Нови придобивки в гардероба - 27

• 99 262
  • 675
  •   1
Отговори
# 120
  • Somewhere far away
Момичета знаете ли от къде да си купя тиранти?.. Вчера гледах за дънки, нищо не си харесах , но видях такива с тиранти - самите дънки не ми харесаха, а само тирантите!

# 121
  • Там, където ме обичат
Момичета, моля за помощ. Praynig
Купих си подобна на тази черна рокля
http://www.tradetang.com/for-sale/strapless-dresses-little-black … 4781-2086291.html
Искам да я поосвежа с нещо цветно, ръкавици или шал, или широка панделка под бюста, нещо такова.
Дайте моля ви идейки.

# 122
  • ...край Дунава
foxysilver, ръкавици според мен Peace

# 123
Според мен обувки или акресоар за коса/глава  Peace
Лично аз, не бих сложила панделка под бюста Peace

# 124
  • Belgium
Според мен ще стои добре с червено цвете  брошка за акцент.

Въпреки, че самата рокля май има някакъв блестящ акесоар  Thinking

# 125
# 126
Мило, чантата е уникална Peace

# 127
Лу и чантата и ботите и долнището  Peace

# 128
Момичета знаете ли от къде да си купя тиранти?.. Вчера гледах за дънки, нищо не си харесах , но видях такива с тиранти - самите дънки не ми харесаха, а само тирантите!

Само тиранти имаше в Теранова.

# 129
  • София

В Zara Man има избор от около 5-6 вида тиранти. Има и от естествена кожа, хвърлила съм око на черните... Mr. Green

Лу, ти определено си на вълна тюлени поли... И аз много ги харесвам, обаче имам само една... Cry А тениската е страхотийска, и аз съм я набелязала, точно заради детайла... Hug

# 130
В калиопе май мернах, а иначе АРТ 92 имат... Simple Smile

# 131
тъся си палто в цвят капучино   Heart Eyes идеи ?

Днес се влюбих в едно в ДИКА,но няма снимки в нета

# 132
  • Belgium
Мерси, момичета  Hug

Ноарче, абсолютно съм прекалила с тюлените поли. Имам още една, но няма нейна снимка в нета, ще я снимам специално. Тя е най-хубавата  Heart Eyes

Напоследък са пуснали много хубави модели, спокойно можеш да се обазаведеш с още някоя  Laughing

Тенсиката е много приятна материя, само дето е малко по-дълга отколкото съм свикнала. Имаше и други с хубави принтове. Peace

# 133
Момичета, моля за помощ. Praynig
Купих си подобна на тази черна рокля
http://www.tradetang.com/for-sale/strapless-dresses-little-black … 4781-2086291.html
Искам да я поосвежа с нещо цветно, ръкавици или шал, или широка панделка под бюста, нещо такова.
Дайте моля ви идейки.
Mango  имат чудесни колани, гледах в магазина страхотна комбинация на семпла черна рокля с мек червен велурен колан, не с катарама, а с връзки. Води се колан оби.
Нещо такова:
http://aka.mangoshop.com/rcs/pics/static/T5/fotos/S9/53650098_03.jpg

Последна редакция: нд, 02 окт 2011, 19:06 от Рокси

# 134
  • София
Един подарък от вчера:

Моята е в черно.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт