Ще приемете ли това питие?

• 46 392
  • 1 417
  •   2
Отговори
# 1 275
Да ,да нищо не схващам ,естествено.

# 1 276
Тоест, аз като отказвам питиета по баровете съм някаква комплексарка, така ли? Ми не ме кефи, навлизат ми в личното пространство някакви хора, на никого не съм длъжна да приемам питетата, поканите и жестовете. Нямам нищо против флиртовете, но някакси тези неща ги приемам да се случват по по-естествен начин.
Допълнително не смятам, че всяко прието питие е приета оферта за секс. Първо мъжът пробва, той не знае дали ще има резултат, второ има още куп причини да черпи без непременно да има стабилни очаквания. Не на последно място това е начин за запознанство.

# 1 277
argun и Богиня ме разбраха !   bouquet

Iliana__,

Точно обратното се опитвам да кажа .
Че ако приема питие ( по темата ) или флиртувам с някого , съвсем не мисля че трябва да правя секс .
И не ме интересува кой какви очаквания има към мен .
Важното е , че аз нямам никакви намерения . Peace
Мога да нося отговорност за собственото си поведение , за чуждите планове и очаквания - не .

Дали го обясних правилно ? ooooh!

# 1 278
Не, misheva, не си. Това си е лично твоя работа. Но това, че аз приемам питиета, не значи, че съм разгонена кучка.

# 1 279

Едно е жената да не приема почерпка, съвсем друго е да обвързва приемането със задължение за секс. Второто наистина говори за ниско самочувствие, евтина оценка. Жена, която няма проблеми с поставянето на граници, няма да има такива съмнения.

# 1 280
Да бе да  точно това пише в предния ти пост .
Въобще приемайки питиета и флиртувайки ,ти се чувстваш като всичко друго ,но не и като сексуален обект .
Трещерица не означава ,че си разгонена кучка ,но означава ,че ти е приятен комплимента ,който отправен от един напълно непознат явно не е заради невероятната ти интелигентност ,чувство за хумор и т.н ,а най-вероятно е заради приятната ти външност и секси излъчване .
Нищо лошо разбира се няма в това .
На мен също ми е приятно това ,но дотук .
argun единствено Краси и Радостина твърдят нещо подобно .
Те обаче явно няма шанс да ги почерпи някой непознат в бар по простата причина ,че няма да стъпят в бар без мъжете си .

Последна редакция: вт, 20 сеп 2011, 20:46 от Iliana__

# 1 281
Не, misheva, не си. Това си е лично твоя работа. Но това, че аз приемам питиета, не значи, че съм разгонена кучка.
Абсолютно! Изобщо не съм от хората, които смятат, че питието = секс и че изобщо е нещо лошо.

# 1 282

Едно е жената да не приема почерпка, съвсем друго е да обвързва приемането със задължение за секс. Второто наистина говори за ниско самочувствие, евтина оценка. Жена, която няма проблеми с поставянето на граници, няма да има такива съмнения.

Точно това имах предвид с робската психика ! Peace
Благодаря ти , argun ! Hug

# 1 283
  • София
Пей си, Пенке ле, кой те слуша! Вече се чудя в коя тема съм и дали не ме е хванала амнезия, че да не помня какво  и защо съм писала! Или раздвоение на личността! Глупости на търкалета пишат някои, та не се трае! Насраха се с това равенство межде питие и секс, особено, че аз Краси сме го твърдяли! Ми, четете, бе, къде блеете! Баси тъпотията, все едно са се събрали кифлите на класа и си повтарят една на друга колко са готини, вървежни! А това с поставянето на границите в кое женско книжле тип Космо го прочетохте! Ако изобщо някого вече го интересува действително какво съм писала, може да прочете постовете ми! Отказвам да ми се приписват думи и интерпретации, които не съм написала!

# 1 284
Андариел, няма смисъл да си образуваш нерви ...
Който е чел, те е разбрал Wink
Който твърди че е чел и пак не е разбрал, и 100 пъти да му обясниш, пак няма да те разбере  Wink

# 1 285
Ако истеричните подскоци завършваха със смислени аргументи, тази тема вече щеше да е дала двама-трима професори по реторика. Но не би.

# 1 286
Andariel написах ,че вие твърдите НЕЩО подобно ,а не че ако приемете питие то трябва да му се отплатите със секс.
Изпращането на питие от непознат е със сексуален контекст няма какъв друг са е при условие ,че не познава дамата.
Не ,че мъжът ще и се нахвърли или на 100% държи да я из...ка  .Забелязал я ,харесал я и иска да види какво може да се получи .

# 1 287
  • Sofia
Всичко е секс. Чичо Фройд много отдавна е открил и описал удивителната роля на нагоните и сексуалността и до колко животът ни зависи от тях, но...милото харесва само милата и той никога, ама абсолютно никога не поглежда чужда жена в очите. Когато е без нея забива поглед в земята и гледа само мравките, а един мърмод завива шоколада  Mr. Green

# 1 288
Пей си, Пенке ле, кой те слуша! Вече се чудя в коя тема съм и дали не ме е хванала амнезия, че да не помня какво  и защо съм писала! Или раздвоение на личността!

И аз това се чудя,  защото ни повтори едно и също 1000 пъти.  И не виждам теб с  какво те засяга моето поведение.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2011, 21:22 от Трещерица

# 1 289
  • София
Всичко е секс. Чичо Фройд много отдавна е открил и описал удивителната роля на нагоните и сексуалността и до колко животът ни зависи от тях, но...милото харесва само милата и той никога, ама абсолютно никога не поглежда чужда жена в очите. Когато е без нея забива поглед в земята и гледа само мравките, а един мърмод завива шоколада  Mr. Green

Чичо Фройд също твърди, че жените прекарват живота си в завист към пениса.
Обаче, ако те попитам дали сън не те хваща от завист, не знам какво ще ми отговориш.
Мен, поне много ме радва вагината ми.

Изобщо много обичам аз форумските психолози и поети.

Общи условия

Активация на акаунт