Деца, преждевременно родени, но със сила надарени - 2

• 41 344
  • 757
  •   1
Отговори
# 180
  • София,
О аз съм супер. Днес вече съм си много добре, ама на мен нищо ми няма - всичко е на нервна почва! Peace. Сега съм спокойна и от ХЛ веднага всичко ми мина Mr. Green.
Вики сега като спомена и аз си мисля, че Вероника по предната зима пиеше точно Коластра, Зелена енергия - онези водорасли и Ескимо и беше нон стоп с пристъпи, един след друг, първо си мислех, че е от коластрата, но сега се замислям като писа, че може и да е от ескимото с неговия отвратителен вкус, Вероника изобщо неможеше да го преглътне - задължително го сипвах в закуската сутрин. А от перличките имам и ще почна да и давам - каква доза даваш на Вики. newsm78
Тези витаминки дето ги е постанала Орелия ми изглеждат доста добри и се чуда и аз дали да не ги пробвам! newsm78 Онзи ден ми ги препоръчаха в аптеката.
Казах ли ви че ни изписаха бронховаксом - за Вероника, обаче аз много се двоумя и незная дали въобще да го давам, ми страх ме е. На мен и на Ицко не ни действа добре, почнем ли го и веднага се разболяваме. Тази седмица мисля да посетя задължително хомеопата и ще се консултирам и с него. Незная вече с ВЕроника какво да правя, почнах и пхак Сингулера и фликсотида, но дали трябваше знам ли и неможах с него да се консултирам, но ще видим.
Орелия тази седмица като идваш в Пумпелина ми пиши СМС, ще ти донеса пълно шише есимо, скоро го отворих, но на първата лъжица Вероника повърна и се отказах да я мъча, ми като не и понася #Crazy. И без това стои така ще ти го дам да го изпиете Вие да не се хвърля - годен е до 03.2013г. току що го проверих, а съм го отворила съвсем скоро, преди няма и десетина дни! Peace

# 181
  • София
♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥Димяни ♥, направи тема в "Клюкарника", там ще се види от повече хора.

# 182
  • София
Мерси много! Hug

# 183
  • София
Аз витамини и добавки не давам в момента. Купих едни уж естествени, ама понеже не съм много сериозна и ги забравям много често и ми прави впечатление, че когато се сетя и почна да давам и децата тогава нещо се разболяват. Но може и чисто съвпадение да е... Миналата седмциа когато карахме вируса, Дани нали беше само със сополи, нищо не му дадох, само вит Ц пак от този който се води естествен от ацерола и се оправи за 1 ден. За това не съм сигурна много в ефекта им.... задължително давам всеки ден плод да ядът, мисля че това е достатъчно....

# 184
  • София и там където не се пуши
Да споделя, че моят от добавките винаги започваше хрема и задух,  после се оказа че е алергичен към В1.

Много години нищо не му бях давала, нито сиропи, нищо. Чак сега ходи на хомеопат и той така му предписа неща, които му ги давам стриктно и само съм нащрек дали пак няма да му стане нещо. Вече две седмици, май нещата са добре, но да видим.

# 185
Дани , радвам се , че вече си добре ! Heart Eyes
За ескимото - Деси също не искаше да го пие . То наистина е много неприятно на вкус . Изпих го аз и ако знаете колко хубава ми стана косата от него ! Grinning
За бронховаксома - не съм убедена , че наистина има ефект .
Давала съм го поне 7-8 години , като на 5,6 г. направи бронхопневмония , въпреки него .

Ани , ние питката също не сме я търкаляли , даже от теб чувам за такова нещо . Wink
Майка ми я меси , че мен хич ме няма в тази насока  Embarassed, бяхме я сложили на масата , бяхме подредили интересни неща наоколо и пуснахме Деси от разстояние от 2-3 метра , да си избере нещо . Тя си хареса парите и телефона ! Grinning

Валерия , оздравяхте ли ?

# 186
  • София
Хелче,би ли дала линк към вит.С?

# 187
И ние сме със сополи, на Марти от два дни текат освен сополки и доста лиги, та мисля, че е от зъб. Но днес Йо ми вдигна 37.8, дадох Панадол и сега е по-добре.
На мен ми казаха да давам само вит C и да им правя инхалации. Марти доста се подобри за 1 ден и половина.

