Деца, преждевременно родени, но със сила надарени - 2

• 41 347
  • 757
  •   1
Отговори
# 195
И ние сме със сополи,и аз и тя и баща и,ама ще ни мине.Болна била ама като я питам дали ще ходи навън,първа писта е,минава и моментално всичко Joy

# 196
Хей, оздравявайте всички!
Явно върлува някакъв грип, всеки втори е болен,

Моята Ния я бяха екстубирали, но още същия ден се беше наложило да я интубират пак.
Днес обаче, госпожицата е решила да се екстубира самичка и си е извадила тръбичката. оставили я бяха така, дано се справи този път. В момента тежи 1150 грама.

# 197
Браво на Ния! Ще се справи принцесата
А ние си имаме обувки - е големички са, обаче голяма радост, голямо чудо. То беше разглеждане, пищене, по някое време седна на пътя и искаше да ги опита на вкус.

# 198
Как са болничките , оздравяхте ли ?
За Вики не се съмнявам , на нея всичко бързо й минава ! Peace

laurentin ,

Честити обувчици на Мими !   bouquet
Аз си пазя на Деси първите обувчици - като за кукла са ! Heart Eyes

Хеликаза ,

Браво на Ния ! Дано вече да си диша самичка ! Praynig Hug Praynig

# 199
  • София
Алекс покашля леко 1-2 пъти през нощта, и днес няма да го пуснем на градина. Но иначе е добре.

# 200
  • Варна
Valeria84, честито! Докато четях поста ти (преди момента с 2-те чертички) смятах да ти пиша, че може би си обезводнена - с кафе не става, но... финала ми хареса повече. И все пак пий повече вода (аз като започна да ги имам всички тези симптоми, без бременността ,обикновено се оказва че съм силно обезводнена).
Бързо оздравяване на всички болнички дечица!

П.С. Дани, май не ти отговорих за рибеното масло  Embarassed. Давах го 3х3 перлички.

Последна редакция: вт, 04 окт 2011, 08:45 от Viki_76

# 201
  • София,
ДУ
Благодаря ти Вики, аз не че съм се засилила да давам.
Вчера пуснах изследванията за ДГ и днес щели да са готови,  Shocked, егати големи бързаци са и то чревни, много се учудих като ми кацза че ще са готови, нали им трябват три дни поне ooooh!, но както и да е. До петък документите ще са готови също и от понеделник мисля да я пускам вече, тази година се надявам да сме по добре и по често там Peace. Може би си мисля дали да не и направя един график и да я пускам през ден, а в останалото врмее да я си ходи при логопедката. Чакам да излезе и моята програма и ще го мисля, но този път съмна мнение да не си правя тънки сметки пак без кръчмар, че то моето винаги излиза криво Wink, така че ще тръгнем пък ще видим. Всдеки ден като излезем и отидем някъде и като я видят такова голямо момиче и все я питат защо не е на градина, а тя вика "А градината "почина" Shocked - вместо почива Joy.
А днес съм записала час при хомеопата и ще му обърна внимание, че тръгваме на градина, да даде основни насоки, какво да давам и какво да не давам, и за тоя бронховокасом също ще го питам - да и го давам ли или не, предполагам че и той като мен ще реши, че не е нужен Peace. Предпочитам да не я тъпча вече с такива глупости. По добре е да и давам някакви комбинирани витамини. Немога да я накарам да яде плодове и това е, а трябва това е основната причина и за запека и и за честите боледувания, абе изобщо както казва Хелче неправилното хранене и по точно некачесвените храни и продукти, пълни с химии и какво ли още не са в основата на всички тези нарушения в организма и честите боледувания както и стреса. Peace
Ан -Мари как е Алекс, той да не кашля от секретите - явно сега са се сгъстили и се събират в носоглътката и го дразнят, промивай днес цял ден носа със стеримар и го карай хубаво да издухва, ще се оправи - той е силен и голям малък мъж Wink. А за тези вчера дето те питах игрите, аз ги намерих по сайтовете, но са им свалили и забранили торентите за сваляне и сега може да се намерят само на дискове и да се закупят, но са си скъпички едната само е 16 лв, ако трябва да ги купя и четирите много ще ми дойде Embarassed.
Момичета искам да питам и Вас издирвам едни детски интересни игри за компютър на български са - Буквенка, Цифренка, Писменка и още една има но не помня точно името и Peace, някой ако ги има моля да ми ги пусне на скайпа или да ми пише на ЛС да изпратя емейл. Игрите са много интересни и занимателни, някога ги бях сваляла от нета за Ицко, и той много играеше на тях, подходящи са за деца в предучилищна и първи клас. Преди години обаче ни гръмна харда на стария комп и явно и те са заминали с него, вчера ги търсих по всички компютри в къщи, но уви никъде ги няма в архив дори, а сега са им свалили торентите - понеже са ги качили на дискове за продажба и се нарушават патентните им права като се рапространяват в НЕТА, може и да ги има някъде все още, но аз неможах да ги открия!  Confused.

# 202
Благодаря, че си ми копнала темата, хепи_мама,ама вече си записах час за д-р Георги Тотев.До скоро бил в поликлиниката в тракия и щеше да ми е супер близко,защото аз съм на 10 мин.пеш от поликлиниката.Но личнта ми каза,че се е преместил в мц до магазина Сани. и това е супер,дето се вика по пантофи мога ди ходя на преглед.Но този доктор мнго търсен явно и чак на 10,10,2011 имам час за 18,30 часа. Дотогава ще сме в неясност.А мъжо кажа,че като стана в третия месец тогава ще си казваме на родата.Само, че незнам майка ми как ще е приеме новината-още не свршило мойчинството с първо и второ.дне спах по до късно. станахсамо направих принцеса на малкия и двамата сме му откъртили.но трябва да сядам да работя,а хич не ми се работи, ма като гледам колко документи има и ми призлява.хайде чао от мен.

# 203
Честито, Валерия!

Това е много хубава новина  bouquet

# 204
Валерия ,    Hug

За Тотев съм чувала много добри отзиви . За това те попитах , къде живееш , защото аз също съм в Тракия  Grinning и доскоро този лекар беше в поликлиниката . Peace

Хели ,

Ти нещо няма ли да ни зарадваш ? Как е Ния ? Hug

# 205
Не знам още днешните новини, иначе писах, че моята калпазанка се беше екстубирала сама вчера и те я бяха оставили само на палатка. Чакам да стане 12 :30 и запалвам към МД.

# 206
Чакаме те с добри новини !  Hug

# 207
  • София
Валерия, това са хубави новини Simple Smile Мога да пожелая само лека бременност и живо и здраво бебенце на финала Simple Smile

Хеликаза, очакваме те с хубави новини.

# 208
Хепи мама, ние комшийке ще излезем напрпаво. ти в кой блок си ?
Хеликаза, чакаме добри новини от теб и пращаме прегръдки на малкта Ния да е силна. Hug
Малкия дзвер заспа и аз малко съм рахат сега.като стане може да се поразходим малко, ако не се скрие слънцето.

# 209
Хепи мама, ние комшийке ще излезем напрпаво. ти в кой блок си ?

Ще ти пиша на лични ! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт