Ще приемете ли това питие?

• 46 395
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 1 230
Аз вече съм тотално объркана.
Не знам към коя група се числя, защото от време на време готвя, но не бия мъжът си ако излезе с приятели.
От друга страна - току що се сдобих с нова рокля и едвам се удържам да я разходя. Притесняват ме няколко неща:
 Първо - Явно ще разхождам роклята сама - служебен купон;
Второ - ако някой реши да ме почерпи, дали да не избягам бързо и да се оплача на съпружието?
Трето - аз съм черпила поне половината от мъжете, които ще са там, без да съм очаквала да "ми плащат" със секс.
Наистина ми е трудно да пречупя собствените си възприятия за нормални отношения през сапунените изказвания на някои хора.
Аз съм на 35 и до сега не ми се е случвало да си "плащам" за питие. Не мога да повярвам, че има жени, които още свързват флирта със "заплащане".
Красивите жени са винаги с  предимство и винаги се радват на повече внимание, но аз, която не съм супер красавица никога не съм страдала от липса на интерес. Забавно ми е, чувствам се добре и не смятам, че аз или мъжът ми трябва да се погребем тотално след като сме се събрали.

# 1 231
Е, ти изби рибата  Thinking никога не си си плащала питиетата ?
Добро момиче ,колко пари пестиш на семейството  Grinning
С колегите може да си се черпите колкото искате ,темата е за почерпка от непознат мъж в бар .

# 1 232
  • София
Аз разбрах, че не е заплащала със секс за питиета, които са били комплимент от мъж.

# 1 233
Хвана ме преди да сложа кавичките.
Не съм се чувствала длъжна да си "платя" питието, което съм приела.
Тук повечето целомъдрени изкарват приемане на питие, като задължение за секс.
Е това точно никога не ми се е случвало, подозирам, че и на повечето от пишищите, които все пак имат опит с, нека да го наречем, флиртуване.

# 1 234
Аз съм от "целомъдрените в темата" ,но пък не се чувствам длъжна въобще да приемам питиета .За секс не съм се и замисляла като да е задължителен след приемане на питие.
След няколкото поста пък за това ,че можело да има нещо сипано вътре съвсем няма да приема почерпка от непознат.

# 1 235
Тук повечето целомъдрени изкарват приемане на питие, като задължение за секс.

Не е задължително да свърши със секс.
Но защо ,според теб,един непознат мъж,ще те черпи питие в нощен бар?
МОже би иска да ти говори за Космоса,да ти показва звездите,или да ти чете поезия?   Mr. Green
Естествено ,че господинът иска да осъществи контакт.А докъде ще стигне контакта,си е работа на черпещия и приемащия.
Основния спор беше ЗАЩО черпи мъжът!   Peace
И ние ,целомъдрените ,не приехме напудрените фантасмагории,че видиш ли,мъжът оценил неземната красота на дамата инямал никакви други помисли.
Да,той оценява женската красота,но с цел!
  Laughing

# 1 236
    Вече се изтърка това

:
Второ - ако някой реши да ме почерпи, дали да не избягам бързо и да се оплача на съпружието?
Трето - аз съм черпила поне половината от мъжете, които ще са там, без да съм очаквала да "ми плащат" със секс.
Наистина ми е трудно да пречупя собствените си възприятия за нормални отношения през сапунените изказвания на някои хора.

Стига вече с тази ирония. Дайте да вкараме в ред тази тема.

# 1 237
Много избирателно критикувате иронията.

# 1 238
Да бе, то щото само в нощните барове мъжете търсят контакт. И кво - през деня същите тия мъже биха съвсем сериозно говорили именно за Космоса ли?

# 1 239
    Коментарът ми беше насочен към всички (въпреки че едва ли някой ще му обърне внимание), а не към Down under.
    Подчертах нещата от нейния пост, защото ги има в почти всички коментари, а наистина и двете страни трябва да се спрат.

# 1 240
  • Варна
МОже би иска да ти говори за Космоса,да ти показва звездите,или да ти чете поезия?   Mr. Green
Естествено ,че господинът иска да осъществи контакт.А докъде ще стигне контакта,си е работа на черпещия и приемащия.
Може да ти е смешно, но, да, говорили сме си на точно тези теми с много мъже и по барове, и по събирания, и нощем, и денем. Защо? Кои са типичните теми за разговор, аз явно не съм наясно. С някои от тях съм имала после връзка, с други само секс, с повечето - само разговори.
Краси, ти мъжете само за секс и разплод ли ги ползваш?
Интересни разговори само с благоверния ли си водила? само с гаджета си говорила, с други мъже - не. Как си се запознавала с непознат?

# 1 241
А на вас като жени, никога ли не ви се е приискало да пофлиртувате?
Защо все мъжете да искат нещо.
Аз не напразно споменах колегите си, с които си се черпим по повод и без повод.
Не винаги всеки мъж излиза на лов, някой от тях са неуверени, някои са наясно с това което искат, и то става ясно на около 30 секунда.
Пак не мога да разбера - вие ли сте малки или какво?
нямало е случай в контактите ми с мъж, да не знам какво аз искам и какво той очаква.
Никога не е имало изненади за мен.
Мъжете не са чак толкова примитивни същества, които да се замаят от миризмата на сготвена вечеря.
Понякога дори и те са склонни да говорят.

# 1 242
В голям процент от случаите мъжете, които черпят въобще не търсят секс, колкото и да не ви се вярва. Аз също съм черпила мъже без да търся секс Laughing Който търси секс, си го намира и без питие. Не мога да разбера защо сте решили, че жената е " готова", ако приеме питието или е отишла на бар без пари, дано някой да я почерпи...Аз пък много мразя израза " все едно нямаш два лева за питие, за кафе..." Като черпя някого не му правя благодеяние, нито той на мен. Приятно ми е, черпя, на някой друг му е приятно-черпи мен. Какъв е проблемът? Добре, и мъжът да иска секс какво? Едно е да искаш, друго е да ти дадат. Ще ви изнасили в бара ли?

# 1 243
Ментова, как не те е срам да си в контакт с мъж, който не е женен за теб.
Срамота е това.
Ще се откажа от излизанията с приятелки и когато мъжът ми откачи, че ви държа отговорни.

# 1 244
Аниезе, Бог да те поживи, дет са вика.
Именно и оз това се опитвах да кажа.
Никога не съм излизала с идеята да получа питие - не ми се е налагало, все пак не съм алкохоличка.
Привлича ме обаче флирта, а предлагането на питие е вси още част от него.
Ако съм много самоуверена и аз предлагам.

Общи условия

Активация на акаунт