Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 219

• 33 768
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
# 661
# 662
# 663
# 664
# 665
  • София
Ивче, Вени, добре съм ви заварила, момичета!  Hug Добре, че има такива като вас, та заблудени овчици като мен да има къде да се завръщат!  hahaha Joy hahaha
Отдавна бях замислила да ви обърна внимание на един друг, некоментиран от нас любим мой "захват" на Харунски! Нямам представа дали идеята е на Серхо или режисьора, ама е много секси, а?

# 666
Здравейте Незабравими!

Както каза Надето, истанбулската ни приказка свърши Cry и отново съм при вас! Hug Hug Hug
През това време сме имали и рожденички-Рекси   smile3525, Зизу   smile3525, на патерица да сте живи и здрави, много късмет и поводи за радост да имате! nbirthday
Дани, чудесни стихове отново newsm51, а и Председателя ни е зарадвал с много хубаво стихче! smile3501
Нова отново май ще ни разочарова  ooooh!, но да сме оптимисти и дано все пак ни покаже скоро  нашия сериал Praynig
Добре дошла и на Бобо   bouquet! Липсваше ни! Hug

А колкото до Истанбул, този град трябва да се види, не може да се опише.
Колкото и да не ми се иска да го кажа  ooooh!, но започвам да ги разбирам тези техните папараци Thinking-за мащабите на този град,който е потресаващо голям Peace, почти е невъзможно да се проследи, или засече някоя знаменитост Thinking Joy
И във връзка с това, само да кажа, че ние имахме късмета да попаднем на няколко места от Незабравима, включително и на това место от снимката/документирано и със снимков материал/ Peace.Е нямахме късмета на тези малчугани да видим и да се снимаме със Серхан Joy Joy Joy, но попаднахме на толкова места от филма, че се чувствахме, сякаш бяхме  по стъпките на Незабравима! Party Party Party
Има още много неща, които искам да споделя  Hug, но за сега спирам , че стана доста дълго! ooooh!

# 667
Ивче, Вени, добре съм ви заварила, момичета!  Hug Добре, че има такива като вас, та заблудени овчици като мен да има къде да се завръщат!  hahaha Joy hahaha
Отдавна бях замислила да ви обърна внимание на един друг, некоментиран от нас любим мой "захват" на Харунски! Нямам представа дали идеята е на Серхо или режисьора, ама е много секси, а?

..........
Ооооо, Бобо, секси е и още как! newsm10  smile3503
Аз също не гледам друг сериал, но си мисля, че това, което ни показаха тези двамката, няма да го видим другаде Thinking ...поне за мен е така!  Peace

# 668

..........
Ооооо, Бобо, секси е и още как! newsm10  smile3503
Аз също не гледам друг сериал, но си мисля, че това, което ни показаха тези двамката, няма да го видим другаде Thinking ...поне за мен е така!  Peace

newsm10 newsm10 newsm10 smile3521 smile3521 smile3521 smile3503

Ради ,  welcome   love001  love001  love001

# 669
# 670

Поредното монтажче!

# 671
Момичета , радвам се ,че групата се събира, но трябва да има нещо което да ни крепи."Нова ТВ" нямя да е  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78,остава да са новите проекти на любимците ни!Йозка започва , остава да видим и Серхан !!! newsm17 newsm17

# 672
  • Стара Загора
Ради, Бобо, Наде, добре дошли!
Браво на Байгън! Появата му отново внесе глътка свеж въздух, благодаря!

# 673
  • София
Голяма сладурана е Йозлемчето,но тези субекти покрай нея  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 674
  • Стара Загора

Лека нощ, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт