Предложения за странни, необичайни и интересни имена - част 3

• 43 370
  • 733
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
П.С Момичета, заключиха лудите жаби и нищо не разбрах, кажете ми на коя точно страница в Генератора да погледна, всичко прочетох и май не се усетих Laughing.
Joy
Стана ли ти ясно вече!?!
Ако и ти си разбрала, това означава, че май само въпросната потребителка не е разбрала ...   Mr. Green
Разбрах,разбрах Joy. Нали ти казах, че четох не където трябва Joy. Предполагам, че това е причината и други да не разберат Laughing. Ще направя едно уточнение, за тези, които още не са разбрали - не четете закованата тема Генератор, а другата Mr. Green.

# 286
Брат ми има съученик на име Стоимир.

# 287
Атилена Горанова, лекар във ВМА

# 288
  • Бургас
Ралиана.

# 289
Ето две нестандартни за нашата държава поне имена:
Фирдес(женско име)-то си е турско,означавало една от градините в Рая
Ориел-не знам произхода,но така се казва една приятелка на сестра ми,родена в Англия,с майка французойка и баща грък....На мен ми харесва,понякога навява асоциации на русалка Ариел или бисквитки Орео  Grinning

# 290
Ориел-не знам произхода,но така се казва една приятелка на сестра ми,родена в Англия,с майка французойка и баща грък....На мен ми харесва,понякога навява асоциации на русалка Ариел или бисквитки Орео  Grinning

Ориел - готино е.
Абсолютно направих асоциация с Оруел Laughing.

# 291
Чайка Бележкова-нотариус в София. А това ми е любимо Ицкатихомира. Да слято е, без тире. Жената е на около 50, главен юристконсулт в банка.

# 292
# 293
Валенсина
Стилина

# 294
Елиана, Елина Simple SmileДарея

# 295
Сетих се за друго Крелия- лекар в болница Вита.

# 296
  • София
Разбрах!
Редовна потребителка пише от два профила, доста често. Нали?
Grinning
Браво, молодец!
Никой нищо не ти каза - сама достигна до това заключение.
Тя пише освен от двата профила, за които си я заподозряла и от много други, но мисля, че вече се е усетила, защото спря да пише тук, дори и с този профил, с който си мислеше, че не буди никакви съмнения.   Crazy   hahaha
Нали не сме вчерашни, всичко разконспирирахме.   Laughing

# 297
Но продължава да се регистрира с нови, според мен. И не, не ме гони параноята.
Както и да е. Щом се забавлява...

# 298
  • София
Чакам новата й тема.
Предполагам, ще бъде в съвсем различен стил.

# 299
Тъкмо загубя интерес към мистериите на подфорума и отново разпалвате страстите. Горещо моля някой да ме светне с ЛС! Praynig Чернокоса съм, но...

Общи условия

Активация на акаунт