Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 219

• 33 764
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Хайде нещо за загрявка:

# 706
# 707
  • Под звездите
Хайде нещо за загрявка:

Извинявам се на всички,които харесват други актьори,но това излъчване, този поглед,чар и сексапил ги има само СЕРХАН Embarassed Embarassed Embarassed

# 708
  • Под звездите
http://www.dailymotion.com/playlist/x1moxh_fseran35_unutulmaz-vy … /1#videoId=xh8cf0

Песента от клипчето е страхотна!!!

# 709
  • Под звездите
Добра вечер!Къде се запиляхте?

Това дали е възможно и в реалния живот?

# 710
Тук сме , Eidin  bouquet! Hug Hug Hug
100% си права за излъчването ,сексапила и погледа на Серхан. newsm10
Здравейте ,всички! lovekiss lovekiss lovekiss
Бганьо отново страхотно стихче  smile3501 smile3501 smile3501.Радвам се че и Гуффи  bouquet се е включила с прекрасни снимки!

# 711
# 712
  • Варна
Здравейте, момичета! Hug
Къде сте тая вечер наистина? Thinking Айде, ако беше утре вечер- разбирам, "Великолепния век" или "Севера и Юга", но тая вечер... Thinking
Не е честно да се пускат снимки на Серхан поразхвърлян посред бял ден! Naughty Просто... newsm03 #Shocked newsm53 sweating smile3508 Загубила съм ума и дума, забравих за работа и задължения и мани, мани... #Onfire smile3537 Едва сега идвам на себе си! #Silly
 Да се разберем така- през деня само снимки с риза закопчана догоре и вратовръзка!  thumbsup Айде, от мене да мине- може и без вратовръзка, но толкоз! Crossing Arms Всякакви други снимки- с разкопчана риза, с фанелки и олеле мале! Shocked без риза- вечер! thumbsup
 Как ще излезем от кризата, ако има такива снимки през деня? Кой ще работи за просперитета на държавата, така разсеян? Не става! Naughty Затова тия провокативни фотосесии- само вечер! Joy Joy Joy
Хубаво ни е момчето! newsm10 Няма друг като него и това си е! newsm76
 Дано по-скоро почне да се снима в нов проект, че да можем пак да се наслаждаваме на таланта и красотата му! Peace

Благодаря на всички, които публикуват всички прекрасни снимки и клипчета в темата ни! txtloves txtloves txtloves

# 713
# 714
  • Под звездите
Къде ли се загуби нашият любимец?Направо съм по-зле и от папараците!С часове наред се ровя за нови снимки,някаква информация,но за съжаление-нищичко #Crazy #Crazy #Crazy
Но така като гледам, всички сме инати и оптимисти,не се отказваме лесно,ще продължим да чакаме пък от някоя дупка може и да излезе зайчето.А до тогава ще се задоволим с това,което имаме!

Последна редакция: вт, 27 сеп 2011, 22:36 от eidin

# 715
Здравейте, момичета! Hug
Къде сте тая вечер наистина? Thinking Айде, ако беше утре вечер- разбирам, "Великолепния век" или "Севера и Юга", но тая вечер... Thinking
Не е честно да се пускат снимки на Серхан поразхвърлян посред бял ден! Naughty Просто... newsm03 #Shocked newsm53 sweating smile3508 Загубила съм ума и дума, забравих за работа и задължения и мани, мани... #Onfire smile3537 Едва сега идвам на себе си! #Silly
Да се разберем така- през деня само снимки с риза закопчана догоре и вратовръзка!  thumbsup Айде, от мене да мине- може и без вратовръзка, но толкоз! Crossing Arms Всякакви други снимки- с разкопчана риза, с фанелки и олеле мале! :shock: без риза- вечер! thumbsup
 Как ще излезем от кризата, ако има такива снимки през деня? Кой ще работи за просперитета на държавата, така разсеян? Не става! Naughty Затова тия провокативни фотосесии- само вечер! Joy Joy Joy
Хубаво ни е момчето! newsm10 Няма друг като него и това си е! newsm76
 Дано по-скоро почне да се снима в нов проект, че да можем пак да се наслаждаваме на таланта и красотата му! Peace

Благодаря на всички, които публикуват всички прекрасни снимки и клипчета в темата ни! txtloves txtloves txtloves
Дани , затова само снимки с поло, каквато си ни постнала ти! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 716
  • Варна
Едно стихче от мен  Peace

Равновесие

Равновесие постигам трудно...
Търсещ дух,неудовлетворен...
Ежедневието ми е бурно...
Недружелюбен е моя ден...

В любимите очи се спирам
като странник уморен...
Спокойствието там намирам,
удовлетворен и смирен...

Света през тях ми се усмихва,
а аз, запленен, притихвам,
защото виждам душа лъчиста,
по детски наивна и чиста...

Моя дом е твоята прегръдка,
споделяйки сладката тръпка
от нежния ти дъх по лицето ми,
и покоя навлиза в сърцето ми...

Ти си всичко,което ми е нужно,
за да съм истински докрай!...
Извън теб ми е пусто и чуждо...
Любовта ти е моя земен рай...

# 717
  • Под звездите
Според мен нашият сериал и нашите любимци са ощетени.Не мога да си обясня, защо не получиха заслуженото им признание newsm78 newsm78 newsm78 До като се ровех във фейса, попаднах на една страница за най-романтични турски сериали и Незабравима изобщо не беше в списъка #2gunfireЕ,разбира се аз го добавих,но след 30 минутки ми изтриха поста  #2gunfireСега в Гърция дават Забраненият плод и Любов и наказание.Даваха и Езел и мн. други,но за Незабравима нито дума.Или те не разбират от хубави филми и добри актьори ,или аз съм изкукала newsm78

# 718
  • Под звездите
Едно стихче от мен  Peace

Равновесие

Равновесие постигам трудно...
Търсещ дух,неудовлетворен...
Ежедневието ми е бурно...
Недружелюбен е моя ден...

В любимите очи се спирам
като странник уморен...
Спокойствието там намирам,
удовлетворен и смирен...

Света през тях ми се усмихва,
а аз, запленен, притихвам,
защото виждам душа лъчиста,
по детски наивна и чиста...

Моя дом е твоята прегръдка,
споделяйки сладката тръпка
от нежния ти дъх по лицето ми,
и покоя навлиза в сърцето ми...

Ти си всичко,което ми е нужно,
за да съм истински докрай!...
Извън теб ми е пусто и чуждо...
Любовта ти е моя земен рай...

Дани както винаги си на ниво!!! bouquet  bouquet  bouquet
Предполагам това са думите, с които Серхан ще се обърне към своята любима Йозлем след завръщането си!

# 719
http://www.dailymotion.com/video/xh8bf7_unutulmaz-yky-alyans-sevgylyler-gunu-ozel_shortfilms

Общи условия

Активация на акаунт