135 American Motion Pictures Presents

• 37 688
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
Bendjulita, ето тук сме събрали 33 стр мъдрост по интересуващата те тема:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=286605.0

За формулата ти препоръчвам да потърсиш "вашата" в амазон.ком - ако там я няма по-вероятно ще имаш затруднения да си я доставяш локално (не задължително, но вероятно). За пътуването - ще оцелееш, дори да ти се иска да не е така   Tired

# 586
  • Канада, Монреал
Привет,

Предстои ми пътуване покрай Деня на Благодарността в Щатите и ми се иска да си купя разни сладкарски неща - трансфер за торта, фондан, формички и подобни за украса на торта. Освен Michael`s, знаете ли за други магазини в щатите VT, CT, MA (ние ще бъдем край Спрингфилд)? Търся някой по-специализиран с по-голям избор. Виждам, че няма много мами от този район, но все пак да питам.

# 587
  • Boston, MA
Аз съм от района МА, ама не знам къде ги има тези неща (освен в Майкъл'с)  Grinning. Сладкарките да кажат.

# 588
Привет,

Предстои ми пътуване покрай Деня на Благодарността в Щатите и ми се иска да си купя разни сладкарски неща - трансфер за торта, фондан, формички и подобни за украса на торта. Освен Michael`s, знаете ли за други магазини в щатите VT, CT, MA (ние ще бъдем край Спрингфилд)? Търся някой по-специализиран с по-голям избор. Виждам, че няма много мами от този район, но все пак да питам.

В Хоби Лоби и ДжоАнн'с също има подобни стоки като в Майкълс. Ако искаш нещо "по-специализирано", най-добре да си поръчаш онлайн каквото ти трябва  Peace .

# 589
  • The QC to be!!!
Или за нещата, с които евентуално ще се сблъскам първите дни в адаптирането ни с малката.
Чудя се дали найстина за децата би било по трудно да се адаптират или за родителите? Според мен от познатите ми около мен с деца, като, че второто е къде, къде по сложен и дълъг процес, а по някога и невъзможен поради нежелание, особенно пък ако сравняваме бебе с възрастен.  Thinking

Гледате ли репортажите за "окупацията" на Wall Street? Какво ви е мнението? Аз лично бих искала да видя повече хора там, и всичките тези полицай които си позволяват насилие да премахнат хората от там да бъдат подведени под отговорност. Не мисля, че работещите от W. S. са правилният таргет, но е по трудно да се организира нещо подобно пред сградите на корпорациите които изнесоха пройзводственият си бизнес. От както напуснах щатите, като, че срещам все повече и повече US емигранти, особенно по форумите, интересуващи се за условия и начин за намиране на работа и напускане от щатите. Повечето като, че искат да са учители по Англ. И там срещах много завърнали се и опитващи се да заминат пак... Мин. год. се запознахме с 1 татко от щатите, ловеше риба до Унив. където работех, и разказа за пътя на дъщеря му. Той е бил военен и се е пенсионирал рано... Има само нея, няма други близки роднини, и понеже тя не е могла да си намери работа в щатите като учител тръгнала по света, а той я следва. Къде 9 месеца договор, къде по заместване 3-6 месеца, с най-дългата позиция в Испания 1.5 год. И така 3 и малко години до този момент. Той каза, че за него на тази възраст е интересно, но му е свито гърлото за нейното бъдеще. Между другото той беше Аф. Ам.

Та какво мислите по този ?с. Същото виждам и с много Бритс.

# 590
Agent Provorcateur, благодаря за линка   Simple Smile
аз търсих из форума подобни теми, как съм я пропуснала?!  Embarassed Ще я прочета с интерес

Baby* може би има резон, в това което пишеш!При нас ще разберем, кой и как ще се адаптира по-бързо и по-лесно!
Хубав ден, момичета и още веднъж ви благодаря за отделеното време и внимание!
До нови срещи, тук във форума

# 591
Baby, аз подкрепям протеста. Стана много тегаво на средната класа и по-тегаво ще става. Скоро четох един анализ на NPR, че дори и да започнат да облагат най-богатите, парите няма да стигнат да намалим дефицита. И средната класа ще трябва да отнесе повече данъци и трябва да се окастрят Medicare и Social Security.  Tired

# 592
  • София
Здравейте, мамчета! От скоро съм в САЩ, Луизиана, Шривпорт и търся следи на някакви българи. Този район е доста забутан и най-вероятно няма никой, но реших да ви разпитам, ако някой има познат или знае за някой, който е в този град ,бих искала да се свържем с тях.

