Предложения за странни, необичайни и интересни имена - част 3

• 43 370
  • 733
  •   1
Отговори
# 270
Петрисия

# 271
Венчислава

На мен поне ми е странно newsm78

# 272
Ефросин.

# 273
Ефросина - много гадна леличка, в училище.
Миеше коридорите през междучасието. После хората и виновни за стъпките.

# 274
Не знам дали съм го писала - Буда (женско).

# 275
Статията
И кратки извадки: Ебазер Ебазер съвсем не е единствената атракция с...... ГЕРБ в Борован издига доктор Цезар Пенчев,а “Атака” участва с учителя Тромфей Петров........Националистите имат какво да дадат и в Алтимир. Там те играят за кмет с Тарзан Илиев........И като стана дума за хитове сред имената в листите, няма как да се подмине инж. Хито Хитов в тази на Синята коалиция. Там е и зам.-шефът на СДС във Връбница Съю Съев.......Съименникът на човека амфибия Ихтиандър Георгиев играе за столичен съветник от името на партия “Солидарност”. Обединеният блок на труда допринася за именната палитра с Болярка Борисова-Цифудина.А “Партия за спасение на отечеството” влиза в играта за София със Светия Тужаров. Ермак Димове записан под номер 13 в листата на “Българската левица”. Съветник от ГЕРБ в столицата иска да е и д-р Глинка Комитов.

P.S. Прошко Прошков съвсем не е сам... Crazy

# 276
Тромфей Joy
Огне

# 277
  • Сопот, Пловдив
Сега се сещам, че преди години на предизборен плакат бях видяла Исус Христосков.

# 278
Тромфей много се чудех кое му е грешното, докато установя, че е хибрид между тромпет и трофей...

# 279
  • София
Тарзан Илиев  ooooh!  И този майка го е кръщавала.  ooooh!

# 280
  • Сопот, Пловдив
Ето какви имена изнамерих в избирателните списъци. Някои от тях  може би не са толкова странни, но поне за мен cа необичайни по някакъв начин.  Извадила съм само имена с последващи български презиме и фамилия. Удебелила съм това, на което най съм се чудила:

Гачо, Дейко, Дойка, Йова, Йота, Кирана, Кита, Личо, Люляк, Марица, Мата, Митрина, Тодорица, Лала, Матея ( и мъжко, и женско), Асима,  Беньо, Гита, Елеяна, Йона, Кото, Миче, Сево, Семко, Спаса, Харизан, Агора, Белогола, Вако, Дженка, Захария(мъж), Олеся, Панаю (жена), Паная, Пламенна, Седефа, Стоила,  Фанко, Хриса, Щеряна, Янула, Боти(мъж), Феодосия, Щерьона, Ашима, Боно, Гильо, Ито, Тода, Балчо, Богоздравка, Галиен, Хриси, Партена, Сема, Фитяна, Дзаню, Драгна, Колка, Мирелла, Нелиян, Софрон, Тилчо, Цветозар.

# 281
  • Бургас
Белагола е страхотно, женствено име Laughing.
П.С Момичета, заключиха лудите жаби и нищо не разбрах, кажете ми на коя точно страница в Генератора да погледна, всичко прочетох и май не се усетих Laughing.

# 282
Моята малка племенничка се казва ЕЛИЯ,лично предложих на сестра ми това име и те с радост го харесаха!Жалко,че имам само мъжленца .. Simple Smile

# 283
  • София
П.С Момичета, заключиха лудите жаби и нищо не разбрах, кажете ми на коя точно страница в Генератора да погледна, всичко прочетох и май не се усетих Laughing.
Joy
Стана ли ти ясно вече!?!
Ако и ти си разбрала, това означава, че май само въпросната потребителка не е разбрала ...   Mr. Green

# 284
Ааа, две сме не разбралите - аз и главната героиня.
По темата Теси.

Общи условия

Активация на акаунт