135 American Motion Pictures Presents

• 37 682
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
Марлела, в някоя болница ги занеси, на информация ще ти кажат или къде е контейнера или да ги оставиш при тях. Някои аптеки (не тези в дрогериите) също приемат.

Въобще не мога да се включа по въпроса за кабелните. Нямаме телевизор.

Последна редакция: вт, 22 ное 2011, 01:07 от Solley.

# 601
Честит Празник на всички!!!

Марлелич, само не ги хвърляй в боклука. Ако не намериш къде да ги върнеш ги флъшни.

Ние сме с сох- интернет, кабел и дом. телефон,

# 602
  • The QC to be!!!
Марлела носила съм в CVS & Walgreens, и на 2те съм била клиент.

# 603
Здравейте и от мен! Бях ви писала скоро,че сме от 2месеца в Щатите и се притеснявам за малчо,защото нямаме застраховка.Кандидатсвах за една програма WIC и чакам резултати .Но бих искала да се обърна и към вас за някои неща - с какво първо захранихте бебчетата си,защото на мен сега това ми предстои.Притеснявам се да не получи алергия от нещо,защото незнам как да реагирам...чувала съм ,че има някакви инжекции ,които се бият на детето ,ако има проблем.Знаете ли за тях  newsm78 ? Другото ми питане е към мъжките майки - заголвате ли пишлетата на момченцата?
Май станаха доста въпроси...просто нямам педиатър и нямам към кой да се обърна Simple Smile

# 604
  • САЩ
Кабелна нямаме. Ползваме си антена и хващаме задоволително количество канали, които за времето което имаме за телевизия са напълно достатъчни. Интернета ни е DSL от АТ&Т и сме много доволни за сега. За Комкаст нищо хубаво не мога да кажа и не ща да ги чуя. Когато се изместихме във Флорида решихме да си пуснем кабелен интернет от тях. Оказа се че има проблем с кабела който идва до нашия апартамент, но така и след 6 техника не можаха да го оправят. След като аз 6 поредни пъти ги чаках по 3 часа всеки път, накрая им теглихме една и си прекратихме отношенията. Та пак казвам, не ща да ги чуя!

# 605
  • Чикаго / София
ButTeRfLy` не си спомням ако си споменавала в кой щат сте?

За захранването не мога да помогна, моите са захранвани в Бг, но все си мисля, че не е много по различно.  За пишките също не мога да дам мнение - нямам момче.

Хитруша и мен Комкаст много ме дразнят, ама Ат§Т ме дразнят още повече. И на двете компании сме били клиенти за интернет  и направо не знам кои са по-лошите! Ей това ми е чуденкатам остави кабелната, ама защо са толкова ограничен брой интернет доставчиците!?

lena1 не знам нищо за тези визи. Изобщо освен зелените карти с които съм запозната, визите са ми пълна мъгла.

# 606
питане е към мъжките майки - заголвате ли пишлетата на момченцата?

Има и препоръка от СЗО да не се забелва, в момента нямам възможност да я търся.
http://www.kindredcommunity.com/articles/only-clean-what-is-seen … etractions/p/1253
http://www.drmomma.org/2010/01/basic-care-of-intact-child.html – погледни и другите статии тук

с какво първо захранихте бебчетата си,защото на мен сега това ми предстои.Притеснявам се да не получи алергия от нещо,защото незнам как да реагирам...чувала съм ,че има някакви инжекции ,които се бият на детето ,ако има проблем.Знаете ли за тях  newsm78 ?

Звучиш като да си си вкарала някакви филми без причина. Дишай дълбоко. Wink По правилният въпрос е не с какво захранихте, а как.  Flutter
Пюретата са стария и консервативен метод, който е по-трудоемък и по-опасен. Децата се научават да ядат по-бавно, вкл. да дъвчат.
Още по-стария метод, който напоследък се популяризира все повече е BLW (baby-led weaning). Има книга, може да я потърсиш в библиотеката ви или да погледнеш онлайн за нея. А има и достатъчно материали за четене, без да купуваш книгата, вкл. материали на български (както и тема в кърмаческия форум).

# 607
питане е към мъжките майки - заголвате ли пишлетата на момченцата?

Аз заголвам, това е единствения начин да изчистя смегмата, която се е образувала. До сега не е плакал никога за това, даже вече знае ( на 1.5 години е) как да се мие

# 608
  • САЩ
За заголването дърпаме кожичката нагоре, но само колкото позволява без допълнително да отлепваме. Така ни съветва педиатъра и така ми се струва правилно.

# 609
  • Boston, MA
Без насилие над бебешките пишлета, моля! (ще трябва да си го сложа за подпис).  Grinning

Заложихте ли птиците? Кой ще готви за Деня на Благодарността?

# 610
  • САЩ
Аз съм от готвещите  Grinning Купих пуйката, но не замръзена ами само охладена и сега ми е едно такова дали направих правилния избор или не  newsm78 На пуйката пише да се използва или замрази до 27-ми ноември, което напълно ме устройва ама пак се тревожа дали аджеба ще е добра до четвъртък (купих я в неделя и веднага я сложих в хладилника най навътре). Друга година все съм купувала замръзена пуйка и сега затова се чудя. Абе ще падне душене като я отворя, знам си, голям съм чешит в това отношение  Tired

# 611
Hitrusha  според мен да я замразиш май. И аз се чудих дали мога да я държа охладена, но разни линкове които четох препоръчваха не повече от 2 дни в хладилник.

Ще готвя, първи голям празник със семейството на наш терен. Ще пълня с цитруси, че този бред стъффинг ми изглежда безмислен. Драмата е, че ММ иска да я пъха във смоукъра, което има потенциал да стане или страхотно, или пълен провал.

# 612
MissNellie за смокъра става хубаво, но много зависи от това в каква марината първо ще я държите и после с какви съчки/кори ще пушите

# 613
Titina  няма план още нито за маринатата, нито за съчките.  Laughing Ти от каква комбинациа си доволна?

# 614
Ние ще караме на лютеница, патладжани с орехи и моркови , и ориз с праз Grinning
Не пипам пишки бебешки.
Не захранвам по схема и дробя минимално,то и наш'то бебе предпочита да дъвче с 2-3те си ей сега покарали зъба и бута паниците с дробено,освен ако не е кисело мляко
ТВ не гледаме и кабел нямаме,живеем на нетфликс(тези от нас к седят пред ТВ изобщо)
(б..скуката ей,само като се чета и ми иде да се гътна от мъка по мен си)
*
Я кажете 2 неща
-как се прави кефир (не искам кефир грейнс от магазина,идеи отде да  сдобия истински?)
-как организирате флионги и джуфки и диадеми момичешки?Бащата на децата има мисия от 1 седмица и де види клип или диадема-мята в коша,Ния е в паника че и отидоха хубостиите.
Засега съм измислила  туй за диадеми
http://3.bp.blogspot.com/_iGTwxhtEOmc/TJFLs50EDtI/AAAAAAAAHYc/cs … 1600/DSC_0072.jpg
по ръба на кутията отгоре-клипс
ластиците и фибите безкрайни обаче??

Общи условия

Активация на акаунт