# 593
  • USA
Момичета, имам въпрос отново Embarassed. Каква кабелна бихте препоръчали с най-много HD канали на добра цена? Ние винаги сме имали Comcast, но с тези канали излиза доста скъпо. Чувала съм, че Dish е на добра цена, но при лошо време не работи добре.

# 594
  • Канада, Монреал
Бубка, Clairette, благодаря за отговорите Simple Smile
Не мисля нещо кой знае какво да си взимам, така че би трябвало тези магазини да са достатъчни. Но ако някой знае и поръчва от онлайн специализирани магазини с по-добри цени, ще се радвам да сподели, да знам за по-нататък Simple Smile

# 595
 Честит празник на Христянското семейство- здраве, любов и разбирателство!

# 596
  • Чикаго / София
Честит Ден на Християнското Семейство! Топлина и разбирателство в семействата на всички!

maimun77 не мога да помогна с инфо. И ние сме с Комкаст. Диш не можем да сложим, че не ни позволяват да слагаме чинии на билдинга. Много ми е чудно как в тази голяма държава има такъв монопол в/у тези услуги от 2 -3 компании и това е. И цените съответно са космически. Ако някой знае нещо друго - да сподели, моля.

Margafuci добре дошла в темата, макар и да е доста замряла напоследък. Не познавам никой в града о щата в който живеете.

Чудя се дали найстина за децата би било по трудно да се адаптират или за родителите? Според мен от познатите ми около мен с деца, като, че второто е къде, къде по сложен и дълъг процес, а по някога и невъзможен поради нежелание, особенно пък ако сравняваме бебе с възрастен.  Thinking

Определено за родителите е много по-трудна адаптацията. Децата са си добре, щом са с мам и тате.

# 597
  • The QC to be!!!
На "Wile E. Coyote" (RR) e eдинствената компания която ползвахме в щатите и бях много, много доволна, особенно пък сега като сравнявам нета в Ирл и тук в Белгия.  Crazy Та мацки елате ми на гости и после ще ви пратя в Ирл. да видите колко по щастливи ще се върнете в щатите и ще си тачите нет доставчиците там.  Laughing А да си кажа, в щатите бяхма на нивите последно. Извън сити регулацията но в каунти регулацията и си имахме супер нет.  Wink А за къстъмър сървис и обслужването като цяло няма да почвам да сравнявам, че само ще си съкратя дните.  Crazy

Margafuci по скоро питай за някой от Тексас, по вероятно там да има повече Българи. В НО като ходихме сме чували Българска реч по улиците и магазините, та явно има, но ви е мн далеч.  Confused Дано свикнеш скоро и да не ти трябва точно Бг. компания. 

# 598
Привет, момичета. Сетих се да питам мамите с К1/ К3 визи - с какви документи се лигитимирахте в периода между получаването на зелена карта и изтичането на I- 94? С известието от USCIS ли? Аз имам Government card за dependant от мъжа ми и си мисля , че ми е достатъчно , но все пак..
Ние сме на dish . Доволни сме и огромна част от приятели, познати и роднини са на dish.
Baby, и аз познавам адски много хора , особено млади след завършване на колеж, които живеят извън Щатите - особено на Изток ( живяхме в Южна Корея , Сеул ) преподаватели , служители на големите компании ( Самсунг, Хюндай и т.н. ) Всеки ще ти каже ,че му липсва родината , но  и много са на мнение, че Изтокът предлага много повече възможности и не мислят да се връщат. Само за пример ще кажа - заплащане на 45 мин урок по английски в ясла / детска градина - 100 $ ...А търсенето е огромно. Дори в последните години въобще не е рядкост да срещнеш англоговорящи семейства и в провинциите.

# 599
Сори, нямаме кабелна, каквото хванем ефирно - това е.

И аз с въпрос - разчиствам си кутията с лекарства и се оказа, че има много с изтекъл срок на годност. Включително и от България разни. Какво да ги правя? Може ли да ги занеса някъде, а не просто да ги изхвърля на боклука?

Честит празник!

Общи условия

Активация на акаунт