс, добре че не сте се накичили и вие.

# 475
Бубка, много гадно, дано ги изтрепете гадините бързо. чувала съм, че tea tree oil shampoo/cond. помага много, даже за превенция си мислех са взема на моите.

# 476
На мен ми трябват малко живи. Как ли върви пазара?

# 477
  • Boston, MA
Какво ще ги правиш?  Laughing

Водим се изчистени сега, ама като гледам близкото дете във 2ри клас в нашето училище, то непрекъснато бе...

# 478
 Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 ное 2011, 02:41 от so what?

# 479
Препоръчайте сайт/марка ботуши за малък тодлър. Не ми е никак важно да са за сняг, такъв нямаме, но искам да са топли.
За ориентир - ниски УГГ биха ме устроили идеално, ако не струваха толкова.  Money

Масло от чаено дърво обожавам, но не и в шампоани и лосиони. Директно или разредено с басово ползвам много у дома, за различни цели. За въшки не знам помага ли, но за пърхут е жестока мор. Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 ное 2011, 19:59 от Solley.

Общи условия

Активация на акаунт