# 188
  • София,
Ники така е от инхалациите наистина има голяма полза - дори и за най обикновена хрема. Аз отдавна само така процедирам и не капя никакви капки, които допълнително изсушават и дразнят лигавицата! Да оздравяват бързо и двамата сладури! Heart Eyes

# 189
  • София
http://www.nutrilite.com/en-us/Nature/Products/bio-c.aspx
Ето това са витамините, които давам, само че на вит.ц е детски варянт, който не видях на сайта. Водят се всичките добавки натурални, придобити от плодове и растения, в които се съдържат съответните витамини.
От вчера започнах курса по хомеопатия и днес единият преподавател каза нещо много интересно за витамините и по-скоро за хранителните добавки. Заседналия начин на живот и неправилното хранене в днешно време е само една от причините човек да се раболява. И ако на някой му липсват тези храни, приемайки ги допълнително, да, той ще се почувства по-добре и ще боледува по-рядко. Но ако причината е друга, колкото и да пиеш витамини, няма да има никакъв ефект. Не знам дали го обясних добре, за да ме разберете...
Още овече днес се разколебах за тези витамини и не знам дали ще им ги давам...може би евентуално вит. Ц-то, но когато се разболеят.

# 190
Ние цяла нощ бяхме с висока температура, Йо по-скоро, 38.8, давах Панадол, Марти мн кашля, направо сме се приготвили за д-р Масларска за преглед.

# 191
happy_mama, малкия е по -добре вече. Аз в петък толкова ми беше лошо, едва отидох до поликлиниката.Доки ми пусна изследвани, урина, ПКК, и захар.В събота на гладно и жадно ходих в писанец,за изследванията, тя пък тая лаборантка не можа да ми хване вена, понеже са ми много тънки, и от пръста.Днес в 15 часа имам час при доки да си нося изследванията.В събота и неделя не можах да стана от леглото, и доки като ми мери кръвното 90/60 и ми вика ще те вкарам в болница с това кръвно, пък аз и викам ми кой ще ми гледа детето, а аз винаги съм с ниско кръвно. Другото сутрин ставам вие ми свят, пада ми кръвното колкото и кафе да пия,и си викам то е от умора,нъкци ама не е........Закъснявами с един месе, и в събота излезе резултата- 2 положителни теста.Бях като ударена с мокър парцал. не че не искам второ, искам но поне да имат 3-4 години разлика, ма кой ме пита мен, и аз си правя сметки без кръчмар. Т по мой изчесления и калкулаторите тук ми дава термин  10 май. то не е проблем за второ.ама първото е радано секцио, ще не ща второто ще е пак секцио, ама знам, че трябва да има поне 2 години разлика.А сина ми е роден през юни 2010.Момичета от пловдив, и по -скоро ти хепи мама ,ако знаеш някой добър гинеколог, кажи ми моля те, че се чудя при кой да ходя.Предната бременост Бабаков ми водеше жк,но не съм доволна от него. хайде ставам дано всички сте добре.аз тези дни ще се обадя с окончателен резултат от гинеколога за потвърждаване на бремеността.

# 192
Честито , Валерия !   bouquet Heart Eyes

Много се радвам ! Щом така или иначе искаш второ , няма какво да се притесняваш , дошло е вече ! Hug
За лекар - аз моята бременност я изкарах основно по болници , та не знам кой да ти препоръчам .
Зависи и къде живееш , ако това има значение .

Погледни в темата бял списък за Пловдив , може би е най-актуална информацията !  Peace

Лека и безпроблемна бременност ти желая и здраво бебче ! Hug Hug Hug
Целувки ! Heart Eyes

# 193
  • София,
Честито и от мен Валерия и не се ядосвай, когато е писано тогава, ще ти е малко трудно, но ще се справиш Peace.
Ники, бяхте ли при доктор Масларска - кажи как са малчовците, дано вече да са по добре! Praynig

# 194
ВалерияHug

Ето темата Бял списък за Пловдив . Peace

Общи условия

Активация на акаунт