Предложения за странни, необичайни и интересни имена - част 3

• 42 187
  • 733
  •   1
Отговори
# 30
# 31
Днес минах покрай една адвокатска кантора. Адвокатката се казваше Мигуела.

# 32
 Crazy
Toва някакъв странен прочит на Miguel ли ще да е...

# 33
Явно! Wink Даже се поспрях и прочетох името няколко пъти, да не би да не съм видяла правилно, но Мигуела си пишеше. Laughing

# 34
Аха, значи фокусът вече не е върху имената, а външността  Wink Ето това би било интересно да се види - с какви черти на външността би могло да се свърже едно име  Thinking

Това направо си плаче за нова темичка  Wink

# 35
Богалина Попова - офталмоложка в родния ми град.
Лилита четох наскоро някъде...

# 36
Майка ме се казва Пейка,но така и не родих момиче,за да се чудя как да го кръстя на нея,защото тя заслужава най-много от всички тази радост.

# 37
Стройна- беше приятелка на баба ми.
Любен- на мен не ми е нито странно, нито необичайно, но споделяйки го като евентуално име на №3 на две приятелки им се видя марсианско. Simple Smile
И Труфка, днес се обърнаха така към възрастна дама.

# 38
Е, то вече всяко име различно от Виктор и Александър май минава за марсианско. Wink

# 39
Аз харесвам Любен, хубаво е Simple Smile

# 40
Майка ме се казва Пейка,но така и не родих момиче,за да се чудя как да го кръстя на нея,защото тя заслужава най-много от всички тази радост.
Мислиш ли, че майка ти искрено би се радвала, ако родиш момиче и го кръстиш Пейка?

# 41
  • ту тук, ту там
Велмира - касиерката в банката вчера.

Сетих се и за МилЕва (лично име, с ударение на Е) - поне аз никога не бях го чувала. Име на възрастна жена е.

# 42
Ивона-Уршула  Joy

# 43
Евалин/а, на мен ми е малко странно и Милва също ми е странно, но за някои може да е съвсем нормално име! Wink

Мислиш ли, че майка ти искрено би се радвала, ако родиш момиче и го кръстиш Пейка?

Е, едва ли ще си кръсти детето точно така, може би ще е производно на това име Wink Hug

Аха, значи фокусът вече не е върху имената, а външността  Wink Ето това би било интересно да се види - с какви черти на външността би могло да се свърже едно име  Thinking

Мдааа, би било интересна тема, според мен! Hug

# 44

Мдааа, би било интересна тема, според мен! Hug

Викам Тереза да се заеме  Wink

Общи условия

Активация на акаунт