135 American Motion Pictures Presents

• 37 701
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
# 481
# 482
Сигурно аз търся грешните ботуши за такава възраст.  newsm78 Тези, които са по сайтовете на so what? изобщо не ми се струват подходящи (особено подметките им).  Thinking
На зулили не мога да разчитам. Следя ги всеки ден. От поне 2 месеца не са пускали детски зимни обувки.

Последна редакция: чт, 03 ное 2011, 19:58 от Solley.

# 483
Онзи ден мернах детски обувки в някой от следните:
www.hautelook.com
www.ideeli.com
www.beyondtherack.com

# 484
  • USA
Като сте се заговорили за ботушки, аз харесах на Стейси едни и само в Zappos имат нейния номер. Та въпроса ми е има ли изобщо купони за този сайт?
http://www.zappos.com/emu-australia-kids-dama-toddler-youth-ches … ut#productReviews другия цвят обаче.
Видях ги в магазина на stride rite и паснаха точно на якето на Стейси, но ми идват малко скъпички, тъй като трябваше да взема и други за сняг.

Бубка, ужас с тези въшки! Дано ги изчистите и повече не ги видите! Като малка имах редовно, а сестра ми никога Rolling Eyes. Много лош спомен са ми. Дано ги изчистите, предполагам, че сега има доста повече избор на очистителни средства, за разлика от Купрол-а едно време.

# 485
Маймун, погледни за ukala by emu, на половината струват, около $45, имат много развцетки, номерацията им започва от 8 toddler.

# 486
много ви се радвам -ботушите са паснат на якето.. Божке кога беше времето когато това ми правеше впечатление,сега ако има ботуш който да става без много зор,че и 2ри ако издирим някъде из месс-а-ехааааааа
*
не мога да помогна по темата; наш'то племе е с гумени и няколко ката чорапи; Сами ще лети тази зима,ме съм го предвидила да броди в сняг.
*
има фейкаджийски ъгс ако това си наумила Кюбит,за 3 месеца ще свършат работа..

# 487
anette1104, не съм си наумила УГГ непременно, като модел ги посочих само. Нито държа да пасват с якето на Алехандро.  Sunglasses Ин факт, случи се да ни подарят 3 якета, та цветови избор има.  Mr. Green

# 488
Solley. предполагам си видяла обувките на Хъш Пъпис зулили днес. На кантар съм дали да не обзаведа Калин с такива, но пусто с този висок свод, предпочитам да купя от магазин

# 489
Къде ги гледате тез промоции?

# 490
Титина, видях ги, но не търся обувки/ниски боти, а ботуши.

# 491
  • Boston, MA
За мойто племе най-важната черта е непрокаемостта, та имаме гумени плюс снежни ботуши. В сухо време шляпат с маратонки, като бяха по-малки, се намираха едни такива хубави високи маратонки, които за лека зима биха били идеални, според мен, като тези:

http://www.striderite.com/store/SiteController/striderite/produc … 120984&skuId=***8********CB35806*W100&stockNumber=CB35806&showDefaultOption=true&subCatId=cat1530718SR&subCatTabId=&viewall=

Но Бобката е с краче почти номер 9.  Laughing

# 492
Днес в www.ideeli.com има намаление на обувки и ботуши, но само за момиченца
например ето тези:
http://www.amazon.com/Nina-Toddler-Little-Tallulah-Black/dp/B003 … 33954&sr=1-33
са за $24.99

# 493
 Честно да си кажа нямам идея за ботуши, ние тук си караме с чифт маратонки макс боти. Мислех че крокс стават с цени около $40. Като чуя "зима" и все си представям деца с апрески и сняг до кръста.

Последна редакция: чт, 03 ное 2011, 22:05 от so what?

# 494
  • USA
Благодаря! Ще погледна всичко, което сте дали. На Стейси точно апрески й купих за сняг, но й  трябват и топли ботуши, че тук е студена зимата (Чикаго), а и дълга.

Общи условия

Активация на акаунт