135 American Motion Pictures Presents

• 37 717
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
Препоръчайте сайт/марка ботуши за малък тодлър. Не ми е никак важно да са за сняг, такъв нямаме, но искам да са топли.

Така, както го описваш Stonz bi трябвало да ти свършат идеална работа http://www.stonzwear.com/department.aspx?deptid=7&RD=1

# 496
  • WA, USA
И аз имам голям проблем с намирането на обувки и ботуши за Павел, защото краката му са големи и съответно му стават обувките за вече проходили дечица, а той тепърва ще прохожда и ми се ще да са по бебешки, с меко стъпало и по флексибъл.
Можете ли да ми кажете с какви обувки пращате по-малки деца на градина. Имам предвид година - година и половина големи? Ясно ми е че за вътре не му трябва нищо, но нали ги извеждат навън на двора Thinking

# 497
Руми, виж Shoo Shoo. http://www.shooshoosusa.com Мисля си, че тяхната подметка ще те устрои идеално за целите. Много са меки и придържат глезена добре.

Клер, мерси.   bouquet Знам ги тези "торбички"-ботуши.  Mr. Green Бейбистийлс са ги пускали на разпродажба няколко пъти. На мен доста ми грознеят.  Crazy
Намерих решение в крайна сметка.  Peace

# 498
Дайте една хубава рецепта за варено жито?

# 499
  • У дома
Наскоро гледах много детски ботуши в Маршълс. Голям яд за мен, защото вече имаме.

Solley. би ли препоръчала препарат за коса с тии трии оил? Вчера фризьорката ми препоръча, но забравих да го погледна. Шампоан имаха.

# 500
Можете ли да ми кажете с какви обувки пращате по-малки деца на градина. Имам предвид година - година и половина големи? Ясно ми е че за вътре не му трябва нищо, но нали ги извеждат навън на двора Thinking

Ходи си с нормалните обувки/сандали ( имам предвид не само с каишки). За вътре и вънка ги използват все тях. В началото бях сложила обувки(пантофи) за вътре, но ми казаха, че само аз съм донесла такива. Иначе препоръчителните са тип тенис обувка ( така наричат тези с лепките). Ако градината е с униформа имат и специални изисквания за обувките - даже специална марка. За сега Калин е в малката група, където не се изисква униформа ( дрехи и обувки)

# 501
  • USA
Аз се рових, рових и пак същите ботуши купих. Като харесам нещо, след това не ми излиза от главата и винаги сравнявам, така стана и сега. Grinning

Моята майка най-накрая има насрочено интервю за ЗК, след 1 година. Трвбва да ходи до клиниката в София, избрах й Грийнбърг, понеже и аз там ходих. Една позната тогава ми беше дала много хубава карта с маршрут как да се стигне от гарата до там, беше много ясно обяснено и ми се иска да намеря такава за майка ми, че не знам как ще се оправи сама. Та да ви питам ако случайно някой знае от къде да я намеря. Търсих в Интернет, но не са същите.

# 502
Аз се рових, рових и пак същите ботуши купих. Като харесам нещо, след това не ми излиза от главата и винаги сравнявам, така стана и сега. Grinning

мда, същата съм - едни и същи сандали трета година купувам. Simple Smile

Любимите ми бебешки си остават Tip Toey Joey, естествена кожа, супер мекички с мека подметка и т.н. Жалко, че не се намират вече така лесно и не се предлагат всички модели.

Солей, какви взе?

# 503
И аз съм на вълна обувки.За последните 2 седмици успях да поръчам вече 6 чифта от 6pm.com
Любим сайт,има добри попадения/намаления/.Вчера ходих до пощата да връщам един чифт,който се оказа голям номер - няма проблеми с ритърна тоест. На 11ти подготвят някаква изненада с голямо намаление.

# 504
Да допълня Бенс с едни други хубави обувки: http://www.umishoes.com
Бенс, писах ти.

Аталанта, не знам какви продукти с масло от чаено дърво за коса да ти препоръчам. С каква цел искаш да ги ползваш?

# 505
  • WA, USA
Малко скъпички ми идват тези детски обувки. Егати цените. Сега гледах на Бейбистийлс, че са пуснали на половин цена, но естествено няма нашия номер, а пък не искам да го обувам в обувки с цветя. Иначе са на Уми.

# 506
Руми, Уми често ги има на сейл. Дебни. Wink Ще свиркам, ако ги видя някъде.

# 507
Хайде да ви раздвижа с една сърбяща тема - имате ли инфестации от въшки? Дани вече ни донесе  Laughing яйца (гниди), не успяхме да ги разпространим обаче. Михме се, ресахме, егати гадната процедура. Имате ли опит в това отношение?

Не знам дали продават при вас Vosene Kids - имат шампоан с балсам и спрей.
Ние имахме инцидент 2007ма. Как не ни бяха нападнали всички, че изброих около 30 въшки след третирането, а гниди чистих около месец!
Ако  няма Vosene Kids, става и с tea tree oil. В един пулверизатор, колкото да покрие дъното, а останалото с вода, и пръскаш всяка сутрин Simple Smile.
Или пък добавяш  tea tree oil в шампоана, количеството - колкото да го докараш на миризма Simple Smile.

# 508
  • У дома
Охо, не знаех, че tea tree oil става и за това. Аз днес купих tea tree oil и шампоан с него. Мисля да го ползвам за сух скалп. Но се чудя самия tea tree oil за какво още да пробвам.

Току що направих търсене - оказа се много универсално средство.

Последна редакция: нд, 06 ное 2011, 04:40 от Atalanta

# 509
Или пък добавяш  tea tree oil в шампоана, количеството - колкото да го докараш на миризма Simple Smile.

Не бих експериментирала с такива алхимии.  Peace

Аталанта, внимавай с маслото от чаено дърво. Директната употреба може да докара проблеми. Чети преди да мажеш наред.

Общи условия

Активация на акаунт