Ще приемете ли това питие?

• 46 397
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 1 260
Мен жени не са ме черпили. Много бих се учудела, ако се случи. Не става въпрос за приятелки или когато някоя  има повод.  Но представям си, сервитьорката ми носи голям бърбън и ми казва "Това е от жената отсреща" Thinking : Shocked
П.П Аз също не бих изпратила питие на жена, за какво да го правя... newsm78

# 1 261
Down Under,
голяма специалистка си.
Поздравления.
Представи си, че има жени, които нямат желание да флиртуват, поради много причини.

А да флиртуваш с колеги за мен е  Naughty.
Работя 99.99% процента с мъже от 10 години - не благодаря на служебния флирт.

Въх , че ти е скучно.
А явно и те не стават особено.
И аз работя само с мъже.
Да ти имам забавленията .

# 1 262
  • Канада
Аз също застъпвам позицията, че флиртът е до време. Има флиртуващи жени и на моята възраст /42/, и повече, разбира се и но това не е за мен вече.
Така както аз разбирам флирта.

# 1 263
  • Sofia
Мен жени не са ме черпили. Много бих се учудела, ако се случи. Не става въпрос за приятелки или когато някоя  има повод.  Но представям си, сервитьорката ми носи голям бърбън и ми казва "Това е от жената отсреща" Thinking : Shocked
П.П Аз също не бих изпратила питие на жена, за какво да го правя... newsm78
Миналата година за първи път ми се случи жена да ми поиска тел.

# 1 264
Down Under,
голяма специалистка си.
Поздравления.
Представи си, че има жени, които нямат желание да флиртуват, поради много причини.

А да флиртуваш с колеги за мен е  Naughty.
Работя 99.99% процента с мъже от 10 години - не благодаря на служебния флирт.

Въх , че ти е скучно.
А явно и те не стават особено.
И аз работя само с мъже.
Да ти имам забавленията .

Нямаш ги, видно е.  Laughing
Мен не ме е черпила жена, но мисля, че ме сваляше. Спря ме на улицата да се запознаем и ми поиска тела, уж по повод едно помещение, което искала да взима под наем, а аз излизах от него точно...Нито се обади за помещението, нито нищо, само дето ми звъня по телефона една вечер към 12 през нощта  Joy Ми не вдигнах...може и да съжалявам един ден, знам ли...

# 1 265
Краси, а ти не можеш ли да схванеш, че ще си изпием питието, без да се опитваме да четем мислите на въпросния мъж? Wink
Т.е.,след като нещо ти е неизвестно,значи не съществува?        Simple Smile

А на теб как ти е известно ?
Нали не ходиш по барове , не приемаш питиета , мъжът ти също не ходи сам ???
Ти си теоретик , Краси !
Само , че между теорията и практиката има огромна разлика . Wink

И аз мога да ти кажа рецепта за някоя торта , но никога не съм я правила и няма да я направя като теб . Wink

значи все пак стигнахме всички до заключението, че да приемеш питие от непознат мъж в нощен бар, както и да го поканиш на масата си е флирт.
Не е просто любезност, нито желание за разговор, нито може да се сравни с общуването в магазина или на детската площадка.
Е нужно ли бяха обидите към жените, които считат флирта за изневяра?

Всъщност, зависи за вас откъде започва изневерята.
За мен тя започва в главата- с  мисълта и желанието, а не със танц, целувка или секс

Искрено съчувствам на хора , които наистина смятат , че флирта е изневяра и , че приемането на питие те задължава да правиш секс с предлагащия го !  ooooh! И вече в драми и чувство на вина пред половинката изпадат ...
Що за робска психика трябва да имаш , що за ниско самочувствие , за да си мислиш , че си само обект за секс и нищо друго ?
Вие нямате ли право на мнение , защо се чуствате длъжни заради едно питие , или друга форма на внимание ?

# 1 266

значи все пак стигнахме всички до заключението, че да приемеш питие от непознат мъж в нощен бар, както и да го поканиш на масата си е флирт.
Не е просто любезност, нито желание за разговор, нито може да се сравни с общуването в магазина или на детската площадка.
Е нужно ли бяха обидите към жените, които считат флирта за изневяра?

Всъщност, зависи за вас откъде започва изневерята.
За мен тя започва в главата- с  мисълта и желанието, а не със танц, целувка или секс

Искрено съчувствам на хора , които наистина смятат , че флирта е изневяра и , че приемането на питие те задължава да правиш секс с предлагащия го !  ooooh! И вече в драми и чувство на вина пред половинката изпадат ...
Що за робска психика трябва да имаш , що за ниско самочувствие , за да си мислиш , че си само обект за секс и нищо друго ?
Вие нямате ли право на мнение , защо се чуствате длъжни заради едно питие , или друга форма на внимание ?

пишеш глупости!

# 1 267
И ти пишеш глупости !

# 1 268

Кой какво разбира под флирт?
     Случвало ми се е да се държа съвсем нормално като за мен- смея се, шегувам се с някой приятел и веднага започват да ме подкачат, че флиртувам, а няма нищо такова...  ooooh!
     Флирт, според мен, е когато ти харесва човека, привлича те и отвътре нещо те кара да се държиш по-закачливо, по примамващо, ако щеш. В този ред на мисли и за мен флирта с чужди е немислим. Не изпитвам желание за флирт с друг. Флиртувам си с моя и това си е.  Grinning Peace
     Разни хора, разни идеали!

# 1 269
Azzy много дорбре го описа - разговор със заряд  Sunglasses

# 1 270
  • Варна
Имаше си 100 страници тема, посветена на флирта.

# 1 271
happy mama  наистина пишеш глупости .
Честно да ти кажа това ,че не ми дреме ,че някой непознат ме бил забелязал и решил да прати питие или по скоро не се чувствам длъжна да му приемам комплимента ,да му се усмихвам,кимам и т.н.  
Или пък това ,че не  си пускам сексуални закачки с колеги и познати мъже На теб Ти говори ,че имам робска психика ,ниско самочувствие и се смятам само за сексуален обект  newsm78
Сериозно ли го мислиш ,я пак прочети ,помисли .Разсмивате ме наистина ,през цялото време да ми обяснявате колко ви е приятно да ви показват явно и не толкова явно ,че сте сексуален обект и същевременно да пишеш ,че онези другите се считали за такъв  ooooh!
Какви драми какво чувство за вина  newsm78
Нес писах какво е флирта за мен .
А ,че има и хора ,които улавят някакви неподавани сигнали е вярно .

# 1 272

Хора, въпроса беше риторичен!  ooooh!
     Всеки си има мнение!  Grinning

# 1 273
  • Варна
Iliana__ , не смятам, че happy mama пише глупости. Никак дори. Има доста истина в това, което написа тя. Просто не се вникнали в съдържанието на текста.

# 1 274
...Или пък това ,че не  си пускам сексуални закачки с колеги и познати мъже На теб Ти говори ,че имам робска психика ,ниско самочувствие и се смятам само за сексуален обект  newsm78
...

Всъщност казва нещо съвсем друго.

Общи условия

Активация на акаунт