Нови придобивки в гардероба - 27

• 99 125
  • 675
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Кафявата рокля е от едно магазинче в Студентски град, Freeline.
Това и на мен ми е любимо магазинче за парцалки в Студентски! Hug
Зимното ми яке е от там, един сив панталон, един бежов имам, една риза, и една блуза с паднало рамо от там. Хубавото е че са еденични бройки и няма повторения. МНого добри находки има там винаги! Peace

# 406
Момичета знаете ли къде се е преместил магазина на Salsa Jeans ?
Мисле че въобще вече ги няма на българсия пазар. Жалко, защото ми бяха любим магазин за дънки.

# 407
Зимното ми яке е от там, един сив панталон, един бежов имам, една риза, и една блуза с паднало рамо от там. Хубавото е че са еденични бройки и няма повторения. МНого добри находки има там винаги! Peace
Да, има много добри попадения Simple Smile Редовно Simple Smile Само, че не са единични бройки...имаше от доста неща номерация, но поне не са много като бройка..

# 408
  • Somewhere far away
Да, има много добри попадения Simple Smile Редовно Simple Smile Само, че не са единични бройки...имаше от доста неща номерация, но поне не са много като бройка..
А къде по-точно се намира тоз магазин, ако мога да запитам?  Flutter  bouquet

# 409
А къде по-точно се намира тоз магазин, ако мога да запитам?  Flutter  bouquet

# 410
  • София
Ами те имат 2 магазинчета в Студентски.
Едното е в "Студентският мол" Laughing до Зимният дворец: http://www.mpisouthmall.com/index.swf
А, другото е недалеч от спирката на 280/94 в посока центъра от другата страна на зала Хр. Ботев.
Тя една нова кооперация на главната улица и има най-различни магазинчета в приземната си част. За обувки, дрехи. А, това е едно малко и тясно, магазинче, та е много лесно за подминаване. Аз самата всеки път се забърквам докато го намеря.  Crazy

# 411
# 412
# 413
# 414
Звездичкова, страхотни неща - особено роклите саааа  Heart Eyes Моля те, пиши от къде са!

# 415
  • София
Нещичко от вчера:

Пола  Heart Eyes

И едни ръкавички, на които не намирам снимка....

# 416
  • Belgium
И аз я имам тази пола, но в кремаво  Heart Eyes

Честито, Ноарче!  Laughing

# 417
  • София
Знам аз, знам...  bouquet Mr. Green

Благодаря ти!  Hug

# 418
# 419
Аз рядко си показвам новите неща ама това ще го покажа  Sunglasses http://www.unitednude.com/upload/productimages/630/photo-0001-8968.jpg 

приемам и предложения с какво да си ги съчетая.имам си набелязани няколко аутфит в гардероба(НО преобладаващи в черно за да изпъкнат обущетата ми),но повече идеи няма да са ми излишни!

Последна редакция: чт, 17 ное 2011, 20:53 от sparkling eyes

Общи условия

Активация на акаунт