135 American Motion Pictures Presents

• 37 986
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
  • The QC to be!!!
следите ли събитията в Бг? Чак не ми се вярва какво става.
? Вчера говорих с нашите, нищо не казаха.  Thinking

# 241
http://www.dnes.bg/stranata/2011/09/24/obida-ot-romi-kym-bylgari … v-katunica.129506

Темата в клюкарника е набрала 75 страници.

# 242
  • The QC to be!!!
Niki1  Hug мерси. Да, за туй споменаха, но аз не се стъписах много.

# 243
Темата в БГ я следя, то това ще ше да се случи рано или късно с тези цигани, много им порасна работата, но така е като им позволиха да станат мнозинство в БГ и от тях да зависи избирателния вот, жалко е наистина как ни се съсипва хубавата държава  Rolling Eyes хубавичко ни го каза Саркози миналата година като ги изгони от Франция  Wink

# 244
 Момичета, благодаря ви. За съжаление състоянието му се влошава, стиганала е мозъка. Всеки миг го мисля и семейството също. Дано се пребори, дано.

Четох за Катуница, в пловдивско това е голям проблем. Не знам каъде е грешката, дали те отказват да се интегрират или държавата не ги подкрепя достатъчно, но някъде се разминават пожелания, предизборни обещания и действителност.

# 245
 Praynig so what дано се оправи детенцето  Praynig

Според мен проблемът с циганите не е само в Пловдивско! Проблемът вече е в цяла България!

# 246
Подарявам гифт карта за Claire's, на която има $20. Който пръв се обади тук, пичели!  Grinning

# 247
  • Чикаго / София
Не бях гледала Бг новини поне от 2-3 седмици и съвсем случайно ги пуснах в събота и се врещих. Горките момчета! Светла им памет  Sad

А за родителите нямам думи направо, как ще живее този баща който е видял как прегазват детето му не знам  Sad

И пак ще е всяко чудо за 3 дни и нищо няма да се промени после.

Со уот моля се за това детенце! Praynig

# 248
Някой търсеше скоро нещо на точки
В http://usa.tommy.com/tommy/browse/subcategory.jsp?categoryId=cat … 14&cid=aff:ir
има намаление + допълнителни 40% с код SDFRIENDS40

# 249
За детето, дано има все още шанс за оздравяване!  Praynig

За ситуацията с циганите в България, предпочитам да не се информирам, не очаквам някакви положителни промени...

Хиър, аз вдигам ръка, ако не се е обадил друг Simple Smile

# 250
Аз очаквам все по- голяма агресия.  Това, което чета от майки ме учудва, да не кажа шокира.

# 251
Хиър, аз вдигам ръка, ако не се е обадил друг Simple Smile

Твоя е! Прати адрес на лична.

Титина, на този сайт си харесах една рокля. Мерси!

Ники, и аз съм много неприятно изненадана от някои хора и ме е страх, защото скинарчетата готвят нови протести.

# 252
Аз очаквам все по- голяма агресия.  Това, което чета от майки ме учудва, да не кажа шокира.

+1.

# 253
со уот, ужасно за детенцето.

За циганите-проблема е като с яйцето и кокошката, станали са такива заради отношението ни към тях или те са си били такива от самото начало.
От това, което баща ми разказа и прочетох в разни вестници, това е състоянието в Б-я, не само с цигани, а и между българи има такава агресия.  Народа изтрещя максимално, озлоби се + липса на закони, корупция и т.н, още по-лошо ще става. Страшно е, но мен ме е страх и в гетата тук, единственото, което нормалните хора могат да направят е да се изнесат от тези села/квартали.

The Cure ще имат няколко концерта в ЛА и НЙС. Търся желаещ за концерт в НЙ(тенксгивинг уикенд-25-26-27-ми) ?  Simple Smile

# 254
Искам и аз на концерт. Ще звънна за да се разберем.

Общи условия

Активация на акаунт