Деца, преждевременно родени, но със сила надарени - 2

• 41 362
  • 757
  •   1
Отговори
# 360
Вирус е, и при нас не отмина бързо, а прерастна в ангина, има и други такива случаи, разбрах от пед-ко.  Close

# 361
  • София
ох днес ги водих да ги чуят чисти са но кашлят и едната има сополки Rolling Eyes
не са повръщали повече Thinking
да попитам след като 48 часа  вече няма повръщане мога ли да не правя диета вече,а да си им давам всичко? Rolling Eyes

# 362
  • София и там където не се пуши
 ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥Димяни ♥  , поначало мен са ме учили, да не правя диета, ако да речем проблема е от 1-2 дни . Според мен нямаш проблем .

# 363
  • София
ми при едната минаха 3 дни при другата 2 но много ми е странно какво беше това еднократно повръщане и при двете през ден Thinking

# 364
  • София,
Вирус какво може да е - и после протича със сополи, кашлица или ангина, нали и ние го изкарахме, при нас се размина само със сополи! Peace Не ги мъчи повече с диета, давай си им нормална храна!

# 365
И ние сме така - хрема , ужасна , Деси пък кашля , с червено гърло , но без температура ...

# 366
  • София
И ние да се присъединим към повръщащите Wink
Хубавото е, че минава бързо, поне Дани го изкара за 1 ден с Т и повръщане. Днес все едно нищо му е нямало онзи ден, направо ни побърка... само дърдори и яде  Joy
Лора пък я хвана следобяда, за сега само 1 път е повърнала.
Да се оправят бързо всички болнички  Hug

# 367
Здравейте момичета, не съм сигурна дали трябва да пиша тук, но съм доста притеснена.След една нормална и доносена бременност бебчето ми почина от бронхопневмония.Сега съм отново бременна, но поради усложнената ми бременност в момента доктора иска да правим планово секцио в последния ден от 37г.с, това води ли се недоносено бебе(предполагам да), много ме е страх и съм много притеснена. Ще се наложи ли кувиоз в тази ранна седмица.

# 368
  • София
ger-ry, тази тема е само за отзиви за лекари, погрижили се за недоносени дечица. 37-ма г.с. не е ранна, все пак това означава,че си в 9-тия месец. Аз лично съм родена 3 седмици по-рано, изобщо не съм имала никакви проблеми и то преди цели 35 години. Дробчетата и органите на детето са напълно развити и е много малко вероятно да се наложи престой в кувьоз. Разбирам притеснението ти, но гледай възможно най-позитивно. Бебчето ти ще е добре  Hug. Стискам палци  Peace.

# 369
Извинявам се за това че не на правилното място съм задала въпроса си, благодаря за отговора ти, да се надявам че скоро и аз тогава ще мога да изкажа благодарностите си тук.

# 370
  • София
ger_ry, дъщеря ми се роди в 37ма г.с., около 20 дена по-рано. На тегло беше 2670 и по епикриза мисля, че не я водят недоносена. Нямаше никакви проблеми при самото раждане.
Леко раждане Simple Smile

# 371
  • София,
Успех стискаме палци, не се притеснявай - всичко ще е наред! Peace

# 372
Благодаря ви, много съм стресирана и притеснена затова си позволих да пиша.Ангелчето ми го вкараха в кувиоз и не излезе от там, а беше доносено дете, затова ме е страх за малката ми принцеса.Благодаря ви, още веднаж, надявам се да пиша скоро като една щастлива мама.

# 373
Мила ger_ry , не се тревожи , всичко ще е наред този път . Hug Hug Hug
Имало е някаква причина , не е заради самия кувьоз .
Нашите деца са били месеци наред в кувьози и са оцелели , благодарение на тях . Peace

Пожелавам ти спокойна бременност и здраво детенце !  bouquet
И да се похвалиш , като се роди ! Grinning

# 374
ger_ry ,кувьозът не е нещо лошо - животоспасяващо е в някои случаи. Успех, не си мисли лоши неща, всичко ще е наред!

Ние привършваме поредният антибиотик #Cussing out, ясла ли - никада више! #2gunfire Ако трябва до първи клас ще се гледаме в къщи, ово йе!! